Segítünk: +36 70 426 8841

Real Endurance Fuel, Not Sugar!

 Guaranteed Since 1987

garancia-pecset

Ikonok egyben

Vásárlási feltételek

Csomagküldés díja az ország egész területére: 1 500 Ft +áfa

Az eladó

Az Ön által vásárolt áruk eladója a Press Komm Kft. (cím: 1035 Budapest, Miklós u. 7.), továbbiakban Eladó.

Vásárlás

Áruházunkban a vásárlás elektronikus úton történik. Elektronikus áruházunkban mindenki vásárolhat, aki azt meglátogatja és érvényes rendelést ad le.
A Vevő a regisztrációval rendeléssel egy időben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen Általános Vásárlási Feltételeket, kijelenti, hogy azt ismeri. Tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel. Ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.
A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az ezúton vásárolt termék jellemzői a konkrét termék leírásánál részletezve vannak.

A vételár és a szállítás költségei, a fizetési és szállítási feltételek, szállítási határidők

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is. A vételáron felül a vásárlót terheli a szállítás költsége is.

Szállítás és fizetés

Szállítás DPD Futárszolgálat ígénybevételével történik.
A megrendelt terméket a megrendelés beérkezését követően a DPD Futárszolgálat a saját feltételei szerint szállítja ki a Vevő részére. A termék ellenértékét és a szállítás költségét a termék átvételekor, előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

Az elállás

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga a szaküzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkon történő átvétel esetén is gyakorolható. A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát a Cégadatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni.

Egyéb feltételek

Személyes adatait, amelyeket a vásárlás során megad, és amelyek a vásárlás során jutnak az Eladó birtokába, az Eladó rögzíti, és titkosan kezeli azokat harmadik személynek a rendelések teljesítéséhez szükségeseken kívül át nem adja.

Az Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül, a Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az esetleges behatolóktól.

Az Eladót nem terheli felelősség az Interneten küldött, vagy fogadott adat elvesztése, az internetes hálózatban bekövetkező működési hiba miatt, ami megakadályozhatja a zavartalan működést, valamint nem felelős a szoftver, a program, vagy más technikai hiba miatt bekövetkezett semmilyen hiányosságért. Az Eladó az ezzel/ezekkel kapcsolatos minden (kártérítési) felelősségét kizárja, amit a Vevő a regisztrációval kifejezetten tudomásul vesz és elfogad.

Az Eladó a mindenkori üzletpolitikájának megfelelően módosíthatja a termékek árait és a vásárlás feltételeit. Bármely módosítás, abban az időpontban lép életbe, amikor on-line megtalálható az áruház oldalain.