Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Endurolytes

Endurolytes

- teljes spektrumú elektrolitformulák, amelyek minden igényt kielégítenek!

Edzés alatt a megfelelő üzemanyagnak többet kell tudnia a kalória- és folyadékfeltöltésnél; egyenletes és megfelelő elektrolitutánpótlást is biztosítania kell. Az elektrolit olyan, mint a gépkocsiban a motorolaj andndash; nem ettől megy a motor, de elengedhetetlen a problémamentes működéséhez. Az emésztő-, ideg-, szív- és érrendszer megfelelő működése összefüggésben áll a megfelelő mennyiségű elektrolitszinttel.


Éppen ezért fontos a testedet feltölteni elektrolitokkal. Ez éppen olyan, hogy a megfelelő mennyiségű folyadékot mindig be kell vinned a szervezetedbe, és nem pedig akkor kellene erről gondoskodnod, ha már dehidratált vagy. A megfelelő üzemanyagadagolási rend ugyanis úgy van összeállítva, hogy következetesen pótolhasd az ásványianyagokat. Sajnos azonban rengeteg sportoló ilyenkor a sóra (nátrium-klorid) összpontosít, azonban azt nem értik meg, vagy éppen nem tudják, hogy a só nem elégíti ki a test összes elektrolitigényét. Sőt, a túl nagy mennyiségű só inkább összezavarja a testfunkciókat, ezek pedig több problémát okoznak, mint amennyi hasznot hoz a sófogyasztás. Teljes spektrumú elektrolittámogatásra van szükséged, amely nemcsak megfelelő mennyiségű nátriumot, hanem kalciumot, magnéziumot és káliumot is tartalmaz. A megfelelő teljesítmény elérése érdekében ezeket a fontos tápanyagokat következetesen, megfelelően és kiegyensúlyozottan kell biztosítanod a szervezeted számára. Szerencsére azonban a Hammer Nutrition kínálatában megtalálható kiváló elektrolitforrások andndash; az Endurolytes, Endurolytes Fizz, Endurolytes Extreme, és az új Endurolytes Extreme Powder (Hamarosan magyarországon is) andndash; minden igénynek megfelelnek, pont azt teszik, amit tenniük kell! E négy termék mindegyike teljes spektrumú elektrolitkészítmény, amelyeket a következőkre terveztek:

  • kielégítse a szervezet elektrolit- és ásványianyag szükségleteit
  • optimalizálja a testfunkciókat
  • növeli az állóképességet
  • segít megelőzni az elektrolitegyensúly felbomlás okozta kellemetlenségeket

Nem számít a súlyod, a testtípusod, az edzettség szinted vagy az időjárási körülmények, a Hammer Nutrition Endurolytes termékeire bármikor számíthatsz!

Endurolytes andndash; az eredeti, teljes spektrumú kapszula igazán könnyen adagolható. Az alacsony nátrium-klorid tartalom biztosítja számodra az egészséges, alacsony sótartalmú étrendet.

Endurolytes Fizz andndash; ha nem szereted a kapszulákat, akkor az Endurolytes Fizz a neked való választás! Dobd bele ezeket a könnyen oldódó kapszulákat a vizespalackodba, és ezáltal egy finom, cukormentes, teljes spektrumú, pezsdítő elektrolitban gazdag italt kapsz eredményül.

Endurolytes Extreme andndash; a kihívásokkal teli küzdelmekhez lett igazítva, így nem jelent számára problémát a meleg idő vagy a klímaváltozás, ez a kapszulákba összetömörített formula háromszorosát tartalmazza az Electrolytesban található nátrium-klorid és káliumtartalomnak. Annak ellenére, hogy nagyobb mennyiségű nátrium-kloridot tartalmaz, az Extreme formula az elektrolitok teljes és tökéletes keverékét tartalmazza.

Endurolytes Extreme Powder (Hamarosan Magyarországon is)andndash; Az Endurolytes Extreme összes előnye por formában. Az Endurolytes Extreme Powder könnyen és gyorsan oldódik, valamint kellemes, természetes görögdinnye íze van. Önmagában, vízzel felöntve vagy az üzemanyagodhoz keverve is kiválóan működik. A lágy íze megkönnyíti a fogyasztását, illetve könnyen oldódó formulája tökéletes választássá teszi bármilyen formában.

VÁSÁROLD MEG MOST!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login