Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

Boldog születésnapot Race Caps Supreme!

Written by Hammer Nutrition Hungary
Rate this item
(0 votes)

30 éve mutattuk be a az egyik legjobb sporttáplálék-kiegészítőt. A következő 30 évben pedig ünnepeljük a nagyszerű eredményeket!
30 évvel ezelőtt a legtöbb embernek fogalma sem volt arról, hogy mi az a Koenzim Q10. Így arról sem hallottak, hogy milyen előnyös hatásai vannak a sportolói teljesítményre és az általános egészségre nézve. Egy sporttáplálék-kiegészítő márka, a Hammer Nutrition (melynek akkor még E-CAPS volt a neve) már akkor felhasználta ezt a tudást, hogy kifejlessze a „Race Caps” nevű terméket. Nem tartott sokáig, hogy széles körben elterjedjen ez a valóban hatásos, megbízható, teljesen legális teljesítményfokozó.

Az elmúlt években a profi és amatőr sportolók egyre szélesebb köre szerzett tudomást a Koenzim Q10 kiváló hatásairól. 2003-ban, amíg a többi gyártó még mindig azon fáradozott, hogy utolérje a fejlesztéseket, az eredeti Race Caps tovább bővült olyan értékes és hasznos összetevővel, mint az idebenon. Az amúgy is nagyszerű termék még jobb lett, ezért történt a névváltozás Race Caps Supreme-re.

A lényeg nem változott a 1987-es bevezetés óta. Amennyiben élsportoló vagy, esetleg hobbisportolóként részt veszel néhány versenyen, vagy egyszerűen csak szeretnéd megőrizni a fittségedet és egészségedet, akkor a Race Caps Supreme-re minden nap szükséged lesz.

Nézzük milyen előnyös hatásai vanna a Race Caps Supreme-nek:

  • Magasabb energiaszint nemcsak az edzések alkalmával, hanem egész nap, mellékhatások nélkül
  • Észrevehető javulás az állóképességben
  • Csökkent izomfájdalom és gyorsabb regeneráció az edzések után
  • Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszeri működésért
  • Kulcsfontosságú összetevőket tartalmaz, melyek hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez

A Race Caps Supreme mindig hozta az elvárt eredményeket. Ha nem így lett volna, ment volna a süllyesztőbe a sok rövidéletű étrend-kiegészítővel együtt. Egyszerűen nincs hozzá hasonló termék. A népszerűsége egyre növekszik a profi szintű állóképességi sportolók között. De ne hidd el nekünk. A számos 5 csillagos értékelés magáért beszél. Bármelyik sportoló, aki egyszer kipróbálta a terméket, nem csalódott benne.

Látogasd meg honlapunkat, ha még több információt szeretnél megtudni a termék összetételét vagy alkalmazását illetően!

Hammer ON!

Read 105 times