Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!

KEZD A 2019-ET EGÉSZSÉGESEN ÉS VÉKONYAN!

Gyűjts magad köré az összes jó érzést így Újévkor, hozd ki a legjobbat magadból egy szuper erős immunrendszerrel és érd el a kitűzött céltömegedet is. Mi tudunk ebben segíteni! A Phytolean és a három immunrendszert fokozó Daily Essential - a Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps - a legerősebb táplálkékkiegészítők kombinációja készen áll erre a feladatra!

PHYTOLEAN: Ez az az évszak, amikor sok sportoló kevesebbet edz és többet eszik, így súlynövekedés következhet be (Téli vakáció, családi, baráti összejövetelek.). Ha ez a forgatóköny ismerős, ne aggódj. Egy kis erőfeszítéssel - és a Phytolean erőteljes segítségével együtt - ebben az évben nem kell számolnod a nem kívánatos súlyfelesleggel. A Razberi-Kandreg; málna ketonok és a Fabenolandreg; Max Phaseolus vulgaris L. hatásos kombinációja segít a zsírtartalom csökkentésében, a zsírok felszívódásának első lépésének megakadályozásával és a keményítő-szénhidrátok blokkolásával.

NAPI ESSENTIALS KIT:

Erős immunitás és általános egészségi állapot fenntartását biztosítja az egész téli időszakban, és ezzel készen állsz az Új évre! Erre a legjobb megoldásunk elérhető számodra! Ezek a: Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme és a Mito Caps.

  • Optimális mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítanak - olyan mennyiségeket, amelyek egyszerűen nem érhetőek el a legjobb étrend követése mellett sem - az általános egészség optimalizálása érdekében.
  • Támogatják az egész testet az antioxidánsok széles választékának biztosításával, a szabadgyököket semlegesíti és ez által a sejtpusztulást is megakadályozza.
  • A hatékony energiatermelés fokozásához létfontosságú szubsztrátokat (andbdquo;gyújtógyertyákandrdquo;) biztosítanak.
  • Tápanyag-támogatást nyújtanak a mitokondriumok egészségének - a sejtek energiatermelő "kemencéinek" - ami kulcsfontosságú mind a sport teljesítmény, mind az általános egészség fenntartásának szempontjából.

A 2019-es év lehet, hogy már több lépéssel előbb garantálja a sporttal kapcsolatos céljaid elérését! Kezdd most a Phytolean és a Daily Essentials használatát, és ahelyett, hogy az egész januárt a fogyással és az általános egészséged visszaállításával töltenéd, mindez azonnal megvalósulhat az általunk javasolt termékek segítségével!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login