Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

Próbáld ki most 25% kedvezménnyel!

Written by
Rate this item
(0 votes)

Próbáld ki a Hammer Nutrition 100% természetes termékeit 25% kedvezménnyel a magazinban található kuponkóddal 2016 április 15-ig!

Minden Hammer Nutrition termék gyerek-barát, glutén-mentes és csak a legegészségesebb alapanyagokból készült. Nem tartalmaz finomított cukrot, tartósítószert, mesterséges színezőanyagot, ízesítőt vagy édesítőszereket. Teljesen kompatibilisek egymással, és a kívánt kombinációban használhatók. Szinte az összes termék Kosher és Vegan minősítéssel is rendelkezik. AZ ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT!

10 legnagyobb hiba az állóképességi sportolók frissítésében a Sportime legfrissebb számában 12 oldalon!

Nyilvánvalóan még tíznél is több hiba van, amit egy sportoló elkövethet a sportpályafutása során, de az alább közölt hibák a legteljesítmény rombolóbbak. Néhány közülük alapvetőnek és nyilvánvalónak tűnhet, de elcsodálkoznál rajta, ha tudnád, mennyi sportoló követi el ezeket a hibákat újra és újra; majd csodálkoznak rajta, hogy a teljesítményük miért nem olyan jó, mint az várható lenne.


A nagy része ennek a tíznek áthágja a legalapvetőbb táplálkozásfilozófiai szabályokat: el kell, hogy fogyasszuk a táplálék minden egyes alkotóelemét, együttműködve ezzel a csodálatos gépezettel, ami nem más, mint az emberi test. Igyekezetünk közben, hogy segítsük szervezetünket, gyakran túlkompenzáljuk, és észre sem vesszük, egészen addig, amíg már késő, hogy több kárt okoztunk, mint hasznot. A tested a táplálékok az elsődleges raktára; vedd csak semmibe ezt a tényt, és fájdalmasak lesznek a következményei.
Alaposan olvasd el az egyes hibák leírását – egynéhány fájdalmasan ismerős lesz majd! De azt nem mondhatjuk meg, mit csinálsz rosszul; mind a tíz részben megtalálod a megfelelő és követendő irányt. Kövesd ezeket a tanácsokat, és hamarosan jelentős javulást fogsz megfigyelni a teljesítményedben.

1 - Túlzott hidratáció
2 – Egyszerű cukrok fogyasztása
3 – Alacsony kalóriabevitel
4 – Nem következetes elektrolitellátás
5 – A proteinbevitel hiánya a hosszú edzések alatt
6 – Túl sok szilárd étel az edzések alatt
7 – Új dolgok használata a versenyen, anélkül, hogy előtte kipróbáltad volna
8 – Ragaszkodni az edzéstervhez, még akkor is, ha nem vagy képes rá
9 – Nem megfelelő edzés utáni táplálkozás
10 – Helytelen verseny előtti táplálkozás

Read 2944 times
More in this category: « Ajándék póló akció