Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Recoverite - töltsd fel a tested!

Recoverite - töltsd fel a tested!

Steve Born írása

Szívleld meg ezt a tanácsunkat: "Amikor befejezted az edzést, még nem vagy igazán kész ... egészen addig, amíg fel nem töltöd újra a szervezeted." Tehát a mai naptól kezdve, amikor befejezed az edzést, mielőtt megkezdenéd a nyújtást (vagy más edzés utáni helyreállítási rituálét), a zuhanyzást, vagy az ágyra való ledölésed, "töltsd fel a tartályt" Recoverite-val vagy Organic Vegan Recoverite-val. Ezzel fejezed be igazán az edzést. És ha ezt rendszeresen megteszed, akkor komoly, megnövekedett állóképességgel fogsz rendelkezni.

Tudtad azt, hogy a tested megjutalmaz téged az edzés során tett erőfeszítéseidért? Ez így igaz! Amikor azonnal beviszed a szervezetedbe a Recoverite magas színvonalú szénhidrátjait és fehérjéit - az edzés utáni 30 percben (minél hamarabb, annál jobb) -, akkor a következők történnek:

  • Ha az izomsejteket feltöltöd üzemanyaggal, készen állsz újra a következő edzésre. Valójában, minél következetesebben edzel és töltöd fel a tested üzemanyaggal, annál teljesebben reagál a test azáltal, hogy egyre több ideig képes üzemanyagot tárolni az izmokban. (Ez egy igazi bónusz, ha a készülsz egy fontos versenyre.)

  • Az izomszövet megfelelő alapanyagokkal fog rendelkezni (aminosavakkal), így erősebbé válik, ami lehetővé teszi, hogy növeld az edzéseid hosszát és intenzitását anélkül, hogy az izmok leépüljenek.

  • Az edzéseid közötti fájdalom csökkeni fog.

  • Az immunrendszered erősödik, csökkentve annak esélyét, hogy betegség miatt le kelljen mondanod az edzésekről.

Ezekhez az előnyökhöz könnyedén hozzájuthatsz! Edz bölcsen és töltsd fel újra a tested azonnal! Ez ilyen egyszerű! Ne felejtsd el, hogy az, amit a szervezetedbe juttatsz edzés után, meghatározza a regenerációd minőségét. A „szemetet be, szemetet ki” mondás feltétlenül vonatkozik az edzés utáni üzemanyag feltöltésre. Nem remélheted, hogy javulni fog a sportteljesítményed, vagy azt, hogy az optimális egészséged támogatod, ha válogatás nélkül fogyasztod a szemetet. Cukor, zsír és laktóz? Ezek a dolgok csak hátráltatnak abban, hogy az edzéshez felhasznált minden időd és energiád megtérüljön.

Amire a szervezetednek szüksége van, és amit igényel az a Recoverite vagy a Organic Vegan Recoverite. Ezek biztosítják testednek a szükséges komplex szénhidrátokat és fehérjét, valamint más fontos tápanyagokat - L-glutamint, krómot, L-karnozint és elektrolitokat -, amelyek elősegítik a gyorsabb és teljesebb felépülést.

Összefoglaló

Noha az edzés közben végzett tevékenységek az edzésünk legfontosabb részei, ha elhanyagoljuk a megfelelő regenerációt, nem kapjuk meg erőfeszítéseink maximális értékét. Ne feledd, hogy az edzésünk során elért haszon a regeneráció során következik be, de csak megfelelő pihenés és optimális táplálkozás támogatás jelenlétében. Ha nem foglalkozunk ezzel, nemcsak kihagyjuk az edzés előnyeit, hanem további problémákat okozhatunk, mint például a betegség vagy sérülés.

Ne hagyd hogy ez megtörténjen veled, főleg akkor, amikor itt a 2020-as szezon, és az edzések hossza és intenzitása hamarosan növekszik, és a legfontosabb sportesemények már nem a távoli jövőben zajlanak. Tápláld tested, add meg neki azt, amire szüksége van az edzések után: Használj Recoverite-t vagy Organic Vegan Recoverite-t. A szervezeted értékelni fogja a gondoskodást és szépen meg is jutalmazza azt. Ezt garantáljuk!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login