Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Tissue Rejuvenator szedésével hosszabb életre szàmíthatunk?? Talán!!

Tissue Rejuvenator szedésével hosszabb életre szàmíthatunk?? Talán!!

Steve Born írása

Steve előzetes megjegyzései: Időnként vannak olyan kutatások, amelyek valóban lekötik a figyelmemet. Az alábbi is ilyen, és egyben nagyon fantasztikus dolog! 

  **** Ha a glükózamin és a kondroitin jelen van a szervezetben, a halálozás kockázata alacsonyabb.****

Az American Board of Family Medicine folyóiratának november-decemberi száma - közzétette Dana E. King, MD, MS és Jun Xiang, MS - fejtette ki az összefüggést a glükózamin és a kondroitin rendszeres bevitele és az alacsonyabb halálozás kockázata között, 107 hónapos periódus alatt.

A glükózamin és a kondroitin olyan tápanyagok, amelyeket gyakran együttesen fogyasztanak az ízületek egészségének támogatására. Sokak rendszeresen használnak glükózamint és / vagy kondroitin-kiegészítőket, hogy segítsenek fenntartani az egészséges ízületeket vagy azért, hogy enyhítsék az ízületi gyulladásokat.

Az Egyesült Államokban az Országos Egészségügyi és Táplálkozási Vizsgálat (NHANES) tanulmányában - mely 1999 és 2010 között zajlott - 16 686 nő és férfi egyaránt részt vett, amelyet az NHANES felmérések során az Országos Egészségügyi Statisztikai Központ készített az egészségügyi és táplálkozási állapot felmérése céljából. A tanulmányt megelőző hónapban a résztvevőket megkérdezték az étrend-kiegészítők használatára vonatkozó szokásaikról. Azokat a személyeket, akik glükózamin / kondroitin egy vagy több éven át tartó alkalmazásáról számoltak be, a jelenlegi vizsgálat során glükózamin / kondroitin használóként azonosították.

A 107 hónapos követési periódus alatt 3366 haláleset történt, amelyek közül 674 esetben szív- és érrendszeri betegségek okoztak. A tanulmány szerint a glükózamin / kondroitin rendszeres alkalmazásakor 58% -kal alacsonyabb lett a szív- és érrendszeri betegségek miatti halálozás kockázata és 27% -kal csökkent a bármilyen okból történő halálozás. 

A kiegészítők lehetséges védőmechanizmusaként a tudósok a gyulladás csökkenésével és a gyulladásos citokinaktivitással való összefüggésüket említik. A glükózamin rákellenes tulajdonsággal és egyéb pozitív hatással is rendelkezik.

"A glükózamin / kondroitin rendszeres bevitelének az a következménye, hogy alacsonyabb a szív- és érrendszeri betegség miatti halálozás az Egyesült Államokban vizsgált személyek esetében. Ez az eredmény összhangban van a máshol végzett korábbi vizsgálatokkal is.” - Összegezték a tanulmány eredményeit a szerzők. - “Lehetséges, hogy más tanulmányok is léteznek erre vonatkozólag."

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login