Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

Super User

Super User

szombat, 22 április 2017 16:19

Hammer Trail tábor - Mallnitz, Ausztria

 JELENTKEZÉS


Legyél Te is hegyimenő!

Elég volt a betondzsungelből és a már unalomig ismert edzőkörökből? Akkor tarts velünk június 21-25 között, hogy a kristálytiszta levegőn és csodálatos alpesi környezetben készülhess a következő versenyeidre!
Változatos és káprázatos futóterepek, felkészült szakemberek, a Hammer Nutrition prémium állóképességi termékei és egy barátságos panzió vár rád a remek hangulat a vidám társaság és a tartalmas programok mellett. Tarts a Hammer Nutrition csapatával, hogy az edzőtábor során ne csak a z erőnléteden és a futótechnikádon javíthass, hanem a helyes táplálkozás, a megfelelő frissítés, a szabályos nyújtás és az SMR henger pontos használatnak területein is fejlődhess!

hétfő, 10 április 2017 10:39

Gyurkó Péter - terepfutó országos bajnok

Decemberben kerültem kapcsolatba a Hammer Nutritionnal. Holtidőszak volt, jó alkalom a tesztelésre, semmi kockázat az esetleges mellékhatásoknak. A Hammer Gel-t és a Heed sportitalt teszteltem először, ami rövidtávokra ajánlott. Gél mellé vizet, illetve az ISO italt magában, fogyasztottam és úgy tűnt már az első alkalommal, hogy működik. A zselétől nem ragadt össze a szám, az ISO ital sem a megszokott cukros lé volt. 15-20 km-es futásaim során arra lettem figyelmes, nincs az a fáradtságérzet, az edzések végén.

péntek, 21 október 2016 12:19

IM Barcelona 2016 - "Csakis Hammer!"

A verseny, amit nagyon vártam. Talán túlságosan is.
Mindemellett becsületesen készültem is rá.

Fantasztikus hely, gyönyörű helyszín, tökéletes szervezés és ideális időjárás.
Minden adott volt, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból és valóra váltsam a tervemet.

kedd, 07 június 2016 16:55

Hogyan tankolj fel egy maratonra?

Energiafeltöltési tippek félmaraton, vagy maraton távra

Rengeteg telefonhívást és e-mailt kapunk olyan futóktól, akik a legmegfelelőbb „feltöltési” módszert keresik egy fél-, vagy teljes maraton táv lefutásához. Bemutatunk pár javaslatot, amelyek hisszük, segíteni fognak megbecsülni a verseny előtti és közbeni energiafeltöltésedet és ezáltal a lehető legtöbbet tudod majd kihozni magadból, miközben a versenyt is jobban fogod élvezni. Nem kell attól tartanod, hogy futás közben elfogy az energiád, vagy emésztőrendszeri problémáid lesznek a gyengébb minőségű energizálóktól, vagy pont a megfelelő termékből nem a megfelelő mennyiséget viszed be. Valójában, a lehető legjobb formában találod majd magad ahhoz, hogy az egyéni csúcsoddal fejezhesd be a versenyt, köszönhetően egy intelligens edzésprogramnak, amely a verseny előtt bölcsen és főleg helyesen fókuszál arra, miképpen frissíts minden edzésed és versenyed közben.
Készen állsz? Akkor hajrá!

péntek, 20 május 2016 13:54

Gajdos Tamás - Működik a cucc!

Egy kis beszámoló az elmúlt egy hónapról Hammer-szemmel...:-) :

Alig több mint egy hónapja ismerkedtem meg a Hammer Nutrition termékekkel, de már most elmondhatom, hogy elég ütős a hatásuk. Első verseny-élményem Hammer frissítéssel a kaszói duatlon sprint Országos Bajnokságon volt, amikor önmagam legnagyobb meglepetésére is magabiztos előnnyel nyertem korosztályos kategóriámat - két perccel rövidebb alatt teljesítve a 27 és fél kilométeres távot, mint a tavalyi győztes.

kedd, 29 március 2016 15:50

Próbáld ki most 25% kedvezménnyel!

Próbáld ki a Hammer Nutrition 100% természetes termékeit 25% kedvezménnyel a magazinban található kuponkóddal 2016 április 15-ig!

Minden Hammer Nutrition termék gyerek-barát, glutén-mentes és csak a legegészségesebb alapanyagokból készült. Nem tartalmaz finomított cukrot, tartósítószert, mesterséges színezőanyagot, ízesítőt vagy édesítőszereket. Teljesen kompatibilisek egymással, és a kívánt kombinációban használhatók. Szinte az összes termék Kosher és Vegan minősítéssel is rendelkezik. AZ ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT!

szerda, 09 december 2015 19:04

Ajándék póló akció

szerda, 09 december 2015 07:50

Bosznay Diána - "Mostantól csak a Hammer"

Mielőtt a konkrét tapasztalatokról írnék, néhány dolgot elárulok magamról.

39 éves 2 gyermekes(7 éves fiú és 10 éves lány) anyuka vagyok aneszteziológiai szakasszisztensként és atlétikaedzőként dolgozom. Gyermekkorom óta sportolok( sí, atlétika, úszás). A futással való kapcsolatom 5 évvel ezelőtt kezdődött újra 16 év kihagyás után mely időt a testépítés, snowboard, mountain bike, családalapítás töltötte ki. A futás rövid idő alatt vált szenvedélyemmé.

szombat, 29 augusztus 2015 13:39

Endurolytes

Alkalmazás:
Használja edzés előtt, alatt és után, hogy maximális precizitással elégítse ki szervezete elektrolit szükségleteit.

Használja szükség szerint, de elsősorban amikor:

 • a sporttevékenység, több mint két órán át tart, függetlenül a hőmérséklettől, vagy a páratartalomtól
 • a sporttevékenység rövidebb ideig tart, mint két óra, és:
  • a hőmérséklet meghaladja a 27 fokot, és/vagy a 70% -os páratartalmat, vagy
  • a hőmérséklet és a páratartalom tíz fokkal, vagy ennél többel magasabb a megszokottnál
szombat, 29 augusztus 2015 13:39

Endurolytes Fizz®

Alkalmazás:
Használja edzés előtt, alatt és után, hogy maximális precizitással elégítse ki szervezete elektrolit szükségleteit.

Használja szükség szerint, de elsősorban amikor:

 • a gyakorlás több mint két órán át tart, függetlenül a hőmérséklettől és a páratartalomtól
 • a testmozgás rövidebb ideig tart, mint két óra és:
  • a hőmérséklet meghaladja a 27 fokot és/vagy 70%-os páratartalmat, vagy
  • a hőmérséklet és a páratartalom tíz fokkal, vagy még többel magasabb a megszokottnál
szombat, 29 augusztus 2015 13:39

Whey Protein

Alkalmazás:
97,9% laktózmentes, glutaminnal megerősített tejsavó fehérje. Edzéseit és versenyeit követően azonnal fogyassza a legjobb regenerációja érdekében, vagy készítse el magának, mint egy Étkezést Helyettesítő Terméket (MRP). Lásd az alábbi táblázatot és határozza meg a napi fehérjebevitel szükségletét.

szombat, 29 augusztus 2015 13:39

Recoverite®

Alkalmazás:
Használja közvetlenül az edzéseket és a versenyeket követően a regeneráció optimalizálása – a glikogénraktárak feltöltése, az elektrolit feltöltés és az izomszövetek regenerációja érdekében. A Recoverite használható étkezést helyettesítő termékként is (MRP).

Adagolás
Egy adagolókanálnyi Recoverite, 85 kalóriát tartalmaz.

1. oldal / 4