Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A Hammer Nutrition alapvető táplálék kiegészítői

A Hammer Nutrition alapvető táplálék kiegészítői

Steve Born írása
 

Az „elengedhetetlen” szó vagy szinonimái mint a  kulcsfontosságú, kötelező, létfontosságú, nélkülözhetetlenszavak megfelelően leírják a Hammer Nutrition Daily Essentials négy termékének következetes, napi használatának fontosságát. Ezek a: Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps és EndurOmega.

Ez a kombináció elengedhetetlen a sportteljesítmény fokozása és az általános egészség fenntartása érdekében.

Ahogy 2020 -ban is, továbbra is mindent meg kell tennünk egészségünk védelme érdekében. Mivel 2021 -ben egyre több „valódi” eseményen vehetünk részt (hála az égnek!), szeretnénk arról is gondoskodni, hogy szervezetünket ellássuk tápanyagokkal, amelyek a legjobb teljesítményünk eléréséhez szükségesek. Figyelembe véve, hogy a lehető legjobb étrend fogyasztása - ami rendkívül fontos - közel sem tudja biztosítani a szükséges tápanyagmennyiséget, a Daily Essentials termékek mindennapi használata nemcsak jó ötlet, hanem elengedhetetlen!

A prémium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, a Mito Caps és az EndurOmega a legszélesebb körű előnyöket nyújtják a sportteljesítmény és az általános egészség javítása érdekében.

Ezek a Hammer Nutrition termékcsalád sarokkövei, és ezek kell hogy legyenek a napi táplálék kiegészítő programod alapjai.  Fogyaszd őket minden nap - akár edzés közben - és élvezd az általuk nyújtott hatalmas előnyöket. 

Mit adnak Neked ezek a napi kiegészítők?

 

  • „Áthidalják a szakadékot” az étrendből származó vitaminok és ásványi anyagok mennyisége és az optimális egészséghez valóban szükséges mennyiség között.

  • Támogatják az edzés utáni kiváló regenerációt és az egész szervezet egészségét azáltal, hogy széles körű antioxidánsokkal ellensúlyozzák a szabad gyököket és meggátolják az általuk okozott sejtpusztítást.

  • Kulcsfontosságú alapokat biztosítanak a hatékony és következetes energiatermelés érdekében.

  • Optimalizálják a mitokondriális egészséget, ami feltétlenül szükséges a sportteljesítmény és az általános egészség javításához.

  • Ellátják a szervezetet omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA), amelyek szorosan részt vesznek az emberi egészség számos területén, beleértve a szív- és érrendszeri valamint a mentális egészséget.

Prémium Insurance Caps 

A „kiegyensúlyozott étrend” mítosza: egyszerűen nem tudod kielégíteni minden tápanyagszükségleted önmagában az étrendből. Ezt sok kutatás is alátámasztja, mint ahogy ez a  tanulmány is józanul kijelenti: „Szinte az Egyesült Államok teljes lakossága olyan étrendet fogyaszt, amely nincs harmóniában az ajánlásokkal.” A Premium Insurance Caps - feltétlenül szükséges.  Ellentétben sok olyan termékkel, amelyek nem elegendő napi értéket (DV) vagy referencia napi bevitel (RDI) mennyiségű tápanyagot tartalmaznak, a Premium Insurance Caps optimális napi bevitel (ODI) mennyiségű. A legjobb minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, amelyekre a szervezetnek szüksége van az optimális egészség megőrzése érdekében. A DV és a RDI szabványok a minimális mennyiséget jelentik a tápanyaghiányos betegségek megelőzéséhez, és nincs közük az egészség optimalizálásához. Ennek a terméknek a képlete tartalmazza a kiegészítő tápanyagok és emésztőenzimek lenyűgöző sorát is.

