Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Perpetuem Solids, az egészséges, rágható energiaforrás!

Perpetuem Solids, az egészséges, rágható energiaforrás!

Steve Born írása

A kényelmes, kiváló minőségű szilárd üzemanyag forrás keresése, amely nem cukorka, véget ért! A Perpetuem Solids termékben ugyanaz a bevált receptúra van, mint a por formájú, vízzel keverhető Perpetuem-ben. A Solids könnyen rágható, könnyen emészthető, hordozható, rágótabletta. 

Az éhség érzetet megszüntető Solids jellemzői:

  • Friss és ízletes még magasabb hőmérsékleten is
  • Állandó, megbízható energia
  • Kényelmes és könnyen hordozható

A népszerű por állagú Perpetuemhez hasonlóan, a Solids is komplex szénhidrátokat, szójafehérjét, egészséges zsírokat és tartalmas tápanyagokat tartalmaz.

A Perpetuem Solids nem alkalmas arra, hogy vízben oldjuk fel. Talán a legjobb tulajdonsága az, hogy több ízben létezik, és hogy praktikus a használata. Hogy tetszik?

A Hammer sportoló, Even Perperis így nyilatkozik róla.  "Harmadik éve használom a Perpetuem Solids-t a Spartan Race rendezvényeken, ultrákon és a World's Toughest Mudder eseményeken. A Solids szétrágása néhány percbe beletelik, de nagyon gyorsan észreveszem az energia növekedést. "
 

3 Perpetuem Solids tabletta 100 kalóriát tartalmaz. 2 óránál hosszabb távú edzésekhez vagy versenyekhez használhatjuk csak a Perpetuem Solids-ot, vagy kombinálhatjuk más Hammer üzemanyagokkal, mint például HEED-del, Perpetuem-mel, Sustained Energy-vel vagy Hammer Gel-lel

(Kiegészítő tanács: azt javasoljuk, hogy lassan edd, és legyél óvatos, amennyiben műfogsorral rendelkezel, vagy egyéb fogászati ​​problémáid vannak).

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login