Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Race Caps Supreme - mindenkinek a mindennapokra

Race Caps Supreme - mindenkinek a mindennapokra

Mi mindig úgy tekintettünk a Race Caps Supreme-re, mint egy elég menő névvel ellátott alappillérre. A termék fő összetevője, a Q10-koenzim, egy olyan tápanyag, amelyre nem csak a sportolóknak van szükségük, és ebből adódóan nem csak arra szolgál, hogy a verseny alatt az adott sportoló teljesítményét növelje, támogassa. Az igazság az, hogy minden embernek andndash; legfőképpen pedig azoknak, akik elmúltak már 20 évesek andndash; csak előnye származik abból, ha napi szinten szedi a Race Caps Supreme-t. Hogy miért? Nos, a következőkben ezt indokoljuk meg:

A Q10-koenzim egy létfontosságú katalizátor, amely hatással van az elfogyasztott ételből és a beszívott levegőből nyert energia hatékony termelésére, ami viszont ebből adódóan egy szükséges tápanyag a fokozott terhelésnek kitett sportolók számára, hiszen például növeli az állóképességet és fokozza a regenerációt. Azonban a Q10-koenzim jelentősége messze túlmutat a sportolói teljesítmény javításán. Íme néhány megjegyzés elismert táplálkozási tudósoktól, akik elmondták, hogy mennyire fontos jelentőséggel bír a Q10-koenzim:

andbdquo;A Q10-koenzim, vagy a helyettesítése nélkül az emberi élet hamar véget érne.andrdquo;

James South, MA

andbdquo;A Q10-koenzim kulcsfontosságú szerepet játszik az öregedésben. Ugyanez vonatkozik az immunrendszerben betöltött szerepére. Az immunrendszer és az öregedés között kulcsfontosságú kapcsolat van, amit nem lehet ignorálni.andrdquo;

Emile G. Bliznakov, MD

andbdquo;Régóta úgy vélem, hogy a Q10-koenzim egy csodálatos tápanyag, mivel támogatja a szív egészségét is.andrdquo;

Dr. Stephen Sinatra

andbdquo;A Q10-koenzim stimulálja az izmot azért, hogy a mitokondriában energiát termeljen. Ez a szervezet teljes táplálékbányája, amelyből képes meggyógyítania magát. Az is lehet, hogy ez a hosszú élet kulcsa, mivel ez az egyetlen, amely a test összes sejt lipid membránjában megtalálható.andrdquo;

Dr. William Judy

A Q10-koenzim a következő előnyökkel is rendelkezik:

  • Segít a vérnyomás csökkentésében
  • Elősegíti a fogak és az íny egészségét
  • Segíti a bőrt az UV-sugárzás elleni védelemben
  • Javítja a vérkeringést
  • Enyhíti az allergiás és asztmás tüneteket
  • Enyhíti a krónikus fáradtságot
  • Véd a mentális és az idegrendszeri betegségek ellen
  • Fokozza a tüdő működését
  • Segít felvenni a harcot a metabolikus szindróma és a cukorbetegség ellen

...és még sok más előnnyel rendelkezik.

Ahogy öregszünk, úgy csökken a testünk Q10-koenzim ellátottsága, illetve a szervezetünk is egyre nehezebben tudja az ételekből kinyerni ezt a tápanyagot. A test Q10-koenzim ellátottsága általában 20 éves kor körül csúcsosodik ki, utána folyamatosan, évről-évre csökken. Becslések szerint 40 éves korunk környékén a testünknek 40%-al kevesebb a Q10-koenzim tartalma, mint 20 évesen, míg ez a szám 70 éves korban 60%.

A Q10-koenzim előnyeit és képességeit ismerve a Race Caps Supreme egy rendkívüli előnyökkel rendelkező étrendkiegészítő. Független attól, hogy egy keményen edző sportoló vagy egy szimplán egészségtudatos személy vagy, mindenképpen érezni fogod azokat az előnyöket, amelyeket a Race Caps Supreme napi szedése biztosít számodra.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login