Print this page

Zétényi Szvetlana amatőr ultrafutó

Written by Zétényi Szvetlana
Rate this item
(1 Vote)

"Végiggondolva a felkészülést és a versenyt, úgy látom, hogy a megfelelő frissítés volt a kulcskérdés. Érzékeny a gyomrom és kiemelten figyelnem kell a só- és folyadékpótlásra és ebben a Hammer termékek tökéletesnek bizonyultak. Ezúton is szeretném megköszönni a gondosan összeállított csomagot és a professzionális termékeket."

Tavaly november megnyertem egy 12 órás futóversenyt Békéscsabán, melyet az Önök cége támogatott. A nyereményem egy Hammer termékekből álló csomag volt, amelyet Önök szakértők segítségével egy általam választott versenyre állítottak össze és küldtek el nekem.

Régóta terveztem, hogy a Békéscsaba – Arad Szupermaraton versenyt - amelyet minden év május közepén rendeznek meg és amelyen 5 fős csapatban ill. párban már többször eredményesen helyt álltam – egyéni indulóként teljesítsem és csatlakozzak azoknak a híres ultrafutóknak a táborához, akik fantasztikus időket futottak ezen a versenyen (Anatolij Kruglikov, Yiannis Kouros, Vozár Attila, Bogár János, Steib Péter, stb). Mivel 2017-ben ez a verseny volt számomra a prioritás, így erre az alkalomra tartogattam az Önök által felajánlott nyereményt.
Mindkét napon 100-100 km várt rám. Május 20-án szombaton a hirtelen jött hőséggel kellett megküzdenünk, emiatt többen a verseny feladására kényszerültek. Sikerült jól beosztanom az erőmet és Hammer termékekből olyan jól megoldottuk a frissítésemet, hogy az első nap végén másodiként érkeztem Aradra. Egy kitűnő masszázs és a javasolt regenerációs Hammer termékeknek köszönhetően, pihenten és feltöltődve álltam a rajtvonalhoz vasárnap reggel Aradon. Ezen a napon a nyárias meleg mellett, a rendkívül erős szembe fújó szél nehezítette a futást. Ennek ellenére sikerült a második helyen futnom, kiegyensúlyozott tempóban. 60 km megtétele után pedig utolértem majd megelőztem futótársamat. Ekkor döbbentem rá arra, hogy tulajdonképpen én meg is nyerhetem ezt a versenyt; és hogy mire volt jó az egész évi kitartó felkészülés, a hosszú hétvégi futások és az edzésre fordított lopott órák munka után. Az utolsó kilométereken szinte már repítettek a lábaim, csak arra tudtam gondolni, hogy mindjárt vége a megpróbáltatásnak és a célban ott vár majd a családom. Elsőként értem Békéscsaba főterére, és én lettem az első nő, aki megnyerte ezt a versenyt, éppen a jubileumi 20. Békéscsaba – Arad Szupermaratont.

Mivel a Hammer termékekkel nagyon elégedett voltam és ezt követően ezekre szeretném építeni a versenyeken a frissítésemet, szívesen vennék további együttműködést Önökkel, bármilyen formában, amit előnyösnek tartanak. Mindezektől függetlenül a Hammer termékre vonatkozó kizárólag pozitív tapasztalataimat továbbra is hangsúlyozom a helyi és az országos ultrafutó körökben.

 

Read 647 times
Joomla SEF URLs by Artio