Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!

LSA kapszulák az alapvető májfunkciók ellátásához!

Steve Born írása

 

Juss hozzá a májad által nyújtott specifikus előnyökhöz, hiszen a máj az egész szervezet védelmezője, akár egy erőd. Viszont ne feledd, ennek az erős szervnek is szüksége van karbantartásra. A sportolóknak nemcsak a mindennapi élet okozta oxidatív stressz veszélyével kell csak szembenézniük, hanem az edzések során keletkező nagy mennyiségű szabad gyökökkel és a gyors anyagcserével is. Mindannyian hatékony májat akarunk; a sportolóknak mindent meg kell tenniük azért, hogy megvédjék ezt a létfontosságú szervet.

 

A lehető legmagasabb minőségű étrend fogyasztására irányuló erőfeszítések mellett - amelyben korlátozva van a só és a cukor, sokfajta gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, és elegendő rosttartalommal rendelkezik - napi kétszer két LSA kapszula fogyasztása esetén, ideális mennyiségű kulcsfontosságú májvédő tápanyagokhoz jut a szervezet. Mindenki, akit érdekel a maximális teljesítmény, ezt szeretné.

 

Dr. Michael Tierra, a nagyra becsült holisztikus egészségügyi szakember a májat „az immunrendszer működésének fontos fellegváraként” említi, mivel frontális védelmet biztosít a környezeti és anyagcsere-toxinok ellen. Nagyon szeretem Dr. Tierra megfogalmazását, miszerint a májról, mint egy fellegvárról ír, mert szerintem ez 100% -ban megfelelő és pontos meghatározás. A fellegvár egy erős kastély egy városban, amely megóvja az embereket a sérülésektől. Mint a test fellegvára, a máj megbízhatóan és csendesen végzi a munkáját, más szerveket és rendszereket biztonságban és megfelelően működve.

 

Sok ember magától értetődőnek tartja a máj egészségét. Aktívan védjük a szívünket, az agyunkat és más szerveket, de gyakran elfelejtünk vigyázni a májunkra. Mivel a test egyik legrugalmasabb szerve, a máj úgy tűnik, hogy nem igényel különös figyelmet. Ez az illúzió könnyen megszűnik akkor, mikor a nem egészséges máj néhány tünetet produkál, így könnyen felismerhető, ha a máj sérülékennyé válik. Ezt az állapotot érdemes lenne megelőzni.

 

A máj legismertebb funkciója a káros méreganyagok és vegyi anyagok kiszűrése és eltávolítása a vérből, ám a szervezetben betöltött valódi szerepe ennél sokkal több. A májnak nagy a szerepe az anyagcserében testmozgás során a következő tanulmány szerint: „A máj egy akkumulátor, ideális esetben egy újratölthető elem. Felszabadítja a tárolt energiát a magasabb anyagcsere igény esetén, és pótolja az energiatárolókat az étkezéshez kapcsolódó tápanyag-felesleg során. A testmozgás egyedülálló kihívást jelent a máj számára, mivel a dolgozó izmok anyagcseréje következtében a májnak szüksége van az energiatárak mozgósítására, a metabolitok újrahasznosítására és nagy szerepe van a túlzottan mérgező vegyületek ártalmatlanná alakításában is.”

 

Az általános egészséghez vagy a hosszú élethez való hozzájárulása mellett a máj nagymértékben befolyásolja teljesítményünket és részt vesz az edzés közbeni és utáni regenerációban is. Egészséges embernek lenni egy feladat, egészséges sportolónak lenni a máj szándékos gondozása következtében egy másik lényeges kitétel.

 

A máj megvédése érdekében kialakítottuk az LSA Caps-ot (májspecifikus előnyökkel bíró kapszulák), mely számos jelentős tápanyagot tartalmaz, és célzott támogatást nyújt a májnak, hogy könnyebben ellenálljon a mindennapi élet és a sport okozta veszélyeknek. 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login