Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hogyan használd az elektrolitokat?

Hogyan használd az elektrolitokat?

Különös figyelmet kell fordítanod az üzemanyag ellátás egyik fontos szempontjára - az elektrolit feltöltésére. Sokszor mondjuk ezt, mert igaz: az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj az autóban;  nem indítják el a motort, de feltétlenül szükségesek a zökkenőmentes működéséhez. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, az izomzat megfelelő működése - és ez utóbbi magában foglalja a görcsös problémák elkerülését is - az elektrolit szinttől függ.

Segítségül alább összegyűjtöttük, hogyan használd a Hammer Nutrition elektrolitjait.

Liquid Endurance - Használati utasítás 

Adagolása egynapos használatra:

Adagolási protokoll, meleg időjárás esetén, versenyed napjai előtt:
 

  • Ugyanazokat a testtömegre javasolt mennyiségeket használd, mint amelyeket a napi használatra vonatkozó javaslatok tartalmaznak
  • 2-3 órán át lassan kortyolgass el egy palackot.
  • Ezt ismételd meg úgy, hogy 3 teljes adagot fogyassz el a nap során.
  • Kövesd ezt a protokollt a sporteseményed előtt 3 napig.
  • Egy adag bevehető a versenyed reggelén.

Megjegyzés: Nagyon fontos, hogy minden nap mérd meg a súlyod a 3 nap alatt. Ha a testtömeged 3% -al nőtt a 3 napos terhelés befejezése előtt, eljött az idő, hogy abbahagyd a kúrát, mivel a test 3% -át meghaladó extracelluláris víztömeg-növekedés teljesítmény hatástalan. A legtöbb ember 1-2% -ot nyer, ami ideális.

Endurolytes Fizz - Használati utasítás 

Alkalmazása:

Használd edzés előtt, alatt és után a tested elektrolitigényének maximális pontossággal történő kielégítésére.
 

Használd szükség szerint, de elsősorban akkor, ha:

- a testmozgásod két óránál tovább tart, függetlenül a hőmérséklettől és a páratartalomtól

- a testmozgás kevesebb, mint két óra, és:

     a hőmérséklet 25 fok felett van és / vagy 70% a páratartalom vagy

     a hőmérséklet és a páratartalom legalább tíz fokkal magasabb, mint a megszokott.

 

Keverési utasítások

22-27 testtömeg kilogrammonként 1/2 tabletta óránkénti adagjától kezdve add az Endurolytes Fizz tablettákat a vizes vagy üzemanyag-palack (ok) hoz, hagyd teljesen feloldódni, és szükség szerint fogyasszd a megfelelő hidratálás és elektrolitszint fenntartásához.

Megjegyzés: A gyorsan oldódó pezsgőtabletta körülbelül két Endurolytes kapszula egyenértékű adagját tartalmazza.

Fontos megjegyzések:

Számos változó - testtömeg, fitneszszint, időjárási viszonyok, akklimatizációs szint és fiziológiai hajlam - befolyásolja az egyéni elektrolitigényt, ezért különféle körülmények között kell próbálgatnod az Endurolytes Fizz adagolását, hogy meghatározd az egyéni igényeid.
 

Az Endurolytes Fizz nem akadályozza meg a hőgutát, a hiponatrémiát vagy bármilyen más veszélyes fizikai állapotot, amely a hő túlterheléséből adódik.

Tablettánként 10 kalóriával az Endurolytes Fizz nem jelentős kalóriaforrás.

A napi étrendben szokásosan elfogyasztott só (nátrium-klorid) mennyisége nagymértékben meghatározza a só mennyiségét, amit az edzés és a versenyek során el kell fogyasztanod. Ha magas sótartalmú étrendet követsz, akkor emelni kell az Endurolytes Fizz óránkénti adagját a kiindulópont ajánlásunk fölé. 

