Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Válaszd az egészséges életmódot a CLEAR DAY-el!

Válaszd az egészséges életmódot a CLEAR DAY-el!

 Írta: Steve Born 

 

Védd magad a megfázás és az influenza ellen a CLEAR DAY segítségével! 

 

A Hammer Nutrition Clear Day terméke – bár elsősorban arról ismert, hogy segít megvédeni az allergia tüneteitől és enyhíti azokat  – négy olyan tápanyagot is tartalmaz, amelyek miatt sok táplálkozási szakértő ezt a terméket az immunrendszer „szupersztárjának” tartja. 

 

1. Az olívalevél kivonat az egyik legerősebb ismert antioxidáns, elképesztő az oxigéngyök-abszorpciós kapacitása, (ORAC) 7608.  Fő összetevője az oleuropein nevű kémiai vegyület (ejtsd: oh-lee-OR-oh-peen), egy másik kémiai vegyület – az elolsav – pedig az oleuropeinben található.

 

Ez a dinamikus kombináció számos jótékony tulajdonsággal rendelkezik az immunrendszer számára.  Dr. Lisa Weinrib az olívalevél-kivonat erőteljes hatásaival kapcsolatban kijelenti: „Ez a hiányzó láncszem, amely vírus- és retrovírusellenes szerként működik azáltal, hogy lelassítja a szervezet szaporodási ciklusát.  A lassulás… lehetővé teszi a páciens immunrendszerének, hogy támadásba lendüljön.”

 

...a Clear Day formula a legerősebb immunrendszer-erősítő védelmed lehet. "

 

2. A kvercetin egy vegyület, amely különféle gyümölcsökben és zöldségekben fordul elő. Antihisztamin tulajdonságai mellett a kvercetin jól ismert a fájdalom és gyulladások elleni jótékony hatásairól, ezért van benne a Tissue Rejuvenator és a Vegan Tissue Rejuvenator termékekben is. Erőteljes antioxidáns, és hatékonyan védi a tüdőt, a szív- és érrendszert, valamint a kutatások kimutatták, hogy rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik a fertőzésekkel szembenis. 

 

3. Az ananászból származó bromelain tökéletes kiegészítője a kvercetinnek, mivel hasonló gyulladás-/fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, és jelentősen növeli a kvercetin felszívódását. A kutatások azt sugallják, hogy a bromelain legerősebb tulajdonságsi közé tartozik a bronchitis és a sinusitis tüneteinek enyhítése.

 

4. A rezveratrol, amely a vörös szőlő héjában, bogyóiban és a japán göcsörtös növényben található, a mai napig az egyik legtöbbet tanulmányozott vegyület, és a legszélesebb körű egészségügyi előnyökkel járhat a vizsgált vegyületek közül. Antioxidáns és immunrendszererősítő tulajdonságai páratlanok. A kutatások szerint "Ennek a biológiailag aktív vegyületnek az immunrendszerre gyakorolt​​hatásai széles körben elterjedt egészségügyi előnyökkel járnak a különböző autoimmun és krónikus gyulladásos betegségekben."

 

„Napi kétszer két Clear Day kapszula biztosítja azt az immunrendszer védelmét, amelyre a szervezetnek szüksége van és amire Neked is szükséged van!”

 

Lélegezz tisztán!

Amikor itt az allergiaszezon, nem találsz jobb szövetségest, mint a Clear Day. De miért korlátozzuk a használatát az év adott időszakára? A Clear Day formulát alkotó több jótékony hatású tápanyag-kvartett a legerősebb immunrendszererősítő védelmed lehet, ami csak létezik.

 

Naponta kétszer két Clear Day kapszula biztosítja azt az immunrendszer védelmet, amelyre a szervezetnek szüksége van!

 

 

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login