Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A fiatalság forrása – egy kapszulában

A fiatalság forrása – egy kapszulában

Ütős kombináció a sportolói teljesítmény növeléséért és az általános egészségi állapotért

Függetlenül attól, hogy profi- vagy hobbisportoló vagy, aki részt vesz egy-két versenyen, vagy az a célod, hogy fitt és egészséges maradj, a Race Caps Supreme-re van szükséged. A Race Caps Supreme immár 30 éve biztosítja a következő előnyöket a fogyasztóinak:

  • Magasabb energiaszintet érhetsz el az edzések során és egész nap, kellemetlen mellékhatások nélkül
  • Jelentősen növeli az állóképességet
  • Csökkenti az izomfáradtságot és gyorsabb regenerálódást biztosít
  • Antioxidánsokkal támogatja a szervezetet az immunrendszer megfelelő működéséért
  • Kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek optimalizálni a szív- és érrendszer működését, valamint védelmet nyújtanak valamennyi daganatos megbetegedés ellen

A tápanyagok egyedülálló keverékének köszönhetően - melyek így egymás hatását felerősítik - a Race Caps Supreme feltölti energiával a szervezetedet, hogy kirobbanó formában legyél még a legkeményebb edzéseken vagy versenyeken is, utána pedig segíti a regenerációban. Ezen felül kiváló védelmet nyújt az egész testednek, különösen a szívednek.

A fő összetevők

Koenzim-Q10 (CoQ10) andndash; Ubiquinonként is ismert (az angol andbdquo;ubiquitousandrdquo; szó után kapta a nevét, amely gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindenütt jelen van). A CoQ10-nek rendkívül fontos szerepe van a redoxirendszeren keresztül végbemenő sejtek energianyerő anyagcserefolyamataiban. Egyszerűbben fogalmazva: fontos szerepe van abban, hogy az oxigén- és táplálékbevitelből fenntartsa a szervezet energiaszintjét.

Azonban a CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportolói teljesítmény javításán: alapvető szerepe van a hatékony energiatermelésben, az optimális egészség fenntartásában, különös tekintettel a szív- és érrendszer, valamint az agy egészségére, illetve az erős immunrendszer működésében.

Idebenon andndash; A CoQ10-el karöltve az idebenon is andbdquo;szupersztárandrdquo; státuszt kapott, mivel ez az egyik leghatékonyabb energianövelő és kognitív javító, valamint öregedésgátló, amit eddig a felfedeztek.

A mellékszereplők

E-vitamin andndash; Hatékony antioxidáns, amely a CoQ10 és az idebenon mellett segít közömbösíteni az energiatermelés során képződő szabadgyököket.

Oxy-Assistandtrade; - Fokozza az oxigénfelhasználást, optimalizálja a zsír üzemanyagként való felhasználását, valamint segíti az energiatermelést és a sav semlegesítését.

A Krebs-ciklus résztvevői: - Részt vesznek az energiatermelésben.

Emésztést segítők: - A keverék maximalizálja a tápanyag felszívódását.

Összegzés

Nincs még egy olyan sportspecifikus étrendkiegészítő, amely olyan előnyöket nyújt, mint a Race Caps Supreme. Továbbra is Te döntöd el azt, hogy mit választasz. A termék hatásosságát igazolja, hogy nem fogott rajta az idő vasfoga egy olyan piacon, amely telített, de tele van olyan termékekkel, amelyek nem teljesítik a címkén ígért hatásokat. A Race Caps Supreme összetétele nemcsak a sportolói teljesítményt, hanem az általános egészségi állapotot is támogatja. Egy ütős kombináció nem csak a sportolók, hanem mindenki más számára is.

A Race Caps Supreme a andbdquo;Daily Essentialsandrdquo;, vagyis az alapkiegészítő csomag része. A Race Caps Supreme, a Premium Insurance Caps, a Mito Caps és az EndurOmega mind-mind olyan termékek, melyeknek ott lenne a helye mindenki polcán, beleértve a tiédet is!

Hammer ON!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login