Endurolytes - Használati utasítás

Alkalmazása:

Használd edzés előtt, alatt és után, hogy a test elektrolitigényét maximálisan és pontosan kielégítsd.

Használd szükség szerint, de elsősorban akkor, ha:

- a testmozgás két óránál tovább tart, függetlenül a hőmérséklettől és a páratartalomtól.
- a gyakorlat kevesebb, mint két órán át tart, és:
      a hőmérséklet 25 fok felett van és / vagy 70% a páratartalom vagy
- a hőmérséklet és a páratartalom legalább tíz fokkal magasabb, mint amit megszoktál.
 

Kapszula használati utasítások

Kiindulásként 1 kapszula adagját javasoljuk 22-27 testtömeg kilogrammonként. Vegyél be egy adagot 30-60 perccel a testmozgás előtt, majd minden órában edzés közben, és egy adagot közvetlenül a testmozgás után.
 

Fontos megjegyzés:

Számos változó - testtömeg, erőnlét, időjárási viszonyok, akklimatizálódási szint és fiziológiai hajlam - befolyásolja az egyéni elektrolitigényt, ezért különféle körülmények között kell kipróbálnod az Endurolytes adagolását annak meghatározása érdekében, hogy mik az egyéni igényeid.

Az Endurolytesnem akadályozza meg a hőguta, a hyponatremia vagy más veszélyes fizikai állapot kialakulását, amely a hő túlzott terheléséből adódik.

A napi étrendben szokásosan elfogyasztott só (nátrium-klorid) mennyisége nagymértékben meghatározza a só mennyiségét, amit az edzés és a versenyek során el kell fogyasztanod. Ha magas sótartalmú étrendet követsz, akkor vagy meg kell emelni az óránkénti Endurolytes adagot, vagy pedig az Endurolytes Extreme-t kell használnod.

Gyömbér gyökerettartalmaz az Endurolytes és Endurolytes Extreme kapszula, mert nagyon megnyugtatja a gyomrot, és segíthet megvédeni az émelygéstől és más gyomorproblémáktól. A gyömbér természetes eredetű vegyületeinek egy része - a zingeron és a kapszaicin - azonban égő hatással lehet a szájra és a torokra, ha por formájában érintkezik velük. Ezért azt javasoljuk, hogy ne nyisd ki a kapszulákat, és ne nyeld le a tartalmát. A legjobb eredmény érdekében a kapszulát egészben kell fogyasztani.  

Endurolytes Extreme - Használati utasítás 

Vegyél be 1 kapszulát óránként, de növelheted az adagot 2 kapszulára - talán még egy harmadik kapszulára is szükséged lehet -, ahogy a körülmények meghatározzák.

Megjegyzés: Gyömbér gyökerettartalmaz az Endurolytes és Endurolytes Extreme kapszula, mert nagyon megnyugtatja a gyomrot, és segíthet megvédeni az émelygéstől és más gyomorproblémáktól. A gyömbér természetes eredetű vegyületeinek egy része - a zingeron és a kapszaicin - azonban égő hatással lehet a szájra és a torokra, ha por formájában érintkezik velük. Ezért azt javasoljuk, hogy ne nyisd ki a kapszulákat, és ne nyeld le a tartalmát. A legjobb eredmény érdekében a kapszulát egészben kell fogyasztani.

Endurolytes extrém por - Használati utasítás

Keverj össze 1 adagotkb. 5-8 dl vízben, és edzés közben óránként fogyaszd el ezt a mennyiséget. A szélsőséges körülmények miatt nagyobb dózisra lehet szükséged.

Heed - Használati utasítás 

Keverj össze 1 adagotkb. 5-8 dl vízben.

Kérjük, vedd ezt figyelembe: Úgy gondolják, hogy a xilit nem biztonságos a kutyák számára, ezért nem javasoljuk, hogy kutyádat etesdolyan termékekkel, amelyek xilitet tartalmaznak, vagy olyan termékekkel, amelyek emberi fogyasztásra készültek.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login