Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

Gyurkó Péter - terepfutó országos bajnok

Written by
Rate this item
(0 votes)

Decemberben kerültem kapcsolatba a Hammer Nutritionnal. Holtidőszak volt, jó alkalom a tesztelésre, semmi kockázat az esetleges mellékhatásoknak. A Hammer Gel-t és a Heed sportitalt teszteltem először, ami rövidtávokra ajánlott. Gél mellé vizet, illetve az ISO italt magában, fogyasztottam és úgy tűnt már az első alkalommal, hogy működik. A zselétől nem ragadt össze a szám, az ISO ital sem a megszokott cukros lé volt. 15-20 km-es futásaim során arra lettem figyelmes, nincs az a fáradtságérzet, az edzések végén.

Ezután a Perpetuem következett, ami a hosszabb távokhoz ajánlott, 2,5-3 óra feletti edzésekhez, versenyekhez. Itt is a gélt használtam az első 3 órában, mellé vizet folyadékpótlásra. A 3. óra után, viszont a Perpetuem következett, ami már kisebb mennyiségben fehérjét is tartalmaz. Itt az íz nem érezhető annyira, de engem ez nem zavar. A januári csapat évzáró, pont kapóra jött, előtte lévő nap egy teljesítménytúrán indultam. A táv alapján, rövidnek számítana, a maga 36 kilométerével, ám az éjszaka leesett nagy mennyiségű hó igen csak próbára tette az indulókat. 6 órás menet lett belőle, aminek az utolsó harmadában, sajnos nem volt lehetőség a víz pótlására, így acélban igen rossz állapotban érkeztem. Beérve, első dolgom a Recoverite fehérje bevitele volt, majd a víz hiányában megmaradt Perpetuemet is bekevertem és folyamatosan kortyolgattam. A szállásra érve, a fáradtságon kívül teljesen rendbe jöttem, a vércukor is rendben volt, görcsökkel sem küzdöttem.

Februárban végleg leraktam a voksomat a Hammer Nutrition termékei mellett! Ebben a hónapban, már a felkészülés alatt is teljes mértékben a Hammer termékeket használtam. A 8-10 óra munka utáni edzések végén is jobban mentek a dolgok, mint előző évben. Igyekeztem minél jobban megismerni, mit, mikor, mennyit használjak. Az edzéseken elért eredmények, igazolni látszottak a minőséget.
Márciusban jöttek az éles helyzetek, Bükki Hard 3. hely, Pilis Vertikal 4. hely, PVV Maraton 1. hely, Primavera Trail Race Maraton összetett 3., kategória 1. hely, VTM Ultra Maraton 7. hely. Utóbbinál egy sérülés miatt, már a felkészülés hiánya sajnos látszódott a teljesítményen.

Összességében, teljes mértékben pozitív véleményem van a Hammer Nutrition termékekről! Nem édes, nem irritálja a gyomrot, a használati javaslatokat minimálisan igazítottam csak a saját igényeimhez. Az előző évekhez képest elhagytam a plusz magnézium és só tabletta bevitelt a versenyek során. Természetesen, a Hammer Nutrition termékek használata mellett, fontos a megfelelő táplálkozás, folyadékpótlás és edzésmunka elvégzése is!

Read 443 times