Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Védd meg magad a megfázás és az Influenza ellen Clear Day-el!

Védd meg magad a megfázás és az Influenza ellen Clear Day-el!

Írta: Steve Born

  

Nem, ez nem elírás! A Hammer Nutrition Clear Day – bár elsősorban arról ismert, hogy az allergia kialakulását csökkenti, és enyhíti az allergiás tüneteket – négy olyan tápanyagot tartalmaz, amelyeket sok táplálkozási szakértő az immunrendszer „szupersztárjának” tart.

1. Az olívalevél kivonat

Az egyik legerősebb ismert antioxidáns, elképesztő az oxigéngyök abszorpciós kapacitása (ORAC) 7608. Fő összetevője az oleuropein nevű kémiai vegyület (ejtsd: oh-lee-OR-oh-peen), egy másik kémiai vegyület – az elolsav – pedig az oleuropeinben található. Ez a dinamikus kombináció bizonyítottan számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik az immunrendszer számára. Dr. Lisa Weinrib az olívalevél-kivonat erőteljes hatásaival kapcsolatban kijelenti: „Ez a hiányzó láncszem, amely vírus- és retrovírus ellenes szerként működik azáltal, hogy lelassítja a szervezet szaporodási ciklusát. A lassulás… lehetővé teszi a páciens immunrendszerének azt, hogy támadásba lendüljön.”

2. Kvercetin 

Ez egy olyan vegyület, amely számos gyümölcsben és zöldségben előfordul. Antihisztamin tulajdonságai mellett a kvercetin jól ismert a fájások és a gyulladások elleni jótékony hatásairól, ezért van benne a Tissue Rejuvenator és a Vegan Tissue Rejuvenator termékekben is. Erőteljes antioxidáns, és hatékonyan védi a tüdőt, a szív- és érrendszert, valamint a kutatások kimutatták, hogy rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik a fertőzésekkel szemben is. 

3. Bromelain 

Ananászból származik, tökéletes kiegészítője a kvercetinnek, mivel hasonló irritáció/fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, és jelentősen növeli a kvercetin felszívódását. A kutatások azt sugallják, hogy a bromelain legjelentősebb hatásai közé tartozik a bronchitis és a sinusitis tüneteinek enyhítése.  

4. Resveratrol 

A vörösszőlő héjában, bogyóiban és a japán csomósfűben található vegyület a mai napig az egyik legtöbbet tanulmányozott vegyület, és a legszélesebb körű egészségügyi előnyökkel jár a vizsgált vegyületek közül. Antioxidáns és immunrendszer-erősítő tulajdonságai páratlanok. A kutatások szerint "Ennek a biológiailag aktív vegyületnek az immunrendszerre gyakorolt ​​hatásai széles körben elterjedt egészségügyi előnyökkel járnak a különböző autoimmun és krónikus gyulladásos betegségek esetén."
 

Amikor itt az allergiaszezon, nem találsz jobb szövetségest, mint a Clear Day. De miért korlátozzuk a használatát csak az év adott időszakára? A Clear Day formulát alkotó több jótékony hatású tápanyag-kvartett a legerősebb immunrendszer erősítő védelem lehet. Naponta kétszer két Clear Day kapszula biztosítja azt az immunrendszer védelmet, amelyre a szervezetnek szüksége van!

Referenciák:
1. Choi HJ, Song JH, Park KS, Kwon DH. Inhibitory effects of quercetin 3-rhamnoside on influenza A virus replication. Eur J Pharm Sci. 2009 Jun 28;37(3-4):329-33.
2. Ganesan S, Faris AN, Comstock AT, et al. Quercetin inhibits rhinovirus replication in vitro and in vivo. Antiviral Res. 2012 Mar 23.
3. https://www.spandidos-publications.com/br/5/3/283?text=fulltext
4. https://www.mdpi.com/2072-6643/11/5/946/htm

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login