Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

4 éve a piacon a Fully Charged!

4 éve a piacon a Fully Charged!

Steve Born írása

Négy évvel ezelőtt a Hammer Nutrition a Fully Charged bevezetésével feje tetejére állította az edzés előtti kiegészítők világát. Ha stimulánsokat, túlzott mennyiségű koffeint és más megkérdőjelezhető összetevőket alkalmaztunk volna, „a már a piacon lévő ugyanazt a régi” terméket állítottuk volna elő. Ehelyett mi követtük a szívünket és az ösztöneinket, és egy valóban hatékony formula felépítésén kezdtünk el dolgozni

Szükségünk volt valamire, amely több területet kielégített a testmozgással kapcsolatban, és olyan tápanyagokat tartalmazott, amelyek a testtel együttműködve hoztak eredményt, és nem pedig ellene voltak.

És sikerült. Elérkezett az idő!

A Fully Charged egyáltalán nem arról szól, hogy oly módon erősítsen és úgy töltsön fel, hogy közben egy hamis energiaérzetet idézzen fel benned.
 

Persze energikusnak érezheted magad, ha különböző testmozgás előtti egyéb kiegészítőket szedsz, de túl gyakran fordul elő az, hogy a szíved már a sportolás megkezdése előtt szaporán kezd el verni. Ez ugye nem hangzik túl jól? 

Az tény, hogy a Fully Charged az „igazi”, amikor az edzés előtti kiegészítőkről van szó. Semmi máshoz nem hasonlít! Az egyedülálló Fully Charged formula nagyon sok sportoló teljesítményét növeli - a hihetetlen ajánlások és az 5 csillagos értékelések folyamatosan ömlenek hozzánk. (Ha 6 csillag állna rendelkezésre, a Fully Charged biztosan ezt kapná! (USA))

Ha az edzéseid és versenyeid előtt nem használod ezt a fenomenális terméket, akkor kifejezetten hátrányos helyzetben vagy! Vedd át ezt a szokást azoktól a sportolóktól, akik használják már a Fully Charged-et. Eredményeket hoz: magasabb színvonalú edzések, jobb versenyeredmények, új, egyéni csúcsok.

"A Fully Charged hatására érezhető különbséget fogsz tapasztalni a teljesítményedben! Kicsit szkeptikus voltam, ezért az első néhány hétben elzárkóztam a rendeléstől, és számos kérdést feltettem a Hammer Nutrition dolgozóinak, mielőtt úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Ezután használni akartam többször is, hogy valóban fel tudjam mérni a különböző edzéseken a hatásait - reggel vagy este, gyors tempójú rövid távok és hosszú, lassú futások stb.

Most úgy érzem, teljes szívvel tudom ajánlani ezt a terméket! Felkészültnek és koncentráltnak érzem magam, több "csúcshelyzet" van az edzéseim során. Kevésbé vagyok fáradt az edzés alatt és után, még akkor is, ha hosszú edzésekről beszélünk magasabb tempóban! Nincs olyan rossz érzés vagy összeomlás, mint más termékeknél. "

A Fully Charged-del kapcsolatos minden részletet - mi található a termékben és hogy fejti ki a hatását - az Endurance News 119. oldalán elolvashatsz az 52–53. oldalon Nyomon követheted az említett cikk kapcsán az egyéb hasznos tippeket is. 
 

Összefoglalás:

A Fully Charged 100% -ban alkalmas bármilyen típusú vagy távú edzés vagy verseny előtt történő használatra. Garantáljuk, hogy részesülsz az általa nyújtott, bizonyított előnyöknek.

És bár a Fully Charged edzés előtti kiegészítőként forgalmazzuk, nagyon előnyös a használata abban az esetben is, ha hosszabb ideig tartó edzés/verseny közben 3-4 óránként további adagokat szedünk.

Négy éven keresztül számtalan pozitív visszajelzést kaptunk a Fully Charged-et használó sportolóktól, így még inkább meg vagyunk győződve arról, hogy ez egy nagyszerű termék ahhoz, ha a sportteljesítményedet biztonságosan és természetesen szeretnéd javítani. Ha még nem próbáltad ki a Fully Charged-et, akkor ne várj tovább. 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login