Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Phytolean és Chitolean Megoldás a súlykontroll kezelésére!

Phytolean és Chitolean Megoldás a súlykontroll kezelésére!

Steve Born írása

Rövidültek a nappalok. Sötét van, amikor reggel elmegyek dolgozni, és sötét, amikor este hazaérek!  És az időjárás itt és az ország számos más területén sokkal hűvösebb. Ez a két tényező befolyásolhatja, hogy milyen gyakran és mennyi ideig tudunk edzeni, ami negatívan hat az anyagcserére.
 

Hozzáadva a közelgő ünnepeket és a hozzájuk kapcsolódó szokásos hatalmas mennyiségű étel fogyasztást, a súlygyarapodás lehetősége nagyon is valós.

Gyakran viccelődöm, hogy az évnek ebben a szakaszában: "Nem is kell ennem az ételt; csak ránéznek és már attól hízok."
 
Ez természetesen nem igaz, de azt jól szemlélteti, hogy ez az évszak sokunknak különösen nagy kihívást jelent az erőnlét fenntartása és a testsúly kontroll alatt tartása szempontjából. Bár a legtöbben mindent megteszünk azért, hogy egész évben a lehető legegészségesebb étrendet kövessük, az őszi és a téli hónapokban sok sportoló beletörődik a súlygyarapodásba, a kevesebb edzés és a több evés jóvóltából (különösen csábítóak a keményítő- és magas zsírtarmú ételek és snackek).
 

Szerencsére a Hammer Nutrition két kiemelkedő terméket is kínál, amelyek hatékony segítséget nyújtanak erre az esetre: a Phytolean és a ChitoLean.

Az egyedülálló Phytolean formula a fehér bab kivonatát tartalmazza, amelyről kimutatták, hogy hatékonyan gátolja a keményítőtartalmú szénhidrátok felszívódását és zsírként történő tárolását. A Phytolean málna ketonokat is tartalmaz, amelyek fokozzák a zsír lebontását ("égését"), ugyanakkor gátolják a zsír tárolását is.

A ChitoLean képlet élén áll a kitozán, a kagylóból származó tápanyag, amely hatékonyan kötődik a bél zsírjával és blokkolja a felszívódást.  Ez a „zsírblokkoló” hatás nemcsak a fogyást segíti elő, hanem segít normalizálni a koleszterinszintet, és gátolja az artéria falában felhalmozódó egészségtelen zsírlerakódásokat.

A Phytolean és a ChitoLean segítségével - és igen, használhatod mindkettőt együtt! - verhetetlen a fogyás / súly-szabályozás.  

Az egészséges testösszetétel fenntartása modern világunkban nem könnyű, de hihetetlenül fontos.  Legyen szó egészségről, teljesítményről vagy esztétikáról (vagy mindháromról), rengeteg időt, pénzt és energiát töltünk e cél elérésére.

A hidegebb, rövidebb napokon - nem is beszélve az ünnepekről, amelyek tudjuk mivel járnak - nem kell mindent visszafogni. Ha úgy érzed kicsit felbomlott az egyensúlyod, nyúlj a Phytolean és a ChitoLean felé. Ez a kombináció biztonságosan, természetesen és hatékonyan garantáltan segít elérni a célsúlyt. 
 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login