Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

KIVÁLÓ ÜZEMANYAG = KIVÁLÓ REGENERÁLÓDÁS

A tested megjutalmaz azért, amiért az edzésedbe annyi erőfeszítést beleteszel. Cserébe erősíti az immunrendszered, újraépíti és erősebbé teszi az izomszöveteidet, és tovább tárolja az izmokban a könnyedén elérhető üzemanyagot (vagyis a glikogént). Mindössze annyit kell tenned ahhoz, hogy élvezhesd ezeket az állóképesség-növelő előnyöket, hogy a testedet hozzájuttatod a szükséges tápanyagokhoz az edzés követő 30 percen belül (minél előbb, annál jobb).

A Recoverite pontosan az a magas minőségű üzemanyag, amelyre a tested veszettül vágyik egy kemény edzés vagy verseny után. A komplex szénhidrátok és a legmagasabb minőségű tejsavófehérje ideális 3:1-es arányát tartalmazza, gazdag forrása azoknak az aminosavaknak, amelyekre szükség van az izomszövet regenerálódásához és az immunrendszer támogatásához. Ez a két összetevő döntő fontosságú a regeneráció maximalizásában, szóval ne kockáztass vagy válaszd a andbdquo;rövidebb utatandrdquo;, vagyis az egyszerű cukrokat és az olyan olcsó, hatástalan fehérjéket, mint például a kazein. Ne felejtsd el, hogy az üzemanyag a minősége, melyet beviszel a testedbe, meghatározza a regenerálódás minőségét is. A komplex szénhidrátok és a tejsavófehérje izolátum mellett a következő tápanyagokat is biztosítja a Recoverite, amelyek segítenek a maximális regenerálódásban:

Glutamin (3,000 milligramm / 2 kanál). Ez a legnagyobb mennyiségben megtalálható aminosav az izmokban, azonban a kemény edzés folyamán ez a mennyiség szinte teljesen lecsökken. A glutamin jelentős szerepet játszik a glikogén szintézis folyamatában. Az elágazó láncú aminosavak mellett, amelyek a tejsavófehérje izolátumban nagy mennyiségben fordulnak elő andndash; nagyobb mennyiségben, mint bármelyik másik fehérjeforrásban andndash; a glutamin segít az izomszövet regenerálódásában és újjáépítésében. Mindemellett kimutatták, hogy segíti megemelni a test glutation szintjét, ami az egyik legerősebb antioxidáns, amely közvetlen szerepet játszik az immunrendszer egészségében. A glutamin hozzájárul a növekedési hormon felszabadításához, illetve kulcsfontosságú a bél egészsége szempontjából.

ChromeMateandreg; króm polinikotinát. Segíti szabályozni a szénhidrát anyagcseréjét, amely pozitív hatást gyakorol a regenerációra és a sportteljesítményre.

L-karnozin. Ez az egyik legsokoldalúbb és legtöbb előnyös tulajdonsággal rendelkező l tápanyag, amihez szervezeted hozzájuthat. Kiváló antioxidáns és anti-glikációs tulajdonságai vitathatatlanok. (Glikációnak nevezzük azt, amikor a cukor a fehérjéhez kötődik, s ezek nem működőképes szerkezeteket alkotnak.) Ebbe beletartoznak a kor előrehaladtával jelentkező problémák, ilyenek például az idegrendszert (agyi), érrendszert (keringési) és okulárist (szem) érintő rendellenességek. A kutatások szerint azonban az L-karnozin segít megelőzni ezeket.

Teljes spektrumú elektrolit profil. Segít feltölteni a kimerült ásványianyag-készleteket.

ÖSSZEGZÉS

Edzés után minél előbb (vagyis akkor, amikor a leginkább fogékony a feltöltésre) biztosítsd a tested számára azt, amire szüksége van! Hidd el, csodálatosan fog reagálni: gyorsabban fog regenerálódni, hatékonyabban fog alkalmazkodni a fizikai stresszhez, és az üzemanyagokat az izmokban könnyedén elérhetően fogja tárolni. Az edzés után, amint lehetséges (lehetőleg 30 percen belül) döntő fontossággal bír az, hogy feltöltsd a szervezeted 30-60 gramm komplex szénhidráttal és 10-20 gramm tejsavófehérje izolátummal 3:1-es arányban.

A Recoverite lehetővé teszi, hogy az edzés minden egyes percét a lehető leghatékonyabban hasznosíthasd. Négy isteni ízesítésben kapható andndash; az ízük lágy, kellemes és az ízlelőbimbóidon kívül a tested is értékelni fogja. Vízben keverj össze egy-két kanálnyi adagot, idd meg és kész is... ilyen egyszerű! Ezzel pedig a lehető legjobban zárhatod az edzésedet, ráadásul biztosítottad is a tested számára a nagyszerű holnapot egy újabb edzéshez vagy versenyhez.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login