Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Innováció

Hammer Innováció

Hammer Innováció

A személyzet nyilatkozata:

A "legmagasabb minőségre" való összpontosításunk harmincnégy éve meghatározza a munkánkat. Az első naptól kezdve Brian Frank tulajdonos és az egész Hammer Nutrition csapat soha nem tévesztette szem elől a legfontosabb céljukat: minden Hammer Nutrition termék mindig feleljen meg a tisztaság, minőség és hatékonyság követelményeinek.


A közelmúltban a Hammer PHOOD bevezetése büszke pillanatokat okozott nekünk, mint első hivatalos étkezéspótló termékünk (MRP). Miután több ügyfelünk érdeklődött, hogy van-e olyan Hammer termék, amely ideális megoldás mint étkezési helyettesítő, nem volt kérdés számunkra, hogy létrehozzuk a PHOOD-ot.

Tehát, Brian piaci tapasztalatai és Dr. Bayne French, az MD DC és a Hammer vezető orvosi tanácsadó által felmért igények és szükségletek alapján készült el ez a termék, mely alacsony szénhidráttartalmú, magas fehérjetartalmú, és javítja az általános egészséget. Sok körös fejlesztés és tökéletesítés után egy könnyen keverhető, ízletes, kifejezetten erre a célra elkészített termék jött létre.

Elsősorban saját belső szükségleteinkre válaszolva az EnDuro D-t úgy dolgoztuk ki, hogy pótolja mind a D3 -vitamin, mind a K2 -vitamin hiányt, amely sok sportoló esetében okoz problémát. A kettő együttes alkalmazása erősebbé teszi a szív és a csontok egészségét.

Az eredmény egy zsírban oldódó tápanyag nagy teljesítményű duója olyan formában, amely ritkán fordul elő az élelmiszerekben és a kiegészítőkben, egy kompakt és könnyen hozzáférhető lágyzselatin kapszulában. Az EnDuro D egész évben használható a csontok és az immunrendszer egészségének megőrzésére.
 

A nap végén személyesen ellenőrizzük termékeinket és azok minőségét. Látható több termékünkön a „Made in Montana” jelvény, mivel központunk, kutatásaink és fejlesztéseink szorosan kötődnek a gyönyörű Montana államhoz.

Termékeink biztonsága és hatékonysága számunkra fontos. Ezeket a termékeket mi magunk is használjuk minden nap. Mi is sportolók vagyunk, és törődünk az egészségünkkel. Ezért termékeink a lehető legnagyobb tisztaságúak és nagyon jól működnek! Ugyanezt szeretnénk neked is nyújtani.

Kép: "Brian Frank felügyeli a Nocciola Hammer Gélt Karen Kudick gyártóval."

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login