Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

5 ok miért válaszd a Premium Insurance Caps-t!

5 ok miért válaszd a Premium Insurance Caps-t!

5ok, hogy miért kellene búcsút mondanod a különböző kapszuláknak és csak egy olyan minőségi multivitamint használnod, mint a Premium Insurance Caps

A megfelelő egészségi állapot és a kiváló sportolói teljesítmény elérése érdekében elengedhetetlen, hogy tudatosan összeállított és következetesen betartott étrendet fogyassz. Ez nem kizárólag a vitaminokra és ásványi anyagokra vonatkozik, hanem a hasznos fitonutriensekre, enzimekre és rostokra is, melyekre egy állóképességi sportolónak feltétlenül szüksége van. Ahhoz, hogy betömd a lyukakat, melyek az ajánlott és valódi beviteli mennyiségek és minőségek közt tátonganak, muszáj fontolóra venned a minőségi étrend-kiegészítők használatát. Mutatunk öt okot arra, hogy aPremium Insurance Capsmiért is tűnik ki a multivitaminok átláthatatlan tömegéből:

1.Az optimális mennyiségre törekedj, ne a minimálisra!

Ellentétben számos étrend-kiegészítővel, melyek az ajánlott (Recommended Daily Intake andndash; RDI), tehát minimális napi beviteli értékeknek megfelelő mennyiségeket tartalmazzák, a Premium Insurance Caps-ben az optimális mennyiségű (Optimum Daily Intake andndash; ODI) és minőségű vitaminok és ásványi anyagok kaptak helyet. A legutóbbi kutatások szerint étrend-kiegészítéskor az optimális mennyiségre kellene törekednünk, hiszen az RDI csupán a tápanyaghiány megelőzéséhez szükséges, valamint a mennyiségek sem személyre szabottak. A Premium Insurance Caps-ben például a B-komplex vitaminok olyan kiváló mennyiségben vannak jelen, hogy teljesen felesleges más kiegészítő terméket használni.

2.Kapszula, nem pedig tabletta.

Az összetevők a termékben tisztán növényi kapszulában kapnak helyet. Ez azt jelenti, hogy sokkal könnyebben feloldódnak és gyorsabban felszívódnak, mint a tabletták. Ezáltal valóban csak azok a tápanyagok kerülnek a szervezetedbe, melyeknek hasznát is veszed. A tabletták feldolgozása több időt vesz igénybe, valamint gyakran irritálják a belek nyálkahártyáját, mely gyomorpanaszokat okozhat. Ezen felül akár úgy is áthaladhatnak a bélrendszeren, hogy csak részben vagy egyáltalán nem oldódnak fel. Ezáltal a tested nem fogja megkapni a teljes mennyiséget, mint amiről azt gondolod, hogy bevittél. Egész egyszerűen nem azt kapod, amiért fizettél.

3.Kiválóan emészthető aminosavak, kelát kötésben

Számos ásványianyagnak több formája érhető el, melyek mind máshogyan hasznosulnak. Néhány gyártó olyan formában adja hozzá termékeihez az ásványianyagokat (pl.: a magnézium oxid, a kalcium karbonát formában), melyek bár olcsók, nem hasznosulnak olyan szinten, mint a kelát kötéseket tartalmazó Premium Insurance Caps.

4.Sokrétű emésztőenzimek a maximális hasznosulásért

Nem az a lényeg, amit beviszel a szervezetedbe, hanem ami valóban hasznosul is. Ahhoz, hogy elősegítse a tápanyagok felszívódását, a Premium Insurance Capsolyan emésztőenzimeket tartalmaz, mint a pepszin, a papin, a Bioperineandtrade; és a Hammer szabadalmaztatott enzimkeveréke (protáz, amiláz, glucoamiláz, lipáz, celluláz, fitáz, maltáz és szacharáz). Ami nem hasznosul biológiailag, az egyáltalán nem minőségi.

5.Kizárólag hasznos tápanyagok, semmi mellékanyag

Néhány gyártó olyan kiegészítő összetevőket is használ, melyeknek valódi haszna nincsen. A Premium Insurance Capskizárólag olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek bizonyíthatóan előnyös tulajdonságúak. Valószínűleg neked is az a célod, hogy a lehető legjobb formádat hozhasd, melyhez nem lesz elég a minimális szintű étrend-kiegészítés. Hozd ki magadból a maximumot, úgy hogy azt adod testednek, amire valóban szüksége van! Legyen a Premium Insurance Caps a személyes támogatód!

HammerON!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login