Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Az újratöltés nagyon fontos! Csináld jól!

Az újratöltés nagyon fontos! Csináld jól!

Steve Born írása

 

Te az edzésedért felelsz, mi pedig az edzés utáni feltöltésről gondoskodunk a Recoverite segítségével. A Recoverite használata rendkívül egyszerű, kényelmes és ráadásul finom;  valamint PONTOSAN ellátja a testedet azzal, amire edzés után szüksége van. 

 

A sportteljesítmény minőségének javításának alapvető követelménye az, hogy edzés után minél hamarabb megtörténjen a fehérje és a szénhidrát visszatöltése. Valójában ez a legegyszerűbb módja az edzettség növelésének: Edzel. Azonnal „újratöltöd a tartályt”.Ennyire egyszerű!

 

 És ez még nem minden. Ez a kiváló termék kétféle kivitelben kapható: tejsavófehérje-izolátum és organikus vegán fehérje!

 

 Az eredeti Recoverite termék komplex szénhidrátokat (maltodextrint) és tejsavófehérje-izolátumot tartalmaz 3:1 arányban. Mindegyik adagban három gramm L-glutamin van, valamint magába foglalja a teljes spektrumú elektrolitprofilt, mely kulcsfontosságú, és a regenerációt segíti elő gazdag tápanyagaival.Körülbelül 15 évvel ezelőtti bevezetése óta elégedett sportolók ezrei bizonyították, hogy nincs a Recoverite-nél hatékonyabb, regenerációt elősegítő sportital.

 

 Az Organic Vegan Recoverite-t kicsit több, mint két évvel ezelőtt vezettük be. Főleg azok számára, akik jobban előnyben részesítik a növényi fehérjét, mint az állati eredetű fehérjét. A bio Vegán Recoverite ugyanazokat az összetevőket tartalmazza ugyanolyan mennyiségben, mint az eredeti Recoverite formula azzal a kivétellel, hogy a fehérjeforrás az organikus borsófehérje.

 

 Bár biológiailag nem hasznosul olyan mértékben, mint a savófehérje-izolátum (semmi sem), az organikus borsófehérje könnyen emészthető, gluténmentes, kiváló aminosavprofillal rendelkezik, és nagy mennyiségű BCAA-t (leucin, izoleucin, valin) tartalmaz, amelynek kulcsfontosságú szerepe van a regeneráció során. 

 

 A minél hamarabbi edzés utáni „visszatöltés” négy nagy előnye:

 

 Mint korábban említettem, valószínűleg nem találsz egyszerűbb módot tested visszatöltésére, mely a teljesítményedet fokozza és az edzésed minőségét javítja, mint az a megoldás, mely csupán néhány pillanatot vesz igénybe az edzés befejezése után. Amennyiben ezt megteszed, a tested szépen megjutalmaz az edzésen végzett minden munkádért. Töltsd fel magad jó minőségű szénhidrátokkal és fehérjékkel azonnal a sportolás után - az első 30 perc alatt (minél hamarabb, annál jobb), és a következő fog történni:

 

 1. Ha az izomsejteket feltöltik üzemanyaggal, azok megfelelően fel lesznek készítve a következő napi edzéshez. Valójában, ha minél következetesebben edzel és töltöd fel a testet üzemanyaggal, annál hatékonyabban fog az reagálni, hiszen egyre több üzemanyag tárolódik az izmokban. Ez azt jelenti, hogy több rendelkezésre álló üzemanyagod lesz, amikor a nagy versenyed startjánál fogsz állni, és ez egy óriási előny! (Tipp: ez a „kalória feltöltés”.)

 

 2. Az izomszövetnek megvannak a természetes alapanyagai, amelyeknek erősebbé kell válniuk, ami lehetővé teszi az edzésmennyiség és az intenzitás növelését anélkül, hogy az izomzat csökkenne.

 

 3. Az edzések közötti fájdalom mértéke jelentősen csökken. Tehát ahelyett, hogy aggódnod kellene azon, hogy egyáltalán fel tudsz-e kelni az ágyból - készen állsz a következő napi edzésre.

 

 4. Az immunrendszered erősödik. Az edzés befejezése után az immunrendszer legyengülhet. Azonban, ha az edzést követően szervezeted ellátod olyan gyorsan ahogy csak lehet üzemanyaggal, akkor erősebb immunitás alakul ki, ezzel segítve a betegségek elkerülését, melyek miatt akár a fontos edzések ki is maradhatnak.

 

 Nem kérdés; testednek szüksége van Recoverite-re, vagy az Organic Vegan Recoverite-re, hiszen magas minőségben és megfelelő arányban biztosítják a kiváló minőségű szénhidrátot és fehérjét, valamint más értékes tápanyagokat - L-glutamint, krómot, L-karnozint és elektrolitokat -, amelyek segítenek a szervezet gyorsabb és teljesebb felépülésében. Mindkét készítményt könnyű elkészíteni, kiváló ízekben kapható, és hihetetlenül jól működnek.

 

 Összefoglaló

 Ez az az időszak, amikor mindannyiunknak gyakoribb, hosszabb, nehezebb edzéseink vannak. Bár egész évben nagyon fontos odafigyelni a regenerációnkra, a mostani időszak különösen fontos ilyen szempontból is. Tehát, mostantól kezdve, alkalmazd azt a filozófiát, hogy az edzésed nem  tekinthető befejezettnek, amíg az üzemanyag nem kerül vissza a testedbe. Ez azt jelenti, hogy...

 

 * Mielőtt levennéd az izzadt edzőruhád

 * Mielőtt lezuhanyoznál

 * Mielőtt elvégzed a nyújtást

 

 ... szánj rá néhány percet a feltöltésre, használd a jó minőségű Recoverite-t, vagy az Organic Vegan Recoverite-t. Ekkor van vége az edzésednek, és ideális módon elindulhat a regenerálódási folyamat.

 
 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login