Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A legfontosabb óra

A legfontosabb óra

Írta: Dean Karnazes

Az alvás nagyon sokat számít. Az alvás egy sportoló számára kiemelkedően fontos. Alvás közben a test számos regeneráló cikluson megy keresztül, amelyek segítenek a fizikai és mentális rendszerek helyreállításában újra kariblálásában. Az alvás minősége és időtartama kritikus tényező annak meghatározásában, hogy a szervezet mennyire tudja ellátni az alapvető funkciókat.

A Harvard Egyetem kutatói azt találták, hogy az utolsó alvásórák a legfontosabbak. Ez az időablak az, amikor a test a legmélyebb és leginkább helyreállító alvásciklusában van. A hirtelen felébredés ebben az időszakban megakadályozhatja a szervezet teljes felépülését, és fizikai és szellemi teljesítménybeli hiányosságokhoz vezethet.

Így az ébresztő beállítása károsabb következményekkel járhat, mint azt gondolnád.

Tudom, hogy ha reggel természetesen fel tudok ébredni, szemben azzal, hogy egy riasztó vagy hangos zaj kizökkent az álomból, sokkal jobban érzem magam napközben, és a teljesítményem is jobb. Ez az oka annak, hogy egy kora reggeli versenyrajt kompromittált állapotba hozza a testet, még mielőtt elsülne a fegyver. Bárcsak több verseny indulna délelőtt 10:00 előtt!

A Hammer Nutrition REM Caps-t használom, hogy korán elaludjak, és éjszaka jól aludjak. A természetes alvást segítő REM Caps segít a mély, helyreállító alvásban anélkül, hogy kábultság vagy mentális ködben maradnék. És ha komoly, mély alvást akarok szerezni, akkor a Hammer Nutrition Sleep Trio Kithez fordulok. A REM Caps mellett a Sleep Trio Kit tartalmaz Hammer Nutrition Essential Magnesiumot és széles spektrumú CBD tinktúrát. Együtt ez a kombináció különösen előnyös versenyek vagy kemény edzésnapok után.

Számos előnnyel jár, ha úgy tervezed meg az időbeosztásod, hogy lehetővé tedd a természetes felébredést. És a Hammer Nutrition megbízható partner, ha javítanád az alvásod minőségét.

---------

Dean Karnazes ultramaratonista és a Hammer Nutrition által szponzorált sportoló. Világszerte versenyzett már.

 

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login