Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!

Mito Caps - Feltölt az edzéshez és támogatja az általános egészséged!

Steve Born írása

A mitokondriumok a sejtjeid energiatermelő "kemencéi", az egyik legfontosabb dolog, ami segíti a sportteljesítmény fokozását, az egészség fenntartását és hosszabb életet biztosít. Az öregedési folyamat egyik legkevésbé kívánatos hatása az, amikor a mitokondriumok elöregednek, és diszfunkcionálissá válnak.

A mitokondriális öregedés kettős probléma, mivel a mitokondriumok nem csak az energiatermelésben játszanak óriási szerepet, hanem hatékonyan állítják elő az oxidálószereket is, amelyek negatív kölcsönhatásba lépnek a molekulákkal, és sejtkárosító szabad gyököket hoznak létre. Egyszerűen fogalmazva: amikor a sejtek mitokondriumai elveszítik az energiatermelési képességüket és elkezdődik a több oxidálószer előállítása, elhalnak, és végül a sejt is meghal.

Súlyos negatív andbdquo;dominóhatásandrdquo; következik be, amely nemcsak a sportteljesítmény drámai csökkenését idézi elő, hanem ami még ennél is fontosabb, növeli a kor előrehaladtával összefüggő betegségek, például a rák kockázatát. Nem meglepő, hogy a andbdquo;mitokondriális öregedéselméletandrdquo; az egyik legelterjedtebb és legfontosabb elmélet az emberi egészség romlásáról.

Pontosan ezért létezik a Mito Caps. Meg vagyok győződve afelől, hogy a Mito Caps valószínűleg a legfontosabb termék a Hammer Nutrition termékei közül. A Mito Caps tápanyagai által - különösen az r-alfa lipoinsav és az acetil-l-karnitin miatt - a mitokondriumoknak egyfajta andbdquo;felfrissítéstandrdquo; adnak, elősegítve, hogy hatékonyabban működjenek, hasonlóan mint fiatalkorban, és egészségesek maradjanak.

Az eredmény? Több energia, hosszabb ideig tartó állóképesség, fokozott regenerálódás, erősebb immunrendszer-működés és így tovább.Íme, amit a gyógyszerkészítő, Dr. Bill Misner ír róla:

andbdquo;Amikor a Mito Caps-ot szedtem, kevesbé voltam fáradt, az állóképességem jobb volt és kevesebb volt az alvásigényem. Az állóképességű sportolóknak tisztában kell lenniük azzal, mennyire hihetetlenül fontos a mitokondriumok befolyásolása, és azzal, hogy minden, ami ebben a vegyületben megfogalmazódott, figyelemreméltóan és pozitívan befolyásolja a mitokondriális funkciót. "

Íme, amit a Mito Caps-ról mondanak:

"Naponta használom a Mito Caps-ot, és határozottan észrevettem, hogy megnövekedett az energiám és az állóképességem."


andbdquo;Ez a termék több energiát ad nekem, úgy érzem magam mint 20 éves koromban. Nem iszom koffeint, a Mito Caps ébren tart. Segített abban is, hogy eltüntessem az utolsó olyan súlyfelesleget magamról, amely eddig nem ment le rólam.andrdquo;


andbdquo;Ez a táplálékkiegészítő hozzásegít a legfontosabbhoz: a hosszabb és energikusabb élethez. Az általam elfogadott étrendkiegészítők listájának legelején áll.andrdquo;

andbdquo;Ha csak egy Hammer Nutrition táplálékkiegészítőt kellene ajánlanom, akkor az a Mito Caps lenne. Azóta, hogy elkezdtem a szedését, jobban érzem magam. Idősebb sportoló vagyok, és más velem egykorú emberekkel összehasonlítva fiatalabb vagyok! Ezért hiszek a Mito Caps-nak! andrdquo;

Összefoglaló

Dr. Misner összefoglalja a Mito Caps napi használatának fontosságát és annak előnyeit: andldquo;Minél jobban kitolja a mitokondriumok élettartamát és egészségi állapotát, annál tovább él, és annál jobb lesz a teljesítménye a sportolás közben. Az egészséges / hatékony mitokondriumokkal rendelkező sportoló teljesít a legjobban. A Mito Caps olyan termék, amely szedését egész évben ajánlom. andrdquo;

Fontos megjegyzés:

Nem kell andbdquo;sportolónakandrdquo; lenned ahhoz, hogy élvezd a Mito Caps előnyeit. Valójában a sport teljesítmény előnyei felett az egészség és a hosszú élettartam fenntartása még hangsúlyosabb. A Mito Caps mindenki számára előnyös!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login