Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

Élvezd szabadon a mozgást!

Written by Hammer Nutrition Hungary
Rate this item
(0 votes)

Allergiás tünetek elleni készítmény a Hammer Nutritiontől

2014-ben - egy kicsit eltávolodva a fő irányvonaltól - a Hammer Nutrition bemutatta a legújabb termékét, a Clear Day-t. “Hogy jutott eszetekbe pont egy olyan terméket kifejleszteni, mely az allergiás tüneteket csökkenti?” Ezt a kérdést nagyon sokszor megkaptuk az első hetekben a bevezetést követően.

A válasz egyértelmű. Edzés vagy a verseny közben a határaidat feszegető terhelésnek vagy kitéve. Ha még a kellemetlen orrfolyással, bőrviszketéssel és szemkönnyezéssel is meg kell küzdened, jelentősen nehezíted a dolgod, és biztosan nem lesz élvezetes a sportolás.
Ha egyike vagy annak a több millió embernek, akik levegőben található pollenek miatt szenvednek az allergiaszezonban, tudod miről beszélünk.

Azt gondoltuk, lehetséges olyan természetes összetételű terméket készíteni, mely a gyógyszerekkel ellentétben – melyeknek számos olyan mellékhatása lehet, mint az álmosság, a szédülés, a szájszárazság, a fejfájás vagy a hányinger – természetes módon, hatékonyan tud segíteni az elviselhetetlen tünetek enyhítésében, mellékhatások nélkül.

A Clear Day igazi ereje a négy sztárösszetevőben van. Az olívalevél-kivonat, a quercetin, a bromelain és a resveratol több fronton küzdenek meg az allergia tüneteivel, antibakteriális, antivirális, antioxidáns, antihisztamin és gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Ez a komplex összetétel segít megelőzni a levegőben található pollenek által kiváltott allergiát, valamint a már kialakult kellemetlen tüneteket is segít enyhíteni.

A Clear Day használata:

  • Segít megelőzni az allergia kialakulását
  • Csökkenti a allergiás tüneteket
  • Élvezhetőbbé teszi a sportolást

Összefoglalva

Körülbelül 10-ből 4 állóképességi sportoló szenved szezonális allergiás tünetektől. Ezek nem csupán kellemetlenek, de a teljesítményt is negatívan befolyásolják. Komarow és Postolache kutatók szerint: „ A fokozott légzés miatt sportolók különösen az aeroallergének által kiváltott tüneteket tapasztalhatják. Az allergiás reakció orrdugulást és kötőhártya gyulladást, könnyezést, légzési nehézségeket, viszketést, fáradtságot és hangulatingadozást okozhat, melyek mind negatívan befolyásolják a sportolói teljesítményt.”

A teljesen természetes összetevőkből álló Clear Day biztosítja a szervezetednek azokat az anyagokat, amelyekkel biztonságosan és hatékonyan tud fellépni a még a legkeményebb légúti allergia ellen is anélkül, hogy kellemetlen mellékhatásokat okozna. Az elmúlt 3,5 év alatt nagyon sok sportolónak segített, és garantáljuk, hogy neked is fog.

Látogasd meg webshopunkat és próbáld ki Te is!

Hammer ON!

Read 250 times