Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Használd a Recoverite-t és élvezd az edzésed előnyeit!

Használd a Recoverite-t és élvezd az edzésed előnyeit!

Recoverite/Organic Vegan Recoverite

Használd a Recoverite-t és élvezd az előnyeit!

Steve Born írása

Még a Hammer Nutrition 20 éven át tartó munkám után is meggyőződésem, hogy minden edzés után a megfelelő regenerálódás a sportsiker legfontosabb alkotóeleme.  Ez a három dolog tagadhatatlanul fontos:
 

  1. A legfrissebb, tudományosan megalapozott sportolással kapcsolatos ajánlások betartása. 
  2. A legjobb minőségű felszerelés használata a választott sportághoz igazítva. 
  3. Folyamatos képzés, amely magában foglalja a különféle új módszereket és technikákat.


Ha azonban minden egyes edzés után nem támogatod a felépülésed folyamatát, és nem tartasz hetente egy-két pihenőnapot, akkor a másik három dolognak soha nem fogod élvezni az összes előnyét.

Az egyik legfontosabb dolog, amit megtehetsz annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az edzés közben eltöltött időből, pénzből és energiából, az az, hogy a tested újból feltöltöd üzemanyaggal, amikor az edzésed befejeződik.

Valójában nem fogsz jobb megoldást találni arra, hogy a fittségedet fokozd és az edzésteljesítményed javítsd, mint azt, hogy az edzés befejezése után az első 30 percben (minél hamarabb, annál jobb) jó minőségű szénhidrátokat és fehérjét fogyasztasz. Amikor ezt megteszed, a tested szépen megjutalmaz téged az edzésen végzett munkádért:
 

  • Amennyiben az izomsejteket feltöltöd üzemanyaggal, készen áll a tested arra, hogy kiszolgáljon a következő napi edzésedkor.Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd fel magad üzemanyaggal, annál jobban reagál a szervezeted, és képes tovább üzemanyagot tárolni az izmokban. (TIPP: Ez egy igazi bónusz.) 
  • Az izomszövetnek megvannak az alapanyagai (aminosavak), amelyeknek erősebbé kell válniuk, lehetővé téve azt, hogy növekedjen az edzés volumene és intenzitása anélkül, hogy elfogyna vagy gyengülne az izomzat. 
  • Az edzések között tapasztalható fájdalom mértéke jelentősen csökken.
  • Az immunrendszer erõsödik, csökkentve annak a lehetőségét, hogy betegség miatt maradjanak ki edzések. 

Mindezek az előnyök a tieid. És ezeket elérni olyan egyszerű! Gyakorold okosan és töltsd fel magad azonnal! Egyszerű! Ne felejtsd el, hogy az, amit edzés után teszünk, meghatározza a regenerálódás minőségét.

A „szemetet be, szemetet ki” mondás feltétlenül vonatkozik az edzés utáni üzemanyag feltöltésre is. Nem remélheted, hogy javulni fog a sport teljesítményed, vagy támogatod az optimális egészséged, ha válogatás nélkül fogyasztod a szemetet. Cukor, zsír és laktóz? Ezeket a dolgokat mellőzni kell ahhoz, ha azt szeretnéd, hogy minden idő és energia, amit az edzéseidre fordítasz, teljes mértékben megtérüljön.

Amire a szervezetednek szüksége van az újratöltésre, az a Recoverite vagy az Organic Vegan Recoverite. Ezek biztosítják a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint más fontos tápanyagokat, amelyek elősegítik a szervezet gyorsabb és teljesebb felépülését.

A Recoverite komplex szénhidrátokat (maltodextrint) és savófehérje-izolátumot (a leginkább biológiailag hozzáférhető proteint) tartalmaz 3:1 arányban, 3 gramm glutamint, teljes spektrumú elektrolitprofilt, valamint kulcsfontosságú tápanyagokat, például krómot és l-karnozint a helyreállításhoz és az immunrendszer támogatáshoz.

Az Organic Vegan Recoverite ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az eredeti Recoverite képlet, kivéve a fehérjeforrást, ami az Organic Vegan Recoverite esetében a borsófehérje. A szerves borsófehérje egy emészthető, gluténmentes fehérje kiváló aminosav profillal, amely elágazó láncú aminosavakat, a leucint, az izoleucint és a valintot tartalmazza. Ez a három fő fontosságú aminosav segíti a regenerálódást. 

Összegezve 

Határozottan fontos az, amit az edzéseink során teszünk, ez nem is kétséges, de ha elhanyagoljuk azt, hogy következetesen megfelelő regenerálódás érdekében lépéseket tegyünk, akkor soha nem fogjuk kihozni a teljes értéket az edzésünk során eltöltött időből és energiából. 
 

Ne felejtsd el, hogy az edzésünk során elért haszon a regenerálódás közben következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozási támogatás jelenlétében. Ha nem tesszük ezeket, nemcsak lemaradunk az edzés előnyeiről, más problémákkal is szembesülhetünk, például betegséggel vagy sérülésekkel.

Ne hagyd, hogy ez megtörténjen veled, főleg a verseny szezon alatt, amikor az edzés volumene és intenzitása a csúcson van. Tápláld a tested, add azt neki amire valójában szüksége van az összes edzés után – Recoverite-tvagy Organic Vegan Recoverite-t- és élvezd a bőséges jutalmakat, amelyeket megérdemelsz!

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login