Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

Bosznay Diána - "Mostantól csak a Hammer"

Written by
Rate this item
(2 votes)

Mielőtt a konkrét tapasztalatokról írnék, néhány dolgot elárulok magamról.

39 éves 2 gyermekes(7 éves fiú és 10 éves lány) anyuka vagyok aneszteziológiai szakasszisztensként és atlétikaedzőként dolgozom. Gyermekkorom óta sportolok( sí, atlétika, úszás). A futással való kapcsolatom 5 évvel ezelőtt kezdődött újra 16 év kihagyás után mely időt a testépítés, snowboard, mountain bike, családalapítás töltötte ki. A futás rövid idő alatt vált szenvedélyemmé.

A leghosszabb távom az Ultrabalaton 212 km-re volt melyet 2014-ben teljesítettem. Versenyben futottam 8 maratont( edzésként rengeteget), 5 alkalommal 100 km-t, sokszor futottam 6-8 órákat egyedül és az 50 km is jó barátom. 70.3 triatlon versenyt 5X teljesítettem eddig. Többszö álltam a dobogó minden fokán kisebb versenyeken és Országos Bajnokságokon. A maraton és az ultratávok a kedvenceim, hobbim a triatlon. Heti 100-140 km között futok, napi 1-2 edzésem van a hét 6 napján. Tavasztól őszig kerékpározom is, ha van időm úszom. 2006 óta küzdök krónikus vastagbélgyulladással, 2010-ben lymphomát( nyirok és vérképzőrendszeri daganat) diagnosztizáltak nálam. Szigorú diétát( makrobiotikus) tartottam a kezelések mellett és amikor kicsit is jobban voltam futottam.

4,5 éve tünetmentes vagyok, továbbra is egészségesen táplálkozom de már nem makrobiotikusan. Rendkívül érzékeny a gyomrom és eddig nem sikerült olyan frissítést találnom ami ne okozott volna panaszokat( hányinger, hasmenés) emiatt az eléhezés nem ismeretlen számomra.

Az idei Spar Budapest maratont 3:14-es idővel futottam, ahol még más termékkel frissítettem és szokás szerint rosszul is voltam tőle. Az idei szezon zárásaként november 15-én a Verona maratonon terveztem 3:10 körüli időt futni, a verseny előtt 4 nappal vettem át a Hammer gélekből és elektrolyt kapszulákból álló csomagot a Sport Timetól. Aznap kipróbáltam egy mogyoróvaj ízű gélt 12 km-es futáson, éhgyomorra. Remek ízű, állagú, amit simán megennék reggelire is egy szelet zabpelyhes kenyérrel:) Semmi gyomor-bél panasz, jött az erő ahogy kell. Elkezdtem szedni az Endurolytes extreme kapszulát 4 napon keresztül.

Az éles teszt: A terv hogy kb. 35 percenként megeszek egy zselét és befutok 3:10-re.

Az első gélt 8 km-nél bontottam és 2-3 perc alatt szopogattam el, csokis-mogyorós ízű, nagyon finom volt, nem extrém édes. Stabil 4:22-es km-ekkel haladtam, a következőt gélt kissé késleltetve 18-19 km között ettem meg, majd 26 km után a harmadikat, banános ízben( ez is nagyon finom) itt egy enyhe de hosszú emelkedő következett ahol szemben is jött a mezőny, láttam a női elsőt( külön felvezető autóval), aztán szépen számolgattam hány nő jön még, fájt a csípőm, derekam és ezek miatt kissé lassultam is. Visszafelé kezdtem magamra találni újra, könnyedén ment a futás, 35 km-nél a negyedik gélt is megettem( fahéjas- almás ízben, nyammm) Visszaérve a városba mosolyogva, minden szurkolónak integetve, egy-egy futótárssal angolul, németül( olaszul nem sokat tudok) beszélgetve felfutottunk még 2 fincsi emelkedőn majd 41 km után 4-en csajok gyilkoltuk egymást, végül egy osztrák nővel együtt jókedvűen repültem át a célkapun. 3:09:38 lett. Az energiaszintem teljesen rendben volt, a gyomrom tökéletes és éhes voltam ami még nem fordult elő soha, mindíg pokoli hányingerrel küzdök órákkal a verseny után is. Átöltözés után a férjem elvitt egy ristoranteba ahol befaltam egy pizzát. Több órás városnézés lépcsőmászás után mentünk vissza a szállásunkra a többiekhez, még mindíg hibàtlan àllapotban.

A hazánkban kapható sportolók számára kifejlesztett frissítők mindegyike kellemetlen mellékhatásokat okozott kényes emésztőrendszeremnek ezt az egyet kivéve.

Összegezve, azt hiszem megtaláltam azt a terméket amivel jóban leszek hosszútávon.

 

Read 36605 times