Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!

Az ízletes frissítő: cukor nélküli elektrolit feltöltés!

Steve Born írása
 

Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő üzemanyag feltöltés nem csupán a kalóriák és folyadékok pótlását jelenti. Ez magában foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És nemcsak azért, hogy elkerüljük a görcsöléseket. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, valamint az izomzat optimális működése attól is függ, hogy a szervezetben milyen mértékű az elektrolitszint!
 

Ne feledd: ugyanúgy, mint ahogy nem kell várnod addig a kalória fogyasztással, míg elfogy az energiád, vagy nem várod meg míg kiszáradsz, hanem rendszeresen iszol, az elektrolit pótlást se akkor kell elkezdened, amikor már az első görcsöket érzed. Hiszen ha ez bekövetkezne, akkor a fent említett dolgok következtében a szervezet rendszerének működése már egy ideje rossz irányt venne.

A Hammer Nutrition-nál különféle lehetőségeket kínálunk az üzemanyag ellátás ennek minden fontos elemének teljesítéséhez. Az egyik ilyen lehetőség az Endurolytes Fizz, és ez az ideális, ha a kapszula bevétele helyett inkább ital formájában fogyasztanád el az elektrolitokat.

Egyszerűen add hozzá ezeket a gyorsan feloldódó tablettákat a vizes palackodhoz, hogy ízletes, soha nem túl édes, pezsgő elektrolit italt hozz létre - ugyanazt a teljes spektrumú elektroliteket tartalmazza, amelyek az Endurolytes kapszulákat híressé tették. Az Endurolytes Fizz öt frissítően kellemes ízben kapható: citrom-lime, mangó, szőlő, grapefruit és kóla (20 mg koffein van a Cola tablettákban). Gyakorlatilag kalóriamentes (tablettánként csupán hét kalória), és természetesen nem tartalmaz cukrot, mesterséges édesítőszereket vagy tartósítószereket.

Amikor megválaszoljuk a „Mennyire jó az Endurolytes Fizz” kérdést? - ügyfeleink a legjobb eladóink! Bizonyosodj meg erről az alábbi online visszajelzők által!

"Bedobok egy pezsgőtablettát a fél liter vizet tartalmazó kulacsomba és iszom, amikor csak szomjas vagyok a 10 km-es túráim során. Hetente háromszor, négyszer megyek túrázni. Ez nagyon jól hidratál a melegebb napokon is. Általában újra töltöm a kulacsom a visszafelé vezető utamra, és újabb pezsgőtablettát dobok bele.”

"Az Endurolytes Fizz-et használom bármilyen testmozgás előtt, alatt és után. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a szervezetem megfelelően hidratált maradjon.”

"A legjobb ízű cuccok a piacon. Egyaránt ezt a terméket használom a rövid, illetve a hosszú futásaim során."

"Két héttel ezelőtt futottam le az első maratonomat. A fizz-t a hidratációs tervem részeként alkalmaztam. Hú, ez teljesen más érzés volt, nem volt szenvedés, és mosolyogni is tudtam."

Egy Endurolytes Fizz tabletta megközelítőleg két Endurolytes kapszulával egyenlő. A tabletták középen törnek, hogy a személyre szabott adagolás is lehetővé váljon, és nagy pontossággal segítenek megfelelni – akár a gyakran változó – az ásványi anyag szükségletednek, amelyet az időjárás is befolyásolhat!

Mellesleg, az Endurolytes Fizz nem csak a sportolók számára kiváló választás! Ez ideális termék az építőmunkások, mezőgazdasági dolgozók, kamionosok és még akár az udvaron dolgozó nyugdíjas nagyszülők számára is. Ha az, amit csinálsz - dolgozol, játszol, edzel - izzadással jár, próbáld ki az Endurolytes Fizz-t. Garantáljuk, hogy szeretni fogod az ízét, és még inkább azt, ahogy kifejti a hatását!

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login