Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Prémium minőségű fehérjepor!

Prémium minőségű fehérjepor!

Steve Born írása

Ha besétálsz bármelyik táplálékkiegészítőket is áruló üzletbe, szembesülsz azzal, hogy a fehérjepor polcokon szédítő mennyiségű termékcsaládokat találsz. Legtöbbjük címkéjén hatalmas méretű izmokkal rendelkező testépítőket látni, néhányon felháborító kijelentéssel együtt („Építs még nagyobb izmokat!”). Nem csoda, hogy a sportolók össze vannak zavarodva. Túl sok választék van, és kétesnek tűnő állítás!
 

Tegyük rendbe a dolgokat. Ha a legmagasabb minőségű és leghatékonyabb fehérjét keresed - azt, amely az összes többi fehérjeforráshoz képest a legtöbb előny nyújtja -, akkor savófehérje-izolátumot keress. Itt találod meg a Hammer Whey Proteint.

Míg más fehérjeforrások minden bizonnyal előnyökkel járnak, a savófehérje-izolátum egyértelműen a vezető. Íme néhány ok, hogy miért:

Csúcsminőségű fehérjeforrás. Nem számít, hogy melyik szabványt használják a fehérje minőségének és biohasznosulásának meghatározására - biológiai érték (BV), fehérje hatékonysági arány (PER), fehérje emészthetőség javított aminosav pontszám (PDCAAS) - a whey protein izolátum minden téren a csúcson van.

Páratlan izomszövet javítás. Az ember számára megkövetelt közel két tucat különféle aminosav közül kilencet sorolnak esszenciálisnak, mivel a test nem képes ezeket előállítani. Külső élelmiszerekből kell származniuk. A kilenc esszenciális aminosav közül az elágazó láncú aminosavak (BCAA), a leucin, az izoleucin és a valin. Ezek az elsődleges aminosavak, amelyeket a szervezet számos fontos működéséhez igényel, ideértve az izomszövet helyreállítását az edzés utáni időszakban. Egyik fehérjeforrás sem tartalmaz ilyen magas koncentrációt, csak a savófehérje-izolátum.
 

Kiváló antioxidáns támogatás. A savófehérje-izolátum nagy mennyiségben tartalmaz a glutation előállításához szükséges aminosavakat, amely vitathatatlanul a legfontosabb antioxidáns. Tanulmányok kimutatták, hogy a  fehérjeforrások közül a savófehérje-izolátum emeli a legjobban a glutationszintet.
 

Hihetetlen immunrendszer támogatás. A tejsavófehérje-izolátum számos szubfrakciót is tartalmaz, beleértve a béta-laktalbuminokat, alfa-laktalbuminokat, laktoferrinet és immunoglobulinokat, amelyek mindegyike immunrendszert serkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

Egészséges szív. A tejsavófehérje-izolátum bioaktiv peptideket, úgynevezett laktokinineket tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy elősegítik a vérnyomás csökkentését.

Védelem az életkorral összefüggő izomvesztéssel szemben. Úgy gondolják, hogy a 60 évnél idősebb emberek csaknem egyharmadánál van szarkopenia, amely az öregedés miatt bekövetkező izomszövet csökkenést jelent. A savófehérje-izolátum - magas biológiai értéke (nagyobb a felszívódása, felhasználása és a visszatartása) és gazdag BCAA-tartalma miatt - ideális fehérjeforrás az izomszövet veszteség elleni védelemhez és az izomszövet újjáépítéséhez. Természetesen fontos a rendszeres testmozgás is.

De várj! Van még!

A Hammer Nutrition 100% savófehérje-izolátum termékének, a Hammer Whey Proteinnek minden egyes adagja, óriási mennyiségű, 6000 mg glutamint tartalmaz. A glutamin olyan aminosav, amely számos előnnyel rendelkezik, ideértve annak azt a képességét, hogy dinamikusan támogatja a gyomor bélrendszer egészségét és drasztikusan javítja az immunrendszer működését. 

Összefoglalva

A Hammer Whey Protein glutaminnal dúsított savófehérje-izolátum egy igazán nagyszerű választás. Valójában, annak ellenére, hogy fehérjepor, figyelembe véve az összes előnyeit, úgy gondoljuk, hogy a Hammer Whey Proteint „szuperételnek” kell tekinteni.

Tiszta, rendkívül hatékony - ezek a Hammer Whey Protein legfontosabb jellemzői. Legyen a napi étrended része, és élvezd a komoly, jelentős előnyeit!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login