Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A Hammer Nutrition nagyszerű fehérjéi

A Hammer Nutrition nagyszerű fehérjéi

Steve Born írása

 

Sok állóképességet igénylő sportot űző általában a szénhidrátbevitelre koncentrál, és kevés figyelmet fordít a fehérjékre. Ennek részben oka lehet a rendelkezésre álló sokféle fehérje. Zavaros lehet! Ezenkívül nagyon kevés állóképességi sportoló tudja, mennyi fehérjét kell fogyasztania napi szinten.
 

Semmi gond, a Hammer Nutrition segíthet!

Javasoljuk, hogy különféle forrásokból származó fehérjét fogyassz az étrendedben és az étrendkiegészítők terén egyaránt. Az étrend kiegészítéseként javasoljuk, hogy egy vagy többféle prémium minőségű fehérjeport alkalmazz. Mindegyik sajátos előnyökkel jár, ezért a legátfogóbb támogatást nyújtja az állóképességű sportolók étrendjéhez.

Hammer Whey Protein 

Kivéve, ha nem vagy allergiás a tejtermékekre (nem intoleráns, allergiás) és/vagy nem vagy vegetáriánus / vegán, vitathatatlanul nem találsz jobb fehérjeforrást a regenerálódáshoz és az általános egészségi állapot fenntartásához, mint a Hammer Nutrition tejsavófehérje. Íme néhány ok, hogy miért:

 • Fölény a fehérje mérési standardokban. Nem számít, milyen fehérje minőségi mérést alkalmaznak - biológiai érték (BV), fehérje hatékonysági arány (PER) fehérje emészthetőséggel korrigált aminosav pontszám (PDCAAS), nettó fehérje felhasználás (NPU) - a tejsavó fehérje a legelső helyen van, az izolátum előnyös formája végett. A Hammer Whey Protein 100% tejsavófehérje izolátum.
   
 • Leggazdagabb forrás mind a kilenc esszenciális aminosav közül. A hisztidint, az izoleucint, a leucint, a lizint, a metionint, a fenilalanint, a treonint, a triptofánt és a valint „esszenciálisnak” nevezik, mivel ezeket a szervezet nem tudja előállítani, és külső forrásokból kell beszerezniük. A tejsavófehérje-izolátum mennyisége mind a kilenc esszenciális aminosav közül a legtöbb, beleértve az összes fontos elágazó láncú aminosavat (BCAA).

 • Rendkívüli tulajdonságok, melyek az immunrendszert erősítik. A tejsavófehérje kiváló glutaminsavat, ciszteint és glicint tartalmaz - a glutation termeléséhez szükséges három aminosavat. A glutationt sok szakértő szerint az első számú antioxidáns.Ezenkívül a tejsavó speciális fehérjéket, úgynevezett immunglobulinokat tartalmaz, amelyek stimulálják az immunrendszer működését. 

  

Organikus Vegán Protein

Azok számára, akik nem tolerálják a tej- vagy szójaalapú fehérjéket és / vagy akiknek étkezési szokásai alternatív fehérjeforrások fogyasztását teszik szükségessé, a Hammer Nutrition vegán fehérje a tökéletes megoldás! A következő öt kiemelkedő, 100% -ban szerves, növényi eredetű fehérjét tartalmazza:
 

 • Szerves borsófehérje: Könnyen emészthető, kiváló aminosavprofilú fehérje, amely leucint, izoleucint, valint (a három BCAA-t), lizint, arginint és glutamint tartalmaz. 
   
 • Szerves tökfehérje: A tápanyagban gazdag magvakból származik, a tökfehérje antioxidánsokban gazdag komplett fehérjeforrás. Rengeteg a K-vitamin és az ásványi anyag tartalma, mint a kalcium, vas, magnézium, mangán, cink és még sok más.

 • Szerves Sacha Inchi: A dél-amerikai Plukenetia volubilis növény magjából származik. A sacha inchi teljes fehérjeforrásnak számít, mert mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza. Az esszenciális omega-3 és omega-6 zsírsavak erőteljes forrása is.

 • Organikus spirulina: A mikroszkopikus egysejtű alga, a spirulina teljes fehérjeforrás, és nagyon magas fehérje koncentráció. A spirulina vitamin- és ásványianyag-sűrű, gazdag enzimekben és antioxidánsokban, például szuperoxid-diszmutázban, valamint erős klorofillforrás (A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás energiáját elnyeli, és közvetíti a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak). A spirulinát vérképző tápanyagnak is tekintik, elsősorban polipeptidtartalma (az úgynevezett fikocianin) miatt, és úgy gondolják, hogy segít az emésztőrendszer egészségének fenntartásában azáltal, hogy táplálékként / üzemanyagként jótékonyan szolgál a bélflóra számára.

 • Organikus Chlorella: Egy másik egysejtű alga, mely teljes fehérje, tele klorofillal és esszenciális zsírsavakkal. A Chlorella talán a legtöbb vitamin- és ásványianyag-tartalmú "zöld étel", amely az összes B-vitamin-profilt tartalmazza. (A Chlorella több B12-vitamint tartalmaz, mint a máj!) A Chlorella természetesen előforduló RNS-t és DNS-t is tartalmaz a sejtek növekedésének és helyreállításának elősegítésére.

 

Hammer szója fehérje

Bár a szójáról gyakran (és helytelenül) negatívan nyilatkoznak, kivételes fehérjének számít, számos általános egészségügyi előnye van, mind a férfiak, mind a nők számára.  A szójafehérje rengeteg egészséget javító fitokemikáliát tartalmaz, amelyekről úgy gondolják, hogy előnyösek a szív- és érrendszer, és a prosztata egészségének fenntartására, valamint a koleszterinszint optimalizálását is elősegíti, ráadásul hatékony az oszteoporózis (a csont leggyakoribb szisztémás betegsége) elleni védelemben és még sok más előnnyel bír. (Lásd: „A szójafehérje káros az egészségére?”)

Mennyire van szükséged? 

Az élelmiszerekből és kiegészítőkből származó fehérjebevitelnek napi 1,4 g / kg és 1,7 g / kg közötti tartományban kell lennie. Ennyi gramm fehérjére van szükséged, naponta. Használd az alacsonyabb mennyiséget könnyű / edzés nélküli napokon, a magasabbat pedig nagy volumenű / intenzitású edzésekhez.

Példa:

 •  81,82 kg testsúly esetén:
 •  81,82 x 1,4 = 114,5 gramm fehérje naponta
 •  81,82 x 1,7 = 139 gramm fehérje naponta
Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login