Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!

Kezdd karcsúbban a 2020-as versenyszezonod!

Steve Born írása

 

A szezonon kívüli időszakban sok sportoló nem igazán foglalkozik az esetleges súlygyarapodással. Az ünnepi időszakban kevesebbet edz és többet eszik, ami eltart egészen Januárig vagy még tovább is. Ha ez a forgatókönyv ismerősnek tűnik, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével - a 2020-as év edzéseit elkezdheted anélkül is, hogy felesleges kilogrammok legyenek rajtad.

 

Gondolj az előnyökre: Ahelyett, hogy az edzéseid megkezdésekor értékes edzési időt töltenél el a normál súlyod visszanyerése érdekében, máris teljes erőbedobással sportolhatsz. Nem csak jobban fogod érezni magad, hanem hatalmas előnnyel indulsz az elkövetkező szezonra vonatkozó edzés és versenycéljaid elérése érdekében is!

 

Természetesen az egészséges táplálkozásra, és a megfelelő étel mennyiségre folyamatosan oda kell figyelni, csak úgy, mint a rendszeres testmozgásra is. Ezek mind fontos szerepet játszanak a kívánt súly elérésében és fenntartásában is. Ha korlátozod a snack-ek fogyasztását és csökken a keményítő bevitele délután és este, akkor már jelentős súlycsökkenés tapasztalható meg!

 

Phytolean - Mik is az előnyei számodra, hogy működik

 

2 kapszula Phytolean a következő összetevőket tartalmazza:

 

400 mg Razberi-K® málna keton - Ez egy természetes bioaktív vegyület, amely a málnában található, és két mechanizmus révén segít a súlycsökkentésben:

 

• A zsírok lebontásának ("égetésének") javítása - A málna-keton növeli az adiponektin hormon szekrécióját és azt a folyamatot, amelyet norepinefrin által kiváltott lipolízisnek neveznek. Mindkét hatás fokozza a zsír anyagcserét.

 

• A zsír felszívódásának és tárolásának csökkentése - A málna keton elősegíti a trioleoil-glicerin hidrolízisének gátlását, amely a zsír felszívódásának elsődleges lépése.

 

1000 mg Fabenol Max® Phaseolus vulgaris L. - A fehér vesebabból (phaseolamin) ezt a kivonatot általában keményítő gátlónak nevezik, mivel képes csökkenteni az alfa-amiláz enzim aktivitását, amely részt vesz a keményítő lebontásában és a cukor felszívódásában: Ha kevesebb alfa-amiláz enzim áll rendelkezésre, nagyobb mennyiségű szénhidrát (elsősorban keményítő enzim) megy keresztül a testeden, ahelyett, hogy cukrokba asszimilálódna és a testzsírként tárolódna.

 

Két kapszula Phytolean blokkol 300 gramm (ez 1200 kalória!) keményítőtartalmú szénhidrát felszívódást és tárolt zsírrá alakulását.

 

Ha figyelembe vesszük, mennyi pénzt költ sok sportoló, arra, hogy néhány grammal könnyebb legyen a kerékpárja, vagy futócipője, illetve egyéb felszerelése annak reményében, hogy ezzel növelheti a sebességet, a Phytolean használata a leghatékonyabb és legköltségmegtakarítóbb módszer a teljesítmény növelésére - gátolja a súlygyarapodást. És kilókról beszélünk, nem csupán néhány grammról!

 

A Phytolean garantáltan segít elérni a célsúlyt és fenntartani azt. Ez biztonságos és természetes, ez működik! Tedd próbára már ma a Phytolean-t. Sportolók ezreihez hasonlóan, nagyon elégedett leszel Te is az eredményekkel. Ezt garantáljuk.

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login