Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hogyan frissítsd a csapatsport résztvevőit?

Hogyan frissítsd a csapatsport résztvevőit?

Steve Born írása

A Hammer Nutrition termékek híresek arról, hogy segítenek frissíteni a kerékpározókat, a futókat és a triatlonosokat. A Hammer dolgozóit azonban folyamatosan kérdezik arról, hogy: „Használhatom-e a termékeket, ha ezt és azt sportolok?" (Ide beilleszthetünk bármilyen csapatsportot is.)

A válasz igen! Az összes Hammer Nutrition termék kiválóan alkalmas bármilyen fizikai tevékenységre, akár munkahelyen, vagy az otthon körül, és tökéletesen megfelel a füves pályára vagy a udvarra induló gyerekeknek is. A legtöbb Hammer kliens számára kihívást jelent az, hogy kitalálja, mit és mikor használjon. Leírom alább azt, amit tudnod kell a frissítésről bármely sportot is űzöl.

HEED®

A HEED segítségével elhagyhatod azokat a cukros sportitalokat, amelyekkel találkozol minden egyes amerikai sportolás során. A HEED nulla hozzáadott cukrot tartalmaz, tartósítószer mentes és teljesen természetes összetevőkből készül. Folyamatosan kortyolgasd a sportolás előtt és közben, hogy biztosítsd az állandó energia ellátásod. 

HAMMER GEL®

A Hammer Gél egy másik alacsony cukortartalmú üzemanyag, a cukorral dúsított sport snackek világában. A legtöbb csapat játékosa cukros finomságokat fogyaszt, hogy növeljék az energiájukat, de az ezt követő energia összeomlás károsítja minden játékos teljesítményét. Fogyassz el egy Hammer gélt 15 perccel az edzés vagy mérkőzés előtt, aztán 30-45 percenként egyet, a zökkenőmentes, egyenletes energia érdekében. 

FULLY CHARGED

A Fully Charged megalapozza a játéksebességed, amint az első síp elhangzik. Természetes formulája segíti az energia, az összpontosítás és a koncentráció növelésében. Vegyél be egy adagot 30 perccel az edzés vagy a játékod előtt. Ha szükséges, fogyassz még egyet el félidőben. Megjegyzés: A Fully Charged kis mennyiségű koffeint tartalmaz, melyet zöld tea kivonatból nyernek.

ENDUROLYTES® EXTREME POR

Szüntesd meg a görcsöléseket az Endurolytes Extreme por segítségével. Tedd egy vizes palackba, hogy az ideális elektrolit-kombinációt biztosítsd testednek a zavartalan működés érdekében. Fogyassz 1-2 adagot fokozatosan (nem korábban) az edzések és a játékok során.  Növeld az adagod a szokatlanul forró napokon. 

RECOVERITE®

A regenerálódás, visszatöltés a következő napi edzés megfelelő előkészítésének a kulcsa. Ha kimerült izmaidat különféle tápanyagokkal látod el, az erőd és az állóképességed növekszik, és a fájdalom csökken. Minden edzés és játék befejezése után vegyél be egy adagot 30 percen belül.

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login