Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

LSA (Liver Specific Advantage) Caps – Elérhető, és jobb, mint valaha!

LSA (Liver Specific Advantage) Caps – Elérhető, és jobb, mint valaha!

Szerző: Steve Born

Újra jelentkezem a májat védő LSA Caps termékünkkel kapcsolatban. A vargánya gombapor (Boletus edulis) és a Schisandra bogyó (schisandra chinensis) kivonat hozzáadásával ez a csodálatos termék most még jobb, mint valaha!

Az LSA Caps-ot azért terveztük, mert nyilvánvaló volt az igény – a máj az a legnagyobb szervünk, mely vitathatatlanul a legkeményebben dolgozik és sok funkció ellátásáért is felelős.  

Talán legismertebb funkciója a méregtelenítés, szűrés. Fontos feladata a vérből származó káros vegyszerek, baktériumok, és olyan méreganyagok eltávolítása, amelyeknek naponta ki vagyunk téve. 

A hagyományos kínai orvoslás a májat „tábornoknak” nevezi, ami nagyszerű analógia, mivel az erős generálishoz hasonlóan a máj védi a test többi szervét és rendszerét (a katonákat) a külső inváziókkal (toxinok) és támadásokkal (kórokozók) szemben, amelyek betegségeket okoznak (mikroorganizmusok). Ha a máj működés nem optimális, akkor az azzal járhat, hogy a test szinte minden területét ez negatívan érintheti.

Mindenki, különösen a sportolók, nagy követelményeket támasztanak ezzel a legfontosabb szervvel szemben, éppen ezért rendíthetetlenül hiszünk abban, hogy mindenkinek hasznára válik az LSA Caps mindennapos alkalmazása.

Az LSA Caps két új összetevőjéről:

 *** Vargánya gombapor (Boletus edulis) – A gombák minden más táplálékforrásnál nagyobb mennyiségben tartalmazzák az ergothioneint és a glutationt, amelyek sok táplálkozástudományi tudós szerint a két legerősebb antioxidáns. Az összes gombafaj közül a vargányafélékben a legmagasabb az ergothionein/glutation koncentráció.

*** Schisandra Bogyó (schisandra chinensis) kivonat – Ennek a lombhullató, fás szőlőnek a gyümölcse erőteljesen támogatja a glutation optimális szintjét.

Mind az ergothionein-nek, mind a glutation-nak rendkívül sok jótékony hatása van, melyeket ebben a cikkben nem tudok felsorolni (oldalakba telne), de magától értetődik, hogy a szervezetedet ellásd ezzel a két erős aminosav-antioxidánssal. Ez az egyik legbölcsebb stratégia, amit csak javasolni tudunk. Hihetetlenül széleskörűen lehet alkalmazni az egészségügyi szükségletek kielégítésére. Az LSA Caps formula, köszönhetően a vargányapor és a schisandra bogyó kivonat kombinációjának – amelyek már eleve ergothioneint és glutationt is tartalmaznak – még jobb lett, mint korábban volt. 

Összefoglalva 

Dr. Michael Tierra, egy nagy tekintélynek örvendő holisztikus egészségügyi szakember a májat „az immunrendszer működésének fontos fellegváraként írja le, amely a káros környezeti hatások és anyagcsere-toxinok elleni védekezésünk frontvonala”.  Nagyon tetszik Dr. Tierra leírása a májról, hogy fellegvárnak hívja, szerintem 100%-ban helyénvaló és pontos elnevezés. A fellegvár egy erős vár egy városban vagy településen, amely megvédi az embereket a bajtól. Tested fellegváraként a máj megbízhatóan és csendesen végzi a dolgát, más szerveket és rendszereket biztonságban és megfelelő működésben tartva. Pontosan ezért van az LSA Caps-nak előkelő helye a Hammer Nutrition kiegészítői között.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login