Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A valódi étel, amit zsebre vághatsz!

A valódi étel, amit zsebre vághatsz!

Rengeteg bizonyíték megerősíti, hogy azok a diéták, amelyek minimalizálják vagy teljesen kivonják az étrendből a cukrot, a feldolgozott élelmiszereket, a búzát, a tejtermékeket, a sót és a kémiai adalékanyagokat, azok a leghatékonyabbak. És egyben ez a leghatékonyabb módja is annak, hogy egészséges maradj, a legtöbbet hozd ki magadból, és elfelejthesd a rossz közérzetet, amelyet a gyors- és a rossz minőségű ételek idéznek elő.

A Hammer Nutrition az első naptól kezdve ezt a diétát tartja az elsődleges missziójának, és soha nem is tértünk el ettől.

Mindannyian szembesülünk azzal a problémával, hogy a napi időbeosztásunk igencsak sűrű és szoros, ez pedig a legtöbbször akadályt jelent abban, hogy egészséges, házias ételeket fogyasszunk, és sajnos legtöbbször az otthon, a munkahelyen vagy éppen az út közben elfogyasztott étel bizony messze esik az egészségestől.

Mivel a legtöbben igyekeznek, hogy a fenti nehézségek ellenére azért egészségesen táplálkozzanak, így arra törekedtünk, hogy egy olyan terméket álmodjunk meg és hozzunk létre, amivel az embereket segíthetjük az egészséges táplálkozásban: így született meg a Hammer Bar. Ezek a szeletek igazi ételek, éppen ezért súlyos igazságtalanságnak tartjuk, ha valaki energiaszeletnek nevezi őket. Tele vannak ugyanis minőségi összetevőkkel, amelyek tiszta és tartós energiát biztosítanak számodra.

Ellentétben a fogyasztók számára elérhető szeleteket többségével andndash; amelyek nagy része tömegtermeléssel készül, magas feldolgozású, és jelentős mennyiségű hozzáadott finomított cukrot (legfőképpen fruktózt) és egyéb, nem kívánatos összetevőket tartalmaz andndash; a Hammer Bar csak egészséges, tápláló, GMO- MSG- és gluténmentes, 100%-ban minősített szerves összetevőket tartalmaz.

A Hammer Barok 70-100%-ban nyersek, hidegen vannak feldolgozva (vagyis nem sütik őket), magas a vitamintartalmuk, valamint enzimeket és további tápanyagokat is tartalmaznak. Kiváló forrásai az étkezési rostoknak és csak édesítőszert tartalmaznak. A Hammer Bar textúrája kellemesen nedves, könnyen emészthető és az íze egyszerűen fantasztikus!

A fentiek fényében biztos lehetsz abban, hogy ha Hammer Bart eszel, akkor a lehető legjobb tápanyagot adod a testednek, ezt feltétel nélkül garantáljuk!

Az igazi üzlet

Rengeteg andbdquo;energiaszeletandrdquo; található a piacon, amelyeknek nem az a legnagyobb hátrányuk, hogy gyakorlatilag olyan ízük van, mint a kartonpapírnak, hanem ráadásul nem biztosítják számodra a megfelelő tápanyagokat. Csak nézz rá egy tipikus energiaszelet összetevőinek a listájára és látni fogod, hogy igazunk van. Habár a Hammer Bar nem a legolcsóbb energiaszeletek közé tartozik, azonban úgy gondoljuk, hogy a minőségi alapanyagok használata sokkal fontosabb annál, hogy beszálljunk mi is az árversenybe. Tegyük a szívünkre a kezünket, és válaszoljunk őszintén: vajon hány ember készít magának ételt magának otthon ilyen kiváló minőségű összetevőkből? Hisszük, hogy a minőséget illetően nem szabad alkut kötni, és ha egyszer kipróbálod a termékünket, akkor te is egyet fogsz érteni velünk.

Ne felejtsd el, hogy a testedbe bevitt kalória minősége MINDIG számít, ezért ne hagyd, hogy az ár a minőség rovására menjen. Ha a Hammer Bar mellett teszed le a voksodat, akkor biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőségű élelmiszerforrást adsz a szervezetednek attól függetlenül, hogyan használod: edzés közben, főétkezés helyett, vagy nassolnivalóként.

Végül, de nem utolsósorban: a Hammer Bar gyermekek számára is tökéletes, hiszen az íze isteni (a visszajelzések alapján a gyerekek is teljesen meg vannak elégedve vele, szóval andbdquo;gyerekbarátnakandrdquo; is nevezhető), mindemellett lényegesen jobb választásnak bizonyul, mint a cukorral teletömött édességek.

Összegzés

A nap során próbáld meg elkerülni az egészségtelen ételek fogyasztását, és a helyett, hogy valami olyat ennél, amit később megbánnál, válaszd inkább a Hammer Bart! Garantáljuk, hogy a minőségi összetevőknek köszönhetően a Hammer Barban biztosan nem fogsz csalódni.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login