Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Race Day Boost!

Szerző: Steve Born

Hamarosan elérkezik az évnek az az időszaka, amikor az első kulcsfontosságú versenyed megtörténik. És ezeknél az "A" versenyeknél nem találsz jobb szövetségest (más néven "titkos fegyvert"), mint a Race Day Boost!

Utólag visszagondolva, ezt a terméket talán „A legjobb palackom”-nak kellett volna neveznünk. A Race Day Boost (RDB) értékesítésének több mint 20 éve alatt számtalan felhasználó érzi ezt. Az RDB nagyszerű termék, mivel kiemelkedő lendületet ad a versenyteljesítménynek, ami növeli az edzésbe fektetett kemény munkát.
 

A legtöbb többi Hammer Nutrition-kiegészítővel ellentétben a Race Day Boost nem mindennapi használatú termék; a legjobb hatás érdekében egész évben nagyon takarékosan kell használni, sőt! Először teszteld a négynapos Race Day Boost protokollt az edzés során, hogy felmérd, milyen a szervezeted reakciója a termékre. Ezt követően használd a Race Day Boost „A” versenyedhez vagy eseményedhez a szezonban.
 

Az RDB hatékonyságának kulcsa a nátrium-tribázikus foszfát (más néven trinátrium-foszfát), ami egy alaposan kutatott vegyület, és bizonyítottan pozitív hatással van a sportteljesítményre. A kreatinnal vagy bármely más hasonló tápanyaggal ellentétben a nátrium-tribázikus foszfát nem csak egy, hanem mindhárom ATP-termelő energiarendszer/útvonal – az ATP-CP rendszer (rövid távú), a tejsavrendszer (közepes) – optimális működését javítja, valamint az oxigén/aerob rendszerre (hosszú távú) is pozitív hatással van.
 

1. Az ATP-CP (adenozin-trifoszfát és kreatin-foszfát) rendszer:

A Race Day Boost-ban található tribázikus nátrium-foszfát az ATP és a CP újra szintézisében használt foszfátcsoportokat látja el, így javítva ennek a rövid távú energiarendszernek a teljesítményét. 

 2. A tejsavrendszer:

A Race Day Boostban található hárombázisú nátrium-foszfát hatással van a vér savasságára, és segít fenntartani az ideálisabb sav-lúg egyensúlyt azáltal, hogy semlegesíti a felesleges hidrogénionokat az izomsejteken belül. A tejsavfelesleg lehetővé teszi a tejsavrendszer számára, hogy hosszabb ideig tudjon energiát biztosítani.

3. Az oxigén/aerob energiarendszer:

A foszfátok a vörösvértestekben található vegyület, a 2,3-difoszfoglicerát (2,3-DPG) részét képezik. Ez a molekula segít oxigént felszabadítani a hemoglobinból az izomsejtekbe. A 2,3-DPG növekedése javítja a dolgozó izmok oxigén elérhetőségét az ATP (energia) létrehozásához.

 

**** Az RDB előnyei ****

  • Hatékonyabban előállított energia = nagyobb energiamennyiség
  • Kevesebb tejsav felhalmozódás
  • Nagyobb állóképesség
  • Akár 8%-os javulás az edzésteljesítményben

A sportolók több mint két évtizede használták a Race Day Boost-ot, hogy kiaknázhassák potenciáljukat és előmozdítsák csúcsteljesítményüket. A termék működik. Ez ennyire egyszerű.  Bármi legyen is a kulcsesemény(ek) időtartama, a Race Day Boost felkészít a vágyott áttörésre.  Ez egy különleges termék azokra a különleges napokra, amikor 100%-os erőfeszítésre van szükség a célok eléréséhez.  Amikor eljön az a nap, töltsd fel magad.
 

Adagolási javaslatok:

Egynapos rendezvény – „A” verseny

 • Vegyél be 4 kapszulát étellel és vízzel naponta 4 alkalommal (16 kapszula naponta) 4 napon keresztül a verseny előtt.

Többnapos rendezvény

Kövesd a használati protokollt 3 nappal a kezdés előtt:

 • 4 kapszula, naponta 4 alkalommal.

Ezután kövesd ezt a napi kétszeri „fenntartó adag” protokollt minden szakasz után:

 • Vegyél be 4 kapszulát Recoverite®-tel a lehető leghamarabb minden nap versenyzés után, valamint egy másik 4 kapszula adagot étkezés közben a nap folyamán/este. 

Profi Tipp

 • Ne használd minden versenyen a Race Day Boost-ot, mert ennek a terméknek van egy „tűrési tényezője”.  Ezért ideális esetben csak évente négy-hat alkalommal használd.

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login