Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

17 éve (és egyre intenzívebben) az egészséges ízületek szolgálatában!

17 éve (és egyre intenzívebben) az egészséges ízületek szolgálatában!

 

2004 novemberének elején egy új formula, a Tissue Rejuvenator hivatalosan is a Hammer Nutrition terméke lett, és már a kezdetektől tagadhatatlan sikert aratott. A mai napig a „TR”, ahogyan gyakran emlegetik, továbbra is az összes Hammer-kiegészítő eladásának csúcsán vagy annak közelében van.

 

Az egyik ok, amiért oly sokan – sportolók és nem sportolók egyaránt –a Tissue Rejuvenator-t a „szedd naponta egy életen át” étrend-kiegészítőik közé választották, az az egyedülálló formulája. Hatékony mennyiségű tápanyagot tartalmaz, amelyek „nyersanyagként” szolgálnak az ízületek/porcok/kötőszövetek újjáépítésében, valamint olyan lenyűgöző tápanyagok keverékét, amelyek kiváló enyhülést nyújtanak gyulladás esetén, és hatékony fájdalom csillapító is.A Tissue Rejuvenator valóban kettős célú, védi az ízületeket és egy nagyszerű egészséget támogató termék.

 

A TR elkötelezett követésének másik oka az, hogy tökéletesen működik. Milyen jól? A Hammer Nutrition weboldalán található 437 Tissue Rejuvenator vélemény közül 432 4 és 5 csillagos vélemény, ... ez 98,85%-ban rendkívül pozitív értékelés – túlnyomórészt 5 csillagos értékelés (403) – erről a fantasztikus termékről!

 

"Ez egy olyan termék, amelyet a kezdetektől fogva használom nagyszerű eredménnyel."

 

„Ez a termék nagyon sokat segített a térd problémámon. Valaki egy kerékpárboltban azt mondta, hogy próbáljam ki, és ez teljesen megváltoztatta a sportolásom!!! A térd problémám nem akadályozott többet, amióta elkezdtem ezt a tereméket használni, szóval köszönöm!

 

„Kicsit szkeptikus vagyok a táplálék kiegészítőkkel kapcsolatban. De nem ezzel a termékkel kapcsolatban! Ez a cucc csodálatos."

 

„A Tissue Rejuvenator jobban segíti a felépülésem, mint azt valaha is képzeltem. Kedvenc Hammer termékem!”

 

Kicsit több mint három éve mutattuk be a Vegan Tissue Rejuvenator-t, és bebizonyosodott, hogy isteni ajándék azok számára, akiknek az étrendjük nem teszi lehetővé az állati eredetű tápanyagok fogyasztását. Elődjéhez hasonlóan a Vegan Tissue Rejuvenator (AKA „VTR”) rendkívül hatékonyan védi az ízületeket a sérülésektől, ugyanakkor biztonságos és mellékhatásoktól mentes módszert kínál a fájdalmak, gyulladások és duzzanatok enyhítésére. Mellesleg, a Vegan Tissue Rejuvenator is nagyon pozitív kritikákat kapott – az összesen 51 értékelésből mind 4 csillagos (1) és 5 csillagos (50)... ez lenyűgöző!

 

És még egy okra felhívnám a figyelmed, hogy minden nap egy vagy mindkét Tissue Rejuvenator-t alkalmazd. Izgalmas kutatások során mindkét formulában megtaláltak egy nagyon fontos tápanyagot – a glükózamin-szulfátot. A tanulmány eredményei azt mutatják, hogy a glükózamin-szulfát olyan mélyreható előnyökkel jár az emberi egészség számára, amelyek messze túlmutatnak az ízületek egészségén. Erről a kutatásról az Endurance News #122 52-53. oldalán találhatsz információkat.

 

Mindig rengeteg pozitív visszajelzést kapunk akár az eredeti Tissue Rejuvenator formula alkalmazása során, akár a kissé eltérő (de ugyanolyan hatékony) Vegán Tissue Rejuvenator vagy akár a kettő kombinációja esetén. Amennyiben naponta kétszer 1-2 kapszulát használsz, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőségű tápanyagokkal látod el szervezeted.Igazán hatékony az ízületek egészségének támogatásához...és még sok más egyéb előnnyel is szolgálnak a termékek!

 

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login