Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Felejtsd el a tasakot!

Felejtsd el a tasakot!

Nem titkolt célunk, hogy teljesen elfelejtsük a Hammer Nutrition zselék egyetlen adagot tartalmazó tasakjait és kiváltsuk azokat egy sokkal környezetbarátabb, valamint gazdaságosabb megoldással, ami maximálisan kielégíti a sportolóink igényeit is. Olvassatok tovább, cikkünkből kiderül mit találtunk ki nektek!

Máshogy alakult


Amikor a Hammer gél megjelent, az volt a terv, hogy az egy adagot tartalmazó tasakok csupán termékmintaként fognak szolgálni, hogy mindenki kipróbálhassa és megtalálja a kedvenc ízeit.

A sportolók azonban máshogy döntöttek és ezeket, az egyetlen adagot tartalmazó tasakokat részesítették előnyben. Mi azonban szeretnénk egy jobb alternatívát nyújtani és mindenkit arra ösztönözni, hogy merjen váltani.

A legfőbb érv

Mi a Hammer Nutrition-nél szeretnénk a lehető legtöbbet tenni a termékeink környezettudatos felhasználásáért és erre ösztönözni azokat a sportolókat is, akik a mi sport-táplálékkiegészítőinket használják, mivel nincs annál fontosabb, mint megóvni a környezetet, amiben sportolunk és élünk.

Ezért kifejlesztettünk egy kiváló kiegészítőt, ami tükrözi a fent leírt törekvéseinket és a Hammertől már megszokott, kimagasló minőséget képviseli. Ez a Hammer Flask, ami tökéletesen passzol a gazdaságos kiszerelésű és kedvező árú 26 adagos Hammer gélhez.

Környezettudatos és gazdaságos

Tudjuk, hogy a legfőbb érv az egy adagos tasakok mellett, hogy kis méretük és az előre kiszámolt mennyiség miatt a felhasználók praktikusnak gondolják, de szeretnénk bemutatni néhány ellenérvet, amik bizonyítják, hogy a flaska praktikusabb megoldás:

  • Gazdaságos, mivel, ha nagy kiszerelésben veszed meg a Hammer Gélt, akkor sokkal olcsóbban jutsz hozzá egy-egy adaghoz.
  • Környezetbarát, mivel lényegesen kevesebb szemetet termelsz, mintha minden egyes adag után kidobnád a csomagolást.
  • Egy adag zselét nem kell egyszerre elfogyasztanod. Jobban be tudod osztani az energia utánpótlásod.
  • Nincs pazarlás! Ha egy edzés alatt csak másfél adag gélt fogyasztasz el, akkor a maradékot félreteheted a flaskában, majd a következő alkalommal hozzátölthetsz.
  • Azok, akik túl töménynek találják a gélt, a flaskában kedvük és ízlésük szerint hígíthatják vízzel.

FONTOS!!! Ha kiválasztottad a 26 adagot tartalmazó Hammer Gélt a kedvenc ízedben, egyetlen kattintással hozzá tudod adni rendelésedhez a Hammer Flask-et is.

Előtérben a praktikum

A Hammer Flask formáját úgy alakítottuk ki, hogy könnyen hordozható és használható legyen, akár még könnyebben is, mint az egy adagos Hammer zselék.

A flaskában egyszerre 5 adag Hammer Gélt lehet tárolni. Az adagok pontos meghatározásában az oldalán található jelölések segítenek, ezért a 26 adagot tartalmazó flakonból gyerekjáték feltölteni a kívánt mennyiséggel.

Egyedi kialakítása miatt könnyen tárolható a futómellényben, zsebben, kisebb távokra pedig a kezedben is viheted.

Amennyiben nem töltöd tele, mert csak egy rövidebb edzést tartasz, töltsd meg vízzel és rázd fel, utána a gél könnyebben fogyasztható.Ha már korábban vettél nagy kiszerelésű Hammer Gélt és szeretnéd kipróbálni a Hammer Flask-et, akár külön is megvásárolhatod, néhány kattintás az egész.

Mi a kényelmesebb? Egy három órás tekerés vagy futás közben háromszor kortyolni egy párat a flaskából? Vagy kibontani három egyszer használatos tasakot, megenni a tartalmát és még a szeméttel is foglalkozni?

Ezt neked kell eldöntened, de mi mindenképpen az első opciót javasoljuk.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login