Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A Hammer Nutrition alapvető termékei

A Hammer Nutrition alapvető termékei

Írta: Steve Born


Mi, a Hammer Nutritionnál mindannyian egészségesen táplálkozunk, de tudjuk, hogy ez nem elég, és természetesen, ezt te is jól tudod! Sportolóként hatalmas élettani követelményeknek van kitéve a szervezeted. Ez azt jelenti, hogy tápanyagigénye - ha csak az egészség fenntartása érdekét is nézzük - sokkal nagyobb, mint az átlagos ember igényei, különösen a mai mérgezőbb, szennyezettebb és stresszes világban.


A cél azonban nem csupán az egészség minimálisan elfogadható szinten tartása, hanem a legmagasabb szintű egészség elérése. Ezen felül azt szeretnéd, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a testedből az edzéseken és a versenyeken egyaránt, és hogy képes legyél megcsinálni azt, amit akarsz, és nagyobb sikert szeretnél elérni.


Ez az oka annak, hogy "bejön a képbe" egy intelligens, kiváló minőségű kiegészítő program, amely vitathatatlanul fontos szerepet játszik abban, hogy elérd az optimális sportteljesítményt és az általános egészséget. A Hammer Nutrition napi alapvető fontosságú  kiegészítői - Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps, és EndurOmega, - a legszélesebb körű előnyöket biztosítják mind az sport teljesítmény, mind az általános egészség szempontjából. Ezek a Hammer Nutrition termékcsalád sarokkövei, és a kiegészítő program alapjául szolgálhatnak. Minden nap szedd őket, függetlenül attól, hogy edzel vagy sem -, és élvezd az óriási előnyöket.


Amit ezek a Napi Alapvető Fontosságú termékek nyújtanak neked:


• Feltöltenek vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyekből sportolók és aktív életmódot élő emberek kevesebbet fogyasztanak, mint azok, akik nem aktívan élnek, az általános egészség optimalizálása érdekében


• Támogatja a teljes szervezet egészségét az antioxidánsok széles skálájának biztosításával, és  semlegesíteni a szabad gyököket és az általuk okozott sejtpusztulást megakadályozza


• Kulcsfontosságú alapanyagokat biztosít a hatékony és következetes energiatermelés maximalizálása érdekében


• Optimalizálja a mitokondriális egészséget, amely feltétlenül szükséges a sportteljesítmény és az általános egészség javításához


• Táplálja a szervezetet az EPA és DHA omega-3 zsírsavakkal, amelyek szorosan kapcsolódnak az emberi egészség számos területéhez.

 

Prémium Insurance Caps


Eltérően sok olyan multivitamintól, amelyek nem megfelelő tápanyag-mennyiséget (DV) vagy referencia-napi bevitelt (RDI) tartalmaznak (amelyek csak a tápanyaghiányos betegségek megelőzésére vonatkoznak minimálisan), a Premium Insurance Caps-ot az optimális napi bevitel mennyiség (ODI) alapján határozoták meg. A legjobb minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza. Ez biztosítja a szervezet számára a tápanyagok nagyobb mennyiségét, amelyre szüksége van az optimális egészséghez. A recepthez tartozik még egyéb kiegészítő tápanyagok és az emésztő enzimek lenyűgöző sorozata.


Itt többet megtudhatsz a Premium Insurance Caps-ról:
 

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/alapkiegeszitok/96-premium-insurance-caps.html


Race Caps Supreme


A Hammer Nutrition elsőszámú termékében található tápanyagok kombinációja szinergetikusan működik, és rengeteg sportoló-specifikus kiegészítőket tartalmaz, amely a dinamikus sportoláshoz és az általános egészség fenntartásához szükséges. A Race Caps Supreme következetes használata mindenkinek sok előnnyel jár, és ez nélkülözhetetlen a sportolók számára.


Itt többet megtudhatsz a Race Caps Supreme-ról:

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/etrend-kiegeszitok/98-race-caps-suprame.html


Mito Caps


A Mito Caps formula Dr. Bruce Ames tanulmányain alapszik, amelyek a mitokondriális működésről, öregedésről, romlásról és regenerációról szólnak. A mitokondriumok optimális működésének fenntartása fontosságáról Dr. Bill Misner így nyilatkozik: „Minél tovább stimulálja a mitokondriumok élettartamát vagy egészségét, annál hosszabb ideig élhet, és annál jobb lesz a sportteljesítménye is. Az a sportoló tud a legjobban teljesíteni, akinek a legegészségesebb / leghatékonyabb az aktív mitokondriuma.


Itt többet megtudhatsz a Mito Caps-ról:

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/etrend-kiegeszitok/100-mito-caps.html


Enduromega


Az EndurOmega-ban található prémium minőségű halolaj biztosítja a szervezet számára az esszenciális pentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA) esszenciális zsírsavakat, amelyek egyaránt létfontosságúak a sportteljesítmény és az általános egészség szempontjából. Ezekre az EFA-kra valójában az egész életed során szükség van, tehát nem csoda, hogy őket „alapvető fontosságúnak” nevezték el! A kiegészítés a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak biztosítására, hogy megfelelő mennyiségű EPA-hoz és DHA-hoz juss hozzá.


Itt többet megtudhatsz az EndurOmega-ról:

https://www.hammer-nutrition.hu/hu/etrend-kiegeszitok/102-enduromega.html Összefoglalva

 

A Hammer Nutrition Napi alapvető fontosságú kombinációja rendkívül széles körű előnyöket kínál, amelyek támogatják az optimális sportteljesítményt és az általános egészséget, ez egy olyan program, amelyet egyetlen egyéb kiegészítő sem tud nyújtani. Pénzmegtakarító csomagban kapható, a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, a Mito Caps és az EndurOmega, amelyek olyan termékek, amelyek mindenki számára előnyösek - akár sportol valaki, akár nem. Ennek a programnak alapnak kell lennie mindenki számára, beleértve a Tiédet is.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login