Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!

SZÜKSÉG VAN A TELJES-SPEKTRUMÚ ELEKTROLIT FORMULÁKRA!

Steve Born írása

Az edzéshez szükséges megfelelő üzemanyag-ellátás többet igényel, mint a kalóriák és folyadékok fogyasztása; következetes és megfelelő elektrolit-támogatásra van szükség. Az elektrolitok a gépkocsi motorolajához hasonlíthatóak - önmagukban nem elegek ahhoz, hogy a motor beinduljon, de feltétlenül szükségesek a zökkenőmentes működéshez. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív-érrendszer és az izmok megfelelő működése a megfelelő elektrolitszinttől függ.


Éppen ezért fontos, hogy feltöltsd tested elektrolitokkal. Mint ahogy azt sem várod meg, hogy teljesen elfogyj, hanem folyamatosan fogyasztasz kalóriát, vagy folyadékot még mielőtt dehidratálódsz, úgy addig sem kell várni az elektrolitok szedésével, míg görcsölni kezdesz. Az már túl késő lenne, és szervezeted egy lefelé irányuló spirálba kerül.


A görcsök elkerülése és számos egyéb fontos testi funkció optimális működése érdekében a frissítésednek mindig tartalmaznia kell ezeknek az alapvető ásványi anyagoknak a következetes fogyasztását is.


Sajnos sok sportoló tévesen összpontosít csak a só igényére (nátrium-kloridra), és nem érti, hogy bár a só valóban fontos összetevő, nem felel meg a szervezet összes ásványi anyag szükségletének. Ezen túlmenően, a túl magas mennyiségű só bevitel megszakítja a normál, a nátrium-recirkulációval és a megőrzéssel kapcsolatos funkciókat, ami több problémát okoz, mint amennyit megold. Teljes spektrumú elektrolit támogatásra van szükség, amely nemcsak megfelelő mennyiségű sót, hanem kalciumot, magnéziumot és káliumot is tartalmaz. Az optimális teljesítményhez ezeknek a fontos tápanyagoknak a következetes, megfelelő és EGYENSÚLYBAN lévő fogyasztása szükséges.Szerencsére a Hammer Nutrition-nak számos kiváló elektroliteket tartalmazó termékei vannak, mint az Endurolytes, Endurolytes Fizz, Endurolytes Extreme és Endurolytes Extreme Powder, melyek megfelelően biztosítják a szükségleteid és készen állnak számodra!
Ez a négy termék kiegyensúlyozott, teljes spektrumú elektrolit készítmény, amelyek:

  • Teljesítik a szervezet elektrolitikus ásványi követelményeit
  • Optimalizálják a szervezet teljes működését
  • Fenntartják az állóképességet
  • Segítenek elkerülni az elektrolit-egyensúlytalansághoz kapcsolódó kellemetlen problémákat


Függetlenül attól, hogy milyen testsúllyal rendelkezel, milyen a testtípusod vagy edzettségi szinted, illetve milyenek az adott időjárási körülmények, a Hammer Nutrition Endurolytes termékeinek egyike biztosan kielégíti a fennálló szükségleteket.


Endurolytes
- Eredeti teljes spektrumú formula, kapszulákban, nagyobb adagolási rugalmasságot biztosítva. A szerény nátrium-klorid (só) tartalma kiegészíti az egészséges, alacsony sótartalmú étrendet.


Endurolytes Fizz
- Ha a kapszulák nem a kedvenceid, az Endurolytes Fizz egyszerű megoldás. Add hozzá ezeket a gyorsan oldódó tablettákat a vizzel teli palackodhoz, hogy finom, cukormentes, teljes spektrumú, pezsgő elektrolit italt hozz létre.


Endurolytes Extreme
- A durva körülményekhez, a magas hőmérséklethez, a megnövekedett sóigényhez tervezett formula kapszulákban található, a standard elektrolitok nátrium-klorid- és káliumtartalmának háromszorosa. A nátrium-klorid növekedése ellenére az Extreme formula az elektrolitok teljes keverékét tartja fenn.


Endurolytes Extreme Powder - Az Endurolytes Extreme kapszula minden előnye könnyen keverhető porban. Az Endurolytes Extreme Powder gyorsan és teljesen feloldódik, szuper finom a természetes görögdinnye ízével. Vízben kell feloldani, vagy hozzáadni a folyékony üzemanyaghoz az egyedi adagolási igényeknek megfelelően. Az enyhe íz megkönnyíti azt, hogy képes legyél akár egész nap inni belőle.

HEED - A Hammer Nutrition kiváló sportitala nemcsak 100 kalóriát tartalmaz adagonként, hanem egy adag Endurolytes kapszulában található elektrolit mennyiséget is.

ELEKTROLITOT MINDENKINEK!

Még ha nem is vagy élsportoló, vagy egyáltalán nem sportolsz, akkor is élhetsz az Endurolytes termékek által kínált előnyökkel. Ezek a termékek segítenek megszüntetni a krónikus migréneket, a nyugtalan láb szindrómához kapcsolódó problémákat. Mindannyiunknak - a magas állóképességet igénylő sportolóktól kezdve a golfozókon át, az építőmunkásoknak, a tehergépkocsi-vezetőknek - szükségünk van az elektrolitekre - még az udvaron dolgozó nyugdíjas nagyszülőknek is. Abban az esetben, ha bármi amit csinálsz - legyen az munka, játék, vagy edzés - verejtékezéssel együtt jár, az egyik kiváló minőségű Endurolytes termékünk szükséges számodra!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login