Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

IM Barcelona 2016 - "Csakis Hammer!"

Written by
Rate this item
(0 votes)

A verseny, amit nagyon vártam. Talán túlságosan is.
Mindemellett becsületesen készültem is rá.

Fantasztikus hely, gyönyörű helyszín, tökéletes szervezés és ideális időjárás.
Minden adott volt, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból és valóra váltsam a tervemet.

Voltam már pár triatlon versenyen mindenféle távon – a klasszikus hosszú (teljes) távot most teljesítettem 5. alkalommal – de még mindig adódnak olyan helyzetek, amelyek váratlanul érnek.

Ilyen volt az, hogy úszás közben elveszett az órám. Le lehetett venni az óratestet szíjról és egy mozdulattal áttenni a bringás tartóra. Valószínűleg az egyik ütközésnél leoldódott. És elúszott... Utólag visszanézve az eseményeket, ezen a ponton több dolog is elúszott. De az úszásból még szinte teljesen pontosan a tervezett idővel jöttem ki e „kis malőr” ellenére is.

Innentől kezdve elvesztettem minden kontrollt. Csak az érzéseimre hagyatkozhattam egy számomra teljesen ismeretlen helyszínen és pályán. A kerékpáros rész így nagyon jól sikerült. Önmagamhoz képest valószínűleg túl jól is! 33,4 km/h átlagsebesség 180,2 km-en 1200m szinttel... Akkor ott nem éreztem, hogy ez bizony többet vett ki belőlem annál, mint amennyi erőt itt szabad lett volna elhasználnom. Az is igaz, hogy az adatokkal csak utólag szembesültem ugyebár.

A futáson viszont benyújtotta a szervezetem a számlát. Nagyjából féltávig még úgy-ahogy eldöcögtem, de ott megkaptam a „stop” gombot. Onnan kezdve minden átíródott, és egyetlen cél maradt: beérni mindenképp!

Egy dolog nem adta fel (a fejemen kívül): a gyomrom!
Ez szinte még most is hihetetlen számomra!
Hosszú évekig minden versenyen gond volt a gyomrommal, még akkor is, ha minden más rendben volt. Sok versenyen a terv a gyomorproblémáim miatt úszott el.
Amióta a HAMMER termékeit használom, ezek a problémáim megszűntek.
Végre megtaláltam azokat a termékeket, amelyekkel a frissítés jól működik és e miatt már nem kell aggódnom. (és mellesleg nem kell előre betanulnom a toi-toi-k helyét)

Szóval a történet a körülményekhez képest jól végződött: beértem! (11:44:13)
A terv pedig? Majd teljesítem jövőre!

A frissítésen nem kell gondolkodnom: csakis HAMMER!

Read 466 times