Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Frissítő, hatékony sportital, amire a szervezetednek szüksége van!

Frissítő, hatékony sportital, amire a szervezetednek szüksége van!

Steve Born írása

A nyár itt van azzal az ígérettel, hogy melegebb és melegebb idő lesz a következő hetekben. Különösen ebben az évszakban a sportolók még inkább támaszkodnak a sportitalokra, hogy megfelelően hidratálódjanak, és edzéseik, valamint versenyeik során biztosítsák a minőségi tápanyagokat.

Sajnos a legtöbb italkeverék annyi cukorral van feltöltve, hogy a szájrétegeket andbdquo;szirupos édes yuckandrdquo; -nek nevezett rétegekkel fedik fel. Felejtsd el, hogy ezektől az italoktól felfrissülsz, hiszen ez nem történhet meg úgy, hogy a nyelvedet, szájpadlásodat ez a réteg fedi egész idő alatt, míg edzel.

Bár ez a legkevésbé legrosszabb dolog a cukros sportitalokkal kapcsolatban (egy kicsit megvitatjuk azért ezt a témát), de fontos, hogy felhozzuk. Ha az, amit edzés elejétől a végéig iszol kellemetlen érzéseket okoz, kevésbé valószínű, hogy folyamatosan elegendő mennyiségűt fogyassz belőle. Ez viszont így kiszáradáshoz, görcsökhöz és más teljesítménycsökkentő forgatókönyvekhez vezethet.


Probald ki a HEED-et, a Hammer Nutrition prémium minőségű sportitalát, amelyet 15 évvel ezelőtt bemutattunk, részben egy gyakran hallott kérdésre válaszolva: andbdquo;Tud valaki kérem készíteni egy sportitalt minden cukor és szirupos édes ízesítés nélkül?andrdquo; Ellentétben a sokféle sportital túlságosan erős édes ízével, a HEED észrevehetően finom és kellemes ízű, frissítő alternatívája a jelenleg elérhető sportitaloknak. Ez egy olyan sportital, amivel valóban élvezed a frissítést sportolás közben!

"Ne keress tovább, a HEED-ben minden meg van, ami ahhoz kell, hogy eljuss a célvonalhoz. Más sportitaloktól eltérően a HEED nem édes és zavaró ízű. Könnyü a használata. Össze kell keverni és meginni, hihetetlenül hatékony."

andndash;online visszajelzés


A HEED sokkal több, mint egy kellemes ízű sportital


1) Nincsenek benne mesterséges színezékek, aromák vagy édesítőszerek.

A felesleges összetevőknek az elfogyasztása (melyek potenciálisan negatív hatást okoznak) semmiféle egészségügyi előnyhöz nem juttat, így garantált, hogy a sportteljesítményedhez sem ad hozzá semmit. A HEED nem tartalmaz mesterséges összetevőket, csak egészséges édesítőszereket - steviát és xilitolt - és természetes ízeket.

2) Nincsenek egyszerű cukrok benne.

Két nem bonyolult probléma van az egyszerű cukrok (glükóz, szacharóz, fruktóz, stb.) fogyasztásából. Ezek nem megfelelelő üzemanyagok, csak úgy, mint az úgynevezett andbdquo;egészséges cukrokandrdquo;, mint például a nádcukor, amely egyszerű szacharóz (asztali cukor):

- Az egyszerű cukrok komoly korlátokat jelentenek, amikor ezt a sok kalóriamennyiséget egyszerre hatékonyan kellene emészteni és energiára hasznosítani.

- Az egyszerű cukrok általában az energiaszintek vad ingadozását, a andbdquo;flash-and-crashandrdquo; típusú energiát okozzák, amit biztosan el akarunk kerülni.

Az emésztés megkönnyítése érdekében, még sűrűbb koncentráció esetén is, - a HEED csak összetett szénhidrátokat (maltodextrint) tartalmaz, hozzáadott egyszerű cukrok nélkül.

3) Nincs benne citromsav.

Ha a fogaid rendszeresen citromsavoldatban fürdenek, függetlenül attól, hogy hozzáadták-e egy sportitalhoz a nyáltermelés ösztönzésére, és ez által tartós ízt biztosítanak, vagy ásványi anyaggal (például kalcium-citráttal) kelátot képeznek, állandó károsodást okozhat. Citromsavra nincs szüksége egy sportitalnak, így a HEED nem is tartalmazza ezt.

4) Megfelelő mennyiségű nátrium-klorid (só).

Szinte mindenki túl sok sót fogyaszt a napi étrendjében. Ez negatívan befolyásolja a sportteljesítményt, és ami még fontosabb, az általános egészséget. Ezért rejtély, hogy a nagyvállalatok továbbra is miért növelik a nátriumtartalmat a sportitalokban, mondván, hogy andbdquo;feltöltődnek tőle az elektrolitjaid.andrdquo; Ez nem igaz, és ezért a HEED csak kevés, éppen elegendő mennyiségű nátriumot tartalmaz. Ugyanígy fontos, hogy a HEED teljes spektrumú elektrolitprofilt tartalmaz, így jobban és teljesen feltölt a szükséges mennyiséggel.

5) Szükségtelen vitaminokkal, ásványi anyagokkal vagy tápanyagokkal dúsítani egy sportitalt.

Miért tegyünk bármi andbdquo;extrátandrdquo; egy termékbe, ha az a mennyiség nem járul hozzá az általános egészségünk javításához? Például: ha a C-vitamin napi értékének (DV) 2% -át (egy minimális 9 mg-ot) nem érjük el, akkor ez nem jár jelentős egészségügyi előnyökkel, viszont növeli a termékköltséget. Ha a HEED-ben bármilyen vitamint, ásványi anyagot vagy más tápanyagot is beillesztünk, azt speciális okokból tesszük, és hatékony mennyiségben végezzük.

Összefoglaló:

Évekkel ezelőtt, számtalan sportoló és aktív ember így kiáltott: andbdquo;Elég elég! Egy jobb sportitalt akarunk, ami működik és jó ízű! Hallgattunk rájuk és megalkottuk. Attól a naptól kezdve, a HEED máris az egészséges és rendkívül hatékony alternatíva lett a szirupos italok helyett, amelyeket sportitalnak álcázva próbálnak értékesíteni. Csak jótékony összetevőket tartalmaz (hatékony mennyiségben!), és nincsenek hozzáadott cukrok és a többi korábban említett szemét, a HEED az, amire pontosan Neked is szükséged van!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login