Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását

Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását

Steve Born írása


A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az kétségtelen, hogy sokszor nehéz betartani a fokozatosságot, de ha szeretnéd az egész szezont sérülés nélkül végigsportolni, akkor oda kell figyelned erre, és meglátod, a tested is megköszöni majd.

Sajnos sok sportoló túlzásba esik a szezon elején és indokolatlanul növeli az edzések mennyiséget és intenzitását úgy, hogy a teste még nem áll készen ehhez a terheléshez. (Ez a andldquo;túl hamar túl sokandrdquo; szindróma). Ez talán sportágtól is függ, de úgy véljük, hogy a sérülések 75% -át a túl hirtelen megnövekedett kilométerek okozzák. Mindannyian egyetértünk abban, hogy a sérülés és az értékes edzésre szánt idő elvesztése - különösen a szezon elején - egyáltalán nem szórakoztató.

Ha még nem tetted meg, ne várj tovább, hogy a tested ízületeit, szalagjait, inait és kötőszöveteit andbdquo;tápanyaggal előkészítsdandrdquo; a következő terheléshez. Mi a legjobb az indításhoz? A Tissue Rejuvenator. Minden egyes nap. A Tissue Rejuvenator elsődlegesen a fájdalom erőteljes csökkentésére alkalmas, ami igazán fantasztikus, de az egyedülálló tápanyagok keverékének köszönhetően segít megőrizni a porcok, szalagok, inak és kötőszövetek erősségét is.

A Tissue Rejuvenator ajánlott napi adagja - naponta kétszer két kapszula (kétszer akkor, ha jelenleg fennáll fájdalom) - biztosítja az ízületek megerősítéséhez szükséges anyagokat és védelmet.

Akár az eredeti Tissue Rejuvenator formulát választod, vagy a kissé más (de ugyanolyan hatékony) Vegan Tissue Rejuvenator formulát, illetve a kettő kombinációját (sok pozitív visszajelzést kaptunk a sportolóktól, akik mindkét készítményt együtt használják, 2-4 kapszulát naponta kétszer), biztos lehetsz abban, hogy fokozatosan növelheted sérülés nélkül az edzéseid intenzitást és mennyiségét, és a tested készen áll a megnövekedett terhelésre.

Ne feledd, hogy a Tissue Rejuvenator előnyeit igazán akkor élvezheted, ha rendszeresen szeded a terméket. A legjobb eredmények eléréséhez elengedhetetlen a következetes használat, ezért a Tissue Rejuvenator-ot még akkor is vedd be, ha nincs edzés napod.

Hagyd, hogy 2019 legyen az a szezon, amiben erős és sérülés mentes leszel, és ezen az utatod kísérjen a Tissue Rejuvenator, így elkerülheted a fájdalomcsillapítók nemkívánatos mellékhatásait is. Akár az eredeti terméket, akár a vegán-formulát, akár mindkettőt együttesen használod, 100% -os garanciát vállalunk .

KÉRDÉS: Mi a különbség a Tissue Rejuvenator és a Vegan Tissue Rejuvenator között?

VÁLASZ: Bár a meglévő Tissue Rejuvenator formula összetevői közül sok már vegánbarát, de a Vegan Tissue változat nem tartalmazza a következőket sem:

  • Kagylókból származó glükózamin-szulfátot
  • Szarvasmarha porc eredetű kondroitin-szulfátot
  • Csirke szegycsont eredetű UC II. típusú kollagént

Míg a vegánbarát chondroitin-szulfát egyszerűen nem áll rendelkezésre - ezt már többszőr megpróbálták használni, de soha nem tökéletesítették - addig a nagyszerű, nem állati glükózamin-szulfátot alkalmazzuk.

A GreenGrownandreg; GMO-mentes kukoricából származó 100% -os vegánforrású glükózamin. A GreenGrownandreg; ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint a cápa porc- vagy a szarvasmarha-porcból származó glükózamin-szulfát mely kóser tanúsítvánnyal rendelkezik, és a kagylóra allergiásak is használhatják. A Vegan Tissue Rejuvenator 4 kapszula adagja ugyanazt az 500 mg glükózamint biztosítja, amely az eredeti Tissue Rejuvenator-ban található.

A Horsetail Leaf egy vadon élő évelő növény, és talán a leggyorsabb szilícium-dioxid-forrás, amely a kollagén képződéséhez szükséges (andldquo;ragasztó, amely együtt tartjaandrdquo;). Bár a szilícium-dioxid elsődlegesen a csontok egészségére gyakorolt kedvező hatásai miatt ismert, jelentős szerepet játszik abban, hogy a kötőszövet erős, egészséges, rugalmas maradjon. A Vegan Tissue Rejuvenator minden 4 kapszula adagja 200 mg Horsetail Leaf-ot is biztosít, így összesen 14 mg elemi szilícium-dioxidot kapunk.

A hialuronsav (HA) egy olyan típusú szénhidrát, amelyet mucopoliszacharidoknak (a glükózaminoglikánoknak) neveznek, és természetesen az emberi szervezetben is előfordulnak, elsősorban a kötőszövetben találhatók meg. A HA a testszövet kenőanyaga és andldquo;kipárnázvaandrdquo; védelmet biztosít úgy, mint ahogy azt az ízületekben és a szemekben is teszi. A nem állati eredetű hialuronsavat a kereskedelemben cukrok bakteriális fermentációjával szintetizáljuk. A Vegan Tissue Rejuvenator minden 4 kapszula adagja 80 mg vegánbarát hialuronsavat biztosít.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login