Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Itt a tavasz! Tegyél az allergia ellen!

Itt a tavasz! Tegyél az allergia ellen!

Steve Born írása

Egy új kutatás szerint [1] úgy vélik, hogy 2022-ben és a következő években hosszabb és intenzívebb allergiaszezonok következhetnek be, részben azért, mert a pollen kibocsátás a becslések szerint évente akár 200%-kal is nő. Ha tavasszal allergiád van, már tudod, ez milyen kellemetlen; ez az új kutatás azonban valóban rossz hírekkel szolgál. Ez az az év, mikor a Clear Day-t minél előbb el kell kezdenünk szedni, és tovább is kell alkalmaznunk, mint valaha. 


Néhány évvel ezelőtt az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) statisztikái szerint az Egyesült Államokban több mint 36 millió ember szenvedett szezonális allergiától. Ma ez a szám feltehetően jelentősen megnőtt. Dr. M. Razi allergiaszakértő kijelenti: „50 millió embernek van szezonális orr allergiája.” [3] Más szóval, a lakosság hatodának van allergiás tünete, és úgy tartják, hogy tíz állóképességi sportolóból négynek van szezonális allergiás reakciója a levegőben lévő anyagok belélegzése miatt.


Ezeket az allergiákat nemcsak kellemetlen kezelni, hanem a sportteljesítményt is gátolják.  Komarow és Postolache kutatók kijelentik: "Az edzés során megnövekedett légzés eredményeképpen a sportolók különösen az aeroallergén anyagok által kiváltott allergiás tüneteket tapasztalják. Az allergiás reakció orrdugulást és kötőhártya-torlódást, könnyezést, légzési nehézségeket, viszketést okoz. Gyakori ez miatt a fáradtság és a hangulatváltozás, amelyek befolyásolják a sportteljesítményt."  [3]


Harcolj ez ellen a Clear Day -el!


A Clear Day négy teljesen természetes allergia ellenes all-star vegyületet tartalmaz – olíva levél kivonatot, kvercetint, bromelaint és resveratrolt –, amelyek számos területen képesek küzdeni az allergiák ellen: antihisztamin, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, antibakteriális és vírusellenes. Ez a hatékony kombináció segít elkerülni a levegőben terjedő allergiás tüneteket, miközben enyhíti az allergiás reakciók által már tapasztalt kellemetlenségeket is.


A Clear Day használata:

 * Segít korlátozni az allergia előfordulását

 * Enyhíti az allergiás tüneteket

 * Kényelmesebbé teszi az edzést


Még nem vagy meggyőződve arról, hogy milyen jó ez a termék? Olvasd el ezeket az ötcsillagos online értékeléseket!

  • Évek óta egy másik terméket használtam egy élelmiszerboltból. A Hammer Nutrition összes nagyszerű termékével együtt úgy gondoltam, hogy kipróbálom a Clear Day-t is. Tökéletes választás volt. Ha allergiában szenvedsz, és nem szeretnél mellékhatásokat, akkor ezzel a termékkel megütötted a főnyereményt. Köszönöm Hammer! 

  • Ez a termék csodálatosan segít az allergiák kezelésében. Felhagytam az allergia gyógyszerek vásárlásával, és inkább ezt használom.

  • Több éve használom a Clear Day-t allergiaszezonban. Sok barátomnak ajánlottam az OTC termékek helyettesítőjeként. Nem tesz álmossá, mint az OTC termékek, amelyeket korábban használtam. Remekül működik!


Összefoglalva
:

A Clear Day formula megadja a szervezetnek azt a muníciót, amelyre szüksége van ahhoz, hogy biztonságosan és hatékonyan leküzdje a legkeményebb légúti allergiákat is anélkül, hogy a vény nélkül kapható allergia elleni gyógyszerekkel kapcsolatos mellékhatások jelentkeznének. A nyolc éve bevezetett Clear Day hihetetlenül jól bevált azok számára, akik használják ezt a rendkívül jótékony terméket. Garantáljuk, hogy Neked is ugyanolyan jól fog működni, mint másoknak.


NASOL

Legyen szó megfázásról, allergiáról vagy számos egyéb okról, az orrdugulás van, amikor mindannyiunkat érint. Az eldugult orr nemcsak jelentősen megnehezíti az edzést, hanem megzavarhatja az egész napot, és negatívan befolyásolhatja az alvás minőségét. 

Van megoldás! Használd a Nasol-t – gyorsan kitisztítja az orrmelléküregeket, így szabadabban lélegezhetsz.

A Nasol a Clear Day tökéletes kiegészítője, segít az allergia okozta egyéb kellemetlen tünetek enyhítésében. Amint érzed az allergiával kapcsolatos problémák első jelét, vegyél be egy adag Clear Day-t, és permetezz az orrodba Nasol-t. Ez a kombináció gyorsan segít!


Referenciák
:

[1] Zhang, Y., Steiner, A.L. Projected climate-driven changes in pollen emission season length and magnitude over the continental United States. Nat Commun 13, 1234 (2022). 

[2] https://www.toledoblade.com/health-well-being/2022/03/27/nothing-to-sneeze-at-50-million-americans-suffer-from-allergies-what-are-their-options/stories/20220323029 

[3] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7119062/

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login