Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!

Már most készülj a nyárra! Növeld a folsav bevitelét a nyári hónapok ideje alatt!

Steve Born írása

A Xobaline, a Hammer Nutrition vitamin a B12 / Folát-kiegészítője, ezek apró tabletták, de a két B-vitamin előnyei messze nem kicsik; valójában hihetetlenül széles körűek.Dr. Bill Misner egyszer összefoglalta, hogy mennyire értékes a következetes Xobaline szedése: andbdquo;Több száz dokumentum mutatja be a folsav és a B12-vitamin egészségre gyakorolt ​​előnyeit a sejtekben, emésztésben, látásban, haj és a bőr szerkezetben, az immunrendszerben, az izom-és csontrendszerben, idegrendszerben, valamint a szexuális élet terén.

A Xobaline egy olyan kiegészítő, aminek szedését nagy lelkesedéssel ajánlom minden napra."Míg a Xobaline napi adagolását egész évben ajánljuk - sok más kiegészítő mellett a testmozgás utáni megfelelő regeneráció céljából - az új kutatások azt sugallják, hogy a nyári hónapokban a szedése döntő fontosságú.A kutatók azt állapították meg, hogy a folsav szérumszintjének csökkenése nagyobb mennyiségű ultraibolya fény expozícióhoz kapcsolódik. Másképpen fogalmazva: a több napsütés hatására kevesebb folsav lesz a szervezetben.

Ezt azért fontos tudni, mert a vezető kutató, José Aguilera PhD elmondása szerint andbdquo;A folsav a sejtek osztódása és növekedése szempontjából elengedhetetlen. A folsav alacsony szintje egyéb körülmények között megaloblasztikus anaemiát, velőcső megbetegedését és kardiovaszkuláris betegséget is okozhat."***** MEGJEGYZÉS: A megaloblasztos anaemia olyan állapot, amelyben a csontvelő szokatlanul nagy, strukturálisan kóros, éretlen vörösvértesteket termel. A terhesség első hónapjában csontvelő betegségek fordulhatnak elő, és az agy, gerinc vagy gerincvelő problémái születési rendellenességhez vezethetnek. A két leggyakoribb gerincvelő betegség a spina bifida és az anencephaly.

A kutatók kórházi betegektől vett közel 119 000 szérum vérmintát elemeztek, és jelentős folsavcsökkenést találtak minden évszakban a télhez képest, nyáron 37% -kal magasabb volt a folsavhiány.Tekintettel a folsav által nyújtott előnyökre, ennek a B-vitaminnak a hiánya nyilvánvalóan elkerülendő, különösen a nyári hónapokban, amikor a nap / ultraibolya fény expozíciója folsav csökkenést és kimerülést okoz.A xobalin 800 mcg 5-MTHF-t, a folsav leginkább biológiailag hozzáférhető formáját tartalmazza, kiegészítve 200 mcg biológiailag comapibilis B12-vitaminnal. A legjobb előnyök elérése érdekében mindkét tápanyagot együtt kell fogyasztani, és a Xobaline-t ezt tökéletesen biztosítja..A Xobaline, egy rendkívül fontos termék egész évben, de különösen a nyári hónapokban!

A xobaline mellett ajánljuk az alap multivitamin szedését is.

A Premium Insurance Caps - A Hammer Nutrition hatékony multivitaminja és ásványi komplexe - rendszeres használata gyorsítja sport után a szervezet helyreállítást, csökkenti a fáradságot, segít megelőzni a betegségeket, valamint általános jó közérzetet eredményez.A Premium Insurance Caps-ot csak nagyon jól felszívódó tápanyagok alkotják optimális mennyiségben, hogy hatékonyan egészítsék ki a modern étrendben megkívánt tápanyagokat. Ideális kiegészítője a kemény sportolóknak, aktív embereknek, vagy bárki számára, aki egészségét meg szeretné védeni.

További információk itt olvashatók: Xobaline és előnyei in Endurance News #107
https://www.hammernutrition.com/andhellip;/downandhellip;/ENews/ENissue107.pdf

REFERENCE:https://www.sciencedirect.com/andhellip;/articandhellip;/pii/S1011134418308339 https://www.hammernutrition.com/xobaline

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login