Segítünk: +36 70 426 8841

Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

Küldetésünk

Hammer Nutrition – családi tulajdonban levő, USA –ban alapított cég

A Brian Frank által 1987-ben alapított Hammer Nutrition cég páratlan termékeket állít elő, szabadalmazott tudással és 5 csillagos szolgáltatással az egészséges életmódot kiemelt fontosságúnak tartó sportolóknak az egész világon. Az árucikkeink megnövekedtek az üzemanyagok és táplálékkiegészítőktől prémium U.S. és olasz ruhaneműkig, kémiai anyagoktól mentes testápoló cikkeken keresztül, EMS gépekig és széles választékú az Egyesül Amerikai Államokban készült termékekig.

 

A következő alapelvek, filozófiák és értékek vezettek a Hammer Nutrition céget az 1987-ben alapított szerény gyökerektől ahhoz a vállalathoz amit ma látunk.

 

Mi rendíthetetlenek vagyunk abban hogy megtartsuk az elképzelésünket és küldetésünket mintahogyan kitartóak voltunk az eddigi majdnem három évtizedben. Ezeket az igazságokat a védjegyünk, minden egyes termékünk és minden amit csinálunk nyilvánosan tükrözi.

Elképzelésünk:

Mint családi vállalkozás növekedjünk megalkotva a legmagasabb minőséget, természetes és a leghatékonyabb termékeket előállítva, ugyanakkor ragaszkodjunk az elveinkhez, filozófiánkhoz es a leglényegesebb értékekhez a következő generációknak.

Küldetésünk:

Segíteni szeretnénk az embereknek, hogy elérjék a legmagasabb mértékű egészséges életmódot és sport-teljesítményt, holisztikus hozzáállással a táplálkozáshoz és üzemanyag-bevitelhez. Becsületes információkkal és a legjobb ügyfélszolgálattal támogatjuk azokat a sportolókat, akik használják a termékeinket.

Vezető elveink:

Szolgáltatások – minden önökről szól

Felsőfokú termékek és a szakértelem, hogy hogyan lehet valami a leghatékonyabb nagyon fontos, de az hogy egy vállalat hogyan foglalkozik a vásárlóival még fontosabb. Az első napoktól kezdve arra törekedtünk hogy ugyanúgy bánjunk a vásárlóinkkal, ahogy mi szeretnénk hogy bánjanak velünk ha a pult másik oldalán állunk – méltányosan, becsületesen és egyénileg. Mindent ami lehetséges megteszünk hogy ezt biztosítsuk, amikor velünk üzletelnek. A hírnevünket az 5-csillagos ügyfélszolgálatról az elmúlt 28 évben ezen elvek alapján munkálkodva érdemeltük ki. A mai napig elolvasok minden visszajelzést amit kapunk és közvetlenül dolgozom az alkalmazottaimmal hogy biztosítsam hogy minden ügy az én megelégedettségemmel lett kezelve. A színvonal amit emeltem nagyon sok munkát és eszközt kíván, de ez az egyetlen mód ahogyan én szeretném hogy a cégem működjön.

Oktatás:

Ma, amikor rengeteg bizonyíték megerősíti minden kérdés nélkül azt hogy a teljes értékű élemiszerek fogyasztása – az amelyik minimálisan vagy egyáltalán nem tartalmaz feldolgozott ételt, cukrot, búzát, tejterméket, sót es kémiai anyagokat – a leghatásosabb mód arra hogy egészségesek maradjunk, a legjobb teljesítményt hozzuk ki magunkból, hogy távol tartsuk a betegségeket és a rossz, gyenge közérzetet amit a gyorsételek és egészségtelen ételek okoznak. Minden egyes termékünk azonosul ezzel az igazsággal és megfelelő kiegészítőként működik az emberi testtel.

A mi úttörő ’kevesebb a legjobb’ hozzáállásunk az üzemanyag bevitelére a sportolás előtt, alatt és utána forradalmasította az endurance sportokban való részvételt és nagyban megnövelte azokat a határokat amiket sportolók elérhetnek. A mi elveinket nagyon sok más vállalatok és önjelölt szakemberek is átvették a piacon.

A magazinunk, Endurance News 1992 óta jelenik meg angol nyelven. Emellett rengeteg információ található meg az amerikai weboldalunkon, ami azt mutatja hogy elköteleztük magunkat arra hogy tanítsuk es informáljuk az ügyfeleinket és hangot adjunk azoknak a változatlan üzeneteknek amiket hirdetünk és amiket mások eltulajdonitottak és amikkel versengenek.

A hangsúly az elveinken van, nem a profiton:

Már 1987 óta kitartok a mellett, hogy az elvek hátrányára csináljak pénzt és növeljem a nyereséget. Ez mind jó és szép, és könnyű mondani, de tudok egy kiváló példát mutatni: Mi nem gyártunk gumicukorkát, ami 1-2 millió dollár veszteséget jelent, de én konzervativ vagyok ebben, és az elveinkhez hű maradok. .
A cukor / cukorka nem egészséges és nem adja ki a maximális teljesítményt. Tiszta szívből hiszek ebben, így mi nem vesszük be a termékeink közé. Velünk biztos lehetsz abban hogy ha látod a márkánkat egy terméken, akkor az a jó egészséged fogja szolgálni. Abban a tudatban lehetsz hogy ha nem etetném meg vele a gyermekeimet, vagy saját magamat akkor neked sem fogom megpróbálni eladni.

