Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Egészséges, teljesértékű energiaszelet

Egészséges, teljesértékű energiaszelet

Függetlenül attól, hogy a hosszabb edzésekre vagy versenyekre keresel üzemanyagot, vagy egy praktikus mégis tápláló snackre vágysz, esetleg egy étkezést szeretnél kiváltani bármikor a nap folyamán, garantáljuk, hogy a Hammer Barnál egészségesebb és finomabb szeletet nem találsz. A tipikus energiaszeletekkel ellentétben a Hammer Bar csak egészséges, tápláló, GMO-, MSG- és gluténmentes, 100%-osan organikus minősítésű összetevőket tartalmaz.

70-100%-ban nyers összetevőket tartalmaz, hidegsajtolással készül, lúgosító hatású, valamint magas vitamin- és enzimtartalmú. Kiváló rostforrás, hiszen a nagyszerű ízek nem a finomított cukornak köszönhetők. Az állaga nedves, könnyű megemészteni, sőt az 5 kiváló íz közül biztosan Te is megtalálod a kedvencedet!

Az összetevők listájából is látszik, hogy teljesen mindegy, hogy mikor fogyasztod a Hammer Bart, biztos lehetsz benne, hogy a testednek a lehető legjobb táplálékot biztosítod vele. Ezt feltétel nélkül garantáljuk!

Magas minőségű étel az energiaszelet előnyeivel

Nem lehet letagadni az energiaszeletek népszerűségét, tekintettel arra, hogy mennyire kényelmes őket használni. Kibontod, megeszed, iszol rá egy kis vizet és már kész is vagy, ugye? Nos, ez talán annyiban igaz, hogy ideig-óráig kielégíti az éhséget. Tedd fel magadnak a kérdést: az az energiaszelet, amelyet fogyasztasz, tényleg az előnyödre szolgál? Mielőtt erre választ adnál, vess egy pillantást az összetevők és a főbb jellemzők listájára! Miután ezt megtetted, valószínűleg rá fogsz arra jönni, hogy az energiaszeleted nem más, mint piedesztálra emelt édesség, tele finomított cukrokkal, telített és transzzsírokkal, tartósítószerekkel és egyéb olyan adalékanyagokkal, amelyek nincsenek jótékony hatással a sportolói teljesítményedre vagy az általános egészségi állapotodra.

Habár kétségkívül finom, de mindemellett ég és föld a különbség a Hammer Bar és a sima, adalékanyaggal és cukorral teletömött energiaszeletek között. Nehéz lenne egészségesebb ételt vagy étkezést helyettesítő szeletet találnod, mint a Hammer Bar. Hasonlítsd össze a címkén található összetevőket, és meg fogod érteni azt az állításunkat, miszerint a Hammer Bar más energiaszeletekkel való egy kategóriába sorolása elég nagy hiba!

Vegyük a kókusz-csokoládés energiaszeletünket példaként andndash; ha rátekintesz a főbb összetevők listájára akkor láthatod, hogy szuperegészséges és 100%-osan organikus minősítésű összetevőkből áll:

Bio kesudióvaj, datolya, tápióka, kókusz, tejmentes étcsokoládé darabok (párologtatott cukornád szirup, bio kakaóvaj, bio csokoládé szirup, bio szójalecitin andndash; GMO-mentes), lenmag, borsófehérje, quinoa, inka mogyoró fehérje

Ha rátekintesz a fenti listára, akkor világossá válik számodra, hogy vége van az igazán egészséges energiaszelet utáni keresésnek. A Hammer Bart bűntudat nélkül élvezheted, tudván, hogy helyesen táplálkozol.

A minőség az első

Rengeteg olcsó energiaszeletet találhatunk a piacon, de azon kívül, hogy valószínűleg kartonpapír ízük van (vagy még annál is rosszabb), az a legfontosabb kérdés, hogy a valóban azt a tápanyagot adod a testednek, amire szüksége van? Vess pillantást egy átlagos energiaszelet összetevőlistájára és valószínűleg az előbbi kérdésre andbdquo;nemandrdquo;-el fogsz felelni. Emlékezz arra, hogy minden egyes kalória minősége, amit beviszel a szervezetedbe, számít, szóval ne engedd, hogy az ár győzzön a minőség felett! A Hammer Barral biztos lehetsz benne, hogy egy kiváló élelmiszerforrásra fektettél be.

Végül, de nem utolsósorban a Hammer Bar tökéletes nassolnivaló lehet kisgyermekek számára is andndash; lényegesen jobb választás, mint a cukorral teletömött, ócska szeletek, amelyek a boltok polcain találhatók. És az ízük? Nos, a kapott visszajelzések alapján teljesen gyermekbarát!

Összegzés

Mindenképpen étkezz tudatosan, egészségesen a nap folyamán andndash; beleértve az edzéseket is andndash; és élvezd a Hammer Bart amikor túl elfoglalt vagy leülni és enni, vagy amikor éppen megkívánod. Garantáljuk, hogy a Hammer Bar esetében nem kell feláldoznod a minőséget a kényelemért; ez egy szuper magas minőségű élelemforrás, függetlenül attól, hogy alkalmi energiaforrásnak használod az edzések alatt, vagy étkezést helyettesítesz vele.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login