Race Caps Supreme

1987 óta választják a sportolók a Race Caps Supreme-t, amely kiállja az idő próbáját egy olyan piacon, amelyet olyan termékek árasztanak el, amelyek nem nyújtják az ígért eredményeket. Ez a tápanyagok erőteljes keveréke, amelyet a koenzim Q10 (CoQ10) és az idebenon alkot főleg, elősegítik mind a sportteljesítmény fokozását, mind az általános egészség megtartását. Ez egy jó nagy löket a keményen edző sportolóknak, de rendkívül előnyös minden 30 éves és idősebb ember számára. A Race Caps Supreme egyedülálló, biztonságos és hatékony formula. És amit nyújt:

  •  Magasabb energiaszint, a kellemetlen stimuláló mellékhatások nélkül
  •  Az állóképesség észrevehető növekedése
  •  Fokozott regenerálódás és kevesebb izomfájdalom
  •  Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszer működéséhez
  •  Kulcsfontosságú tápanyagok, amelyek erőteljesen támogatják a szív- és érrendszer egészségét 

Mito Caps

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki minden nap minden percéből, hatékony energiatermelésre van szükség sejtszinten. Az egyedülálló Mito Caps formula Dr. Bruce Ames figyelemfelkeltő tanulmányain alapul, amelyek a mitokondriális működésre, az öregedésre, és a regenerálódásra vonatkoznak. A Mito Caps tartalmazza az ezekben a mérföldkő vizsgálatokban használt két tápanyagot: acetil-l-karnitint (ALC) és R-alfa-liponsavat (R-ALA), valamint számos más kiegészítő tápanyagot, beleértve a dimetilaminoetanolt (DMAE), a para-amino-benzoesavat (  PABA), E -vitamint, B6 -vitamint és aszkorbil -palmitátot. Egy szabadalmaztatott enzimkeveréket is tartalmaz, amely elősegíti az összes tápanyag teljes felszívódását.  

Vigyázz a mitokondriumai egészségedre, a sejtek energiatermelő „kemencéire”, és gondoskodni fognak róluk mind a fokozott sportteljesítmény, mind a kiváló minőségű egészség tekintetében.

EndurOmega

Az EndurOmega prémium minőségű halolaj ellátja a szervezetet az esszenciális zsírsavakkal, az eikozapentaénsavval (EPA) és a dokozahexaénsavval (DHA). Mindkettő létfontosságú a sportteljesítmény és az általános egészség szempontjából. Ezek az EFA -k valójában az élethez szükségesek, így nem csoda, hogy „alapvetőnek” minősítik őket. A kiegészítés a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy megfelelő mennyiségű EPA -t és DHA -t kapj.

A halolajról is kiderült, hogy csökkenti a fájdalmat és a gyulladást. Ez egy fontos előny, amelyet naponta a regenerálódás során is tapasztalhatsz.

A leggyakrabban feltett kérdés a következő: „Az általatok kínált termékek közül melyek azok, amelyekkel elkezdjem a táplálék kiegészítést?” A válaszunk mindig ez: A Hammer Nutrition napi táplálék kiegészítőivel! Miért? Mivel ezek a lenyűgöző termékek rendkívül széles körű előnyökkel járnak, amelyek támogatják az optimális sportteljesítményt és az általános egészséget. Ez egy olyan termékcsalád, amelyet egyetlen más kiegészítő kombináció sem közelít meg.

A Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, a Mito Caps és az EndurOmega olyan termékek, amelyekből mindenki, sportoló és nem sportoló egyaránt profitálhat.  

Ezek legyenek a minden napi táplálék kiegészítő programod alapjai. 

Referenciák: 
[1] Susan M. Krebs-Smith, Patricia M. Guenther, Amy F. Subar, Sharon I. Kirkpatrick, Kevin W. Dodd; Americans Do Not Meet Federal Dietary Recommendations, The Journal of Nutrition, Volume 140, Issue 10, 1 October 2010, Pages 1832–1838, https://doi.org/10.3945/jn.110.124826

 

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login