Filozófiánk:

Közösség szolgálatában:

Hammer Nutrition – nak a ’szolgálat ’ úgyszintén közösségi szolgálatot is jelent, helyben és országos szinten is. Amerikai Egyesült Államokban tucatjával támogatunk helyi egyesületeket, iskolákat, művészeket, jótékonysági egyesületeket és sporteseményeket, főként mert itt élünk és dolgozunk, és mert ezek az emberek a szomszédaink, barátaink és a munkatársaink családtagjai. Hiszünk abban hogy ha támogatjuk a kis, helyi versenyeket akkor szolgáljuk a közösség terhelőképességét, mint egész és biztosítjuk hogy lesznek olyan események a jövőben is ahol lehet versenyezni és a sportnak élni. Sokaknak ez egy lépcsőfok a nagyobb, országos eseményekre. Másoknak egy nagyszerű lehetőség hogy kapcsolatba léphessen hasonló versenyzőkkel. Több mint 1500 eseményt támogatunk évente, de mivel mindenkit egyénileg is támogatunk, úgy mi azt gondoljuk hogy ez a munkánk hosszútávon mindenki javára válik.

Elmondjuk úgy ahogy van:

Mi nem folytatunk visszatérő és önkiszolgáló gondolkodást és nem használunk csak számunkra kedvező tudományos kutatásokat hogy alátámasszunk kétséges termékeket és formulákat (ismerjük őket; az első 3 ilyen a cukor, só es citromsav!). Ehelyett mi olyan tudományos kutatásokra és tudásra támaszkodunk, ami az emberi testtel kapcsolatos és arra törekszik hogyan tudja elérni és megtartani a teljesítményt és az egészség csúcspontját a megfelelő étrenddel, hidratácioval és életmód választásokkal.
Holisztikus módon állunk a sportolók teljesítményéhez és egészségéhez, átszűrjük és megosztjuk veled egy olyan nyelven ami érthető, mert a képzett sportolónak van hatalma. Az első naptól kezdve a teljes értékű élelmiszerek mellett emeltünk szót hogy elérhetővé és megtarthatóvá válhasson a sportolók teljesítménye és általános egészsége.

Helyi termékeket használunk:

Amikor a mi vállalkozásunktól más cégekhez való kapcsolatainkat nézzük, mi mindig először a helyi cégeket keressük hogy a szükségleteinket kielégítsük. Ha nem találjuk meg amit kerestünk Whitefish városában, akkor megpróbáljuk megtalálni Flathead Valley- ben. Ha ott sincs meg akkor Montana Állam a következő állomás. És ha ott sincs meg akkor az USA többi területen keressük. Akár nyomtatásról, dobozokról, csomagolóanyagokról, technikai partnerekről, gyártó partnerekről, ruházatról vagy más kellékekről van szó ez az elv mindig előnyben van az árral és más faktorokkal szemben. Ez jót tesz a gazdaságunknak és csökkenti a környezetszennyeződést.

Alapvető értékeink:

Termék- integritása

Minden egyes termékeink 100%-osan kutatásokon alapszik és széleskörűen letesztelt az adott területen mielőtt piacra dobnánk. A termékeink a legjobb minőségű amerikai és európai alapanyagokból állnak és a gyártási folyamat megfelel a legszigorúbb elvárásoknak az egész világon. Minden egyes alkotóelem gondosan lett kiválasztva teljes hatékonysága miatt és akkora mennyiségben lett hozzáadva amennyi meghozza a teljes hasznot és az ígért eredményt. A széleskörű elkötelezettségünket a minőségi termékekhez és azok gyártásához egy külön fejezetben írjuk le, címe: Elkötelezettség a minőséghez.

Továbbá az összes fogyasztható termékünk mindig az Amerikai Egyesült Államokban volt és lesz gyártva, amerikai egyesült államokbeli hozzávalókból ahol lehetséges, nem nézve az árat. Amíg ez most egy új divat, nálunk ez mar így van 1987 óta.

Újítás:

A legújabb micro- és macrotápanyagok felfedezése és a megfelelő használatuk hogy kihozza a legtöbb energiát, állóképességet, újra-felépülést és általános egészséget mindig a sarokköve volt a vállalkozásunknak. 1987 óta mi vezetünk a mezőnyben minden lépésben, előnyt élvezünk az új termék-kategóriákban és a sok utánzók között.
Akár az első magas-potenciájú CoQ10 termék bemutatásával 1987-ben, akár az első complex szénhidrát – tartalmú proteinnel dúsított energiaital bevezetésével 1992-ben, akár az első energia- gél újrahasználható palackban való árusításával 1995-ben, Hammer Nutrition mindig az élen járt a találmányokban az üzemanyagok és a kiegészítők világában. Mi élvezzük ezt a vezető szerepet és megmaradunk az emberi teljesítőképesség, egészség és hosszú élet világának felfedezői élvonalában.