Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"

Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t"

Használd ki, és tedd magadévá a "4 R-t", amivel elérheted a legmagasabb minőségű regenerálódást! Ez által tovább növelheted a sportteljesítményed és még egészségesebb leszel!

Steve Born írása

Tudom, hogy a sportteljesítmény javítására és a megfelelő egészségi állapot fenntartására számos megoldás létezik, de én meg vagyok 100%-ban győződve arról, hogy a regenerálódás az, ami mindezeket legjobban meghatározza, és ez az a befolyásoló tényező, ami az első helyen áll.

Sportolóként néha olyan intenzíven összpontosítunk edzéseinkre és felszereléseinkre, hogy megfeletkezünk a megfelelő feltöltésről, regenerálódásról, és ez nagy hiba.

Amit edzés közben csinálunk, minden bizonnyal fontos, de ha elhanyagoljuk, hogy következetesen megtegyük a megfelelő lépéseket a helyreállításunk, regenerálódásunk érdekében, soha nem érjük el a kívánt eredményt, hiába fektettünk sok időt és energiát az edzésekbe. Ne feledd, hogy az edzés során elért eredmény a regeneráció során jelentkezik, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás mellett. Ha ezt nem vesszük figyelembe, nem csak elesünk az edzéseink által nyújtott előnyöktől, hanem egyéb, nagyobb problémát is okozhatunk, mint például betegség vagy sérülés.

És most nézzük, mi az a 4 "R", amely segít nekünk.

REPLENISH - FELTÖLTÉS

Ha a tested szó szerint képes lenne beszélni hozzád, akkor ezt minden edzés után elmondaná nekedandhellip;

Üres vagyok, és a tankot azonnal fel kell tölteni. Láss el jó minőségű szénhidrátokkal és fehérjékkel minél hamarabb (lehetőleg az edzést követő 30 percen belül), és cserébe megteszem érted a következőket :

  1. Újratöltöm az izomsejtjeid üzemanyaggal, így nem leszel üres a holnapi edzéshez. Valójában jobbá teszlek - több időre elegendő üzemanyagot tárolok az izmaidban, ami azt jelenti, hogy több üzemanyag áll rendelkezésedre, amikor elkezded a következő edzést vagy versenyt. Ez az, amiről a andbdquo;carbo loadingandrdquo; szól!

  1. Újjáépítem a sovány izomszöveted, így növelheted az edzés erősségét és intenzitását anélkül, hogy az izmaid lesoványodnának.

  1. Az izmaidat szénhidrátokkal és fehérjével táplálom edzés után, így csökken a fájdalom, amit most és a következő edzésed előtt tapasztalnál.

"Nem tudok kikelni az ágyból, mert fájdalmaim vannak!" Többet ez a mondat nem hangzik el a szádból, rendben?

  1. Segíteni fogok az immunrendszered támogatásában, így aktív maradhatsz, nem kelltakaró alatt töltened az időd betegség miatt. Amennyiben az utántöltésed olyan gyorsan megtörténik, amilyen gyorsan csak lehet, akkor erősebb lesz az immunrendszered is.

A Recoverite és az Organic Vegan Recoverite pontosan azt nyújtja a szervezetednek, amire az edzés után szükséged van. Ezek a következők:

  • Komplex szénhidrátok és fehérje ideális aránya
  • Nagy mennyiségű, sok előnnyel rendelkező glutamin tartalom (3 g adagonként!)
  • Erős antioxidáns
  • Teljes spektrumú elektrolit profil

REHYDRATE - REHIDRATÁCIÓ

A tested kétharmada vízből áll, ezért létfontosságú, hogy eleget igyál, és ne csak edzés közben, hanem egész nap. Az edzés közben elfogyasztott folyadék mellett kb. plusz fél dl folyadékra van szükségünk testkilogrammonként, amely főleg tiszta vízből kellene, hogy álljon. Egy kemény edzés után lehet, hogy kicsit dehidratáltabb a szervezet, így időbe telik, hogy újra megfelelően hidratáltak legyünk. Tartsd fejben azt, hogy ahhoz, hogy újra megfelelően hidrtatált legyél, a Recoverite -hez használt vízmennyiség mellett további folyadékpótlásra is szükséged van.

RESUPPLY - UTÁNPÓTLÁS

Egy kemény edzés vagy verseny után a szervezeted szinte koldul a vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok iránt. A Premium Insurance Caps a vitaminokat és az ásványi anyagokat (néhány antioxidánst is) is pótólja, és a Hammer Nutrition erős antioxidáns kiegészítőinek - Mito Caps, Super Antioxidant, AO Booster - arzenálja széles körű védelmet nyújt a szabad gyökök káros hatása ellen.

REDUCE - CSÖKKENTÉS

Amikor rendszeresen keményen edzel, az az izmok és az ízületek számára is megeröltető lehet. Megfelelő pihenés és táplálkozás nélkül hamarosan a nem várt andbdquo;túlerőltetés szindrómaandrdquo; áldozata lehetsz, amely ahhoz vezet, hogy fokozottabban ki leszel téve a sérülés lehetőségének.

A Recoverite fehérje tartalma segít az izomszövetek helyreállításában. A további fájdalom csökkentése érdekében - valamint azért, hogy szervezeted még több egyéb előnyhöz jusson - ajánljuk a Hammer CBD, a Tissue Rejuvenator és az EndurOmega páratlan kombinációját.

Összefoglaló

Ne feledd, hogy mennyire jól visszaállíthatod szervezeted az optimális helyzetbe az edzéseid után, és ennek hatására a holnapi teljesítményed is újra megfelelő lesz. Ismerdd meg, fogadd el, és következetesen alkalmazd a 4 R-t. Ez a helyes módja annak, hogy kihasználd a megfelelő helyreállításból adódó előnyöket.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login