Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

30 éve mutattuk be a az egyik legjobb sporttáplálék-kiegészítőt. A következő 30 évben pedig ünnepeljük a nagyszerű eredményeket!30 évvel ezelőtt a legtöbb embernek fogalma sem volt arról, hogy mi az a Koenzim Q10. Így arról sem hallottak, hogy milyen előnyös hatásai vannak a sportolói teljesítményre és az általános egészségre nézve. Egy sporttáplálék-kiegészítő márka, a Hammer Nutrition (melynek akkor még E-CAPS volt a neve) már akkor felhasználta ezt a tudást, hogy kifejlessze a „Race Caps” nevű terméket. Nem tartott sokáig, hogy széles körben elterjedjen ez a valóban hatásos, megbízható, teljesen legális teljesítményfokozó.
Majdnem egy éve történt, hogy a bemutattuk a Fully Charged-ot. Azóta ez az egyedülálló termék a sportolók kedvence lett, az amerikai kontinensen a az egyik legtöbbet eladott termékké vált. Szeretnénk, hogy ne csak a tengerentúlon, hanem Magyarországon is szélesebb körben tapasztalják meg sportolóink a Fully Charged rendkívüli hatásait. Olvass tovább, hogy megtudd, neked hogyan tud segíteni!
A helyes frissítés összetevői közül – kalóriabevitel, elektrolit pótlás, folyadékfogyasztás – a nem megfelelő hidratálásnak vannak a legsúlyosabb következményei. Amennyiben nem iszol elég vizet, biztos lehetsz benne, hogy tapasztalni fogod a teljesítményromboló és fájdalmas dehidratációt. Ellenben a túlzott vízfogyasztás sem előnyös, egészen súlyos, akár életveszélyes következményeket is okozhat a vízmérgezés.
“Szinte csak egészséges dolgokkal táplálkozom. Ugyan miért lenne szükségem étrend-kiegészítőkre?” Sajnos az igazság az, hogy a “kiegyensúlyozott étrend mindent tartalmaz, amire szükséged van” állítás csak tévhit. Egyszerűen nem tudod csupán étkezéssel pótolni mindazokat a tápanyagokat, mikronutrienseket, amikre szükséged van. Ez különösen igaz a sportolókra.
Lerántjuk a leplet a fehérjeporok körüli tévhitekről Az egyik leggyakrabban elhangzó kérdés, mely a sportolóktól érkezik : “ Milyen fehérjét használjak?” A legtöbbjük szeretné fehérjével is kiegészíteni az étrendjét, de a sok téves információ miatt nem biztosak, hogy pontosan milyen fajta fehérjét is kéne fogyasztaniuk. Az alábbi kérdések megválaszolásával szeretnénk a tévhiteket eloszlatni.
A feltöltés és frissítés esetében is alkalmazd ezt a szabályt! A Hammer Nutrition már több, mint 25 éve támogatja a “kevesebb több” felfogást. A megfelelő feltöltés azt jelenti, hogy csak a kellő mennyiséget fogyaszd el, hogy a tested valóban azt tudja tenni, ami a sikerhez szükséges óráról órára. Ez a filozófia vezérli az összes ajánlásunkat a folyadék-, elektrolit-, kalóriabevitelre vonatkozóan. De vajon mi az ami miatt ennyire biztosak vagyunk a dolgunkban? Tudományos kutatások és több, mint 25 év profi sportolókkal való tapasztalat bizonyítja. Kövesd te is ezt a szemléletet, hogy kihozhasd magadból a maximumot mind a versenyek, mind az alapozás…
1. oldal